Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Refresh @ 2011 01 10, 17:06)
Arba dar yra "Natura Siberica"  g.gif

Aha, dėl "Sibericos" aš irgi norėjau čia užklausti, ar tikrai ten ekologiška ax.gif Naudoju jų šampūną ir balzamą pažeistiems plaukams- labai tinka ir patinka, o ir kaina labai gera. Kremai nelabai man tiko tiesa.
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 10, 22:37)
Aha, dėl "Sibericos" aš irgi norėjau čia užklausti, ar tikrai ten ekologiška  ax.gif  Naudoju jų šampūną ir balzamą pažeistiems plaukams- labai tinka ir patinka, o ir kaina labai gera. Kremai nelabai man tiko tiesa.

Kas liečia sertifikatus, tai pas juos kiek pamenu sertifikuotos tik tam tikros sudedamosios dalys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 01 10, 20:38)
Pamenu FIN šokoladinis šampūnas buvo lyg ir pirmasis mano eko šampūnas. Didelių nusiskundimų neturėjau, net nepamenu kodėl nepabaigiau visos pakuotės smile.gif jame yra ALS, turbūt jis kai kurioms sukelia niežėjimą ar pleiskanų atsiradimą g.gif

sad.gif Gaila, kad perskaičiau šią žinutę tik užsisakius. Pirmą komentarą paskaičiau, kad visai nieko, tai ir griebiau. Tiesa, pasiėmiau balzamą iš tos serijos. O šampūną naudoju Urtekram su dilgėlėm, kaip apie juos atsiliepat? Man jis toks lyg ir per "lengvas".

Pas mane bėda, turiu seborėjinį dermatitą (pleiskanoja ausys, veidas, ir galvos oda LABAI.) todėl ieškau, švelnaus, ekologiško, be visų blogiukų šampūno ir be abejo balzamo nuo pleiskanų. Jei kas esate išbandžiusi ir žinote, rėkit garsiai kad ir aš išgirsčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 10, 23:11)
sad.gif Gaila, kad perskaičiau šią žinutę tik užsisakius. Pirmą komentarą paskaičiau, kad visai nieko, tai ir griebiau. Tiesa, pasiėmiau balzamą iš tos serijos. O šampūną naudoju Urtekram su dilgėlėm, kaip apie juos atsiliepat? Man jis toks lyg ir per "lengvas".

Pas mane bėda, turiu seborėjinį dermatitą (pleiskanoja ausys, veidas, ir galvos oda LABAI.) todėl ieškau, švelnaus, ekologiško, be visų blogiukų šampūno ir be abejo balzamo nuo pleiskanų. Jei kas esate išbandžiusi ir žinote, rėkit garsiai kad ir aš išgirsčiau  biggrin.gif

Neliūdėk, tau gali šis šampūnas būti pats geriausias ir nepamainomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2011 01 04, 16:56)
O kokių dar firmų natūralius akių tušus esate bandžiusios?  g.gif Norisi išsirinkti geriausią  biggrin.gif

Meginau Dr.Hauscha ir dabar naudoju Sante - nu man abu trupa, visai nesilaiko, o jeigu dregnas oras, tai geriau visai nesidazyt, nes tik isejus is namu nutekes. Esu truputi nusivylusi. O gal nemoku jais dazyti, gal yra kokia paslaptele?
Sante akiu piestukas ir seseliai thumbup.gif labai patenkinta bigsmile.gif

Is ne dekoratyvines kosmetikos esu isbandziusi:
Lavera migdolu sampuna - nelabai tiko mano jautriai ir nieztinciai odai.
Lavera roziu sampunas - buvo kiek geriau.
Logona kadagiu sampunas - visai geras, pirmus kartus nepatiko, o veliau kazkodel visai svelnus pasirode.
Logona plauku balzamas (su kvieciais berods blush2.gif )- mano plaukams per sunkus, naudoju tik koki karta i 1-2 savaites.
Logona akaciju sampunas - kol kas geriausia, ka esu bandziusi, svelnus galvos odai, gerai plauna, labai purus plaukai thumbup.gif
Lavera veido valiklis 3in 1 - patiko
Eco cosmetic aliejukas kudikiams - naudoju kai salta ir vejuota veidui - superinis daiktas, sutvarke oda, nebeserpetoja, neliko raudonu demeliu thumbup.gif
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau Benecos vazeliną, tai kažko jis man neskanus biggrin.gif matyt ekologiški be tu kvapiklių ir yra neskanūs..o aš taip mėgstu dažnai sučiaupt lūpas, tai man kažkaip ir prieina unsure.gif Bet šiaip nusprendžiau naudot ekologiškąą kosmetiką - užteks teršti savo organizmą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 13, 21:05)
Aš šiandien nusipirkau Benecos vazeliną, tai kažko jis man neskanus  biggrin.gif  matyt ekologiški be tu kvapiklių ir yra neskanūs..o aš taip mėgstu dažnai sučiaupt lūpas, tai man kažkaip ir prieina  unsure.gif  Bet šiaip nusprendžiau naudot ekologiškąą kosmetiką - užteks teršti savo organizmą ax.gif

man tai weledos visai skanus ax.gif
Atsakyti
4u.gif http://www.ecoland.l...?id_product=138
gal kas naudojote si tusa,parasykite atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotele @ 2011 01 13, 22:05)
Aš šiandien nusipirkau Benecos vazeliną, tai kažko jis man neskanus  biggrin.gif  matyt ekologiški be tu kvapiklių ir yra neskanūs..o aš taip mėgstu dažnai sučiaupt lūpas, tai man kažkaip ir prieina  unsure.gif  Bet šiaip nusprendžiau naudot ekologiškąą kosmetiką - užteks teršti savo organizmą ax.gif

Aubrey Organics tokie neutralūs man, praktiškai beskoniai, nors kvepia pasakiškai. Galų gale galima pasitepti paprastu kokosu ar sviestmedžiu - gydo ir maitina lūpas ir labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 13, 21:35)
Aubrey Organics tokie neutralūs man, praktiškai beskoniai, nors kvepia pasakiškai. Galų gale galima pasitepti paprastu kokosu ar sviestmedžiu - gydo ir maitina lūpas ir labai skanu smile.gif

siuo metu kaip tik pabaigiau savo vazelina ir bandau teptis su sviestmedziu. Nelabai veiksmingas, lupos vis tiek dziusta schmoll.gif Reikes pasiknisti koki receptuka vazelino ir susimiksuoti.
Atsakyti
ilgai netrukau ir jau turiu vazelina:)

Nefiltruotas kakavos sviestas, kokosu aliejus, roziu fitolis, biciu vaskas, apelsino ziedu vaskas, kavos absoliutas.

Nu nerealus gavosi. Ka ten weleda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 01 14, 00:02)
ilgai netrukau ir jau turiu vazelina:)

Nefiltruotas kakavos sviestas, kokosu aliejus, roziu fitolis, biciu vaskas, apelsino ziedu vaskas, kavos absoliutas.

Nu nerealus gavosi. Ka ten weleda biggrin.gif

Prokruste, matau turi nefiltruotą kakavos sviestą - papasakok man apie jį, nes einu per visas temas su savo klausimu ir nerandu atsakymo. Ar jis labai skiriasi nuo AN balto sviesto, kuris, kaip suprantu, yra filtruotas, tad kaip ir turi mažiau naudingųjų medžiagų nei rudas ar kaip čia? Rudo kakavos sviesto Monika neturi ir nežino kada bus, nes sakė ieško naujo tiekėjo, o man skubiai reikia iki savaitės pabaigos
Atsakyti