Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(klajojanti @ 2011 01 10, 16:10)
O gal zinote kiek gramu tas muiliukas ?  smile.gif

ne nzn,žinau, kad viena pažystama užsisakinėja jai l. patiko tai ir aš sau užsisakiau net 2 o va dėl gramų nzn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 10, 16:32)
ne nzn,žinau, kad viena pažystama užsisakinėja jai l. patiko tai ir aš sau užsisakiau net 2 o va dėl gramų nzn  doh.gif

Nusiunciau uzklausa del gramu ju svetainej, bet nesulaukus ats uzsisakiau ir as du vnt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2011 01 10, 16:37)
Nusiunciau uzklausa del gramu ju svetainej, bet nesulaukus ats uzsisakiau ir as du vnt..  4u.gif

tą patį padariau ir aš kai užklausiai, bet ats. taip pat negavau doh.gif Jau nebėra verysad.gif pasirodo ir aš nespėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 10 sausio 2011 - 16:07
Kas naudojate ekologiškus plaukų dažus- kokius naudojate ir kokie atsiliepimai?
Pirmą kart bandžiau dažytis ne su savo įprasta "chemija", pirkau firmos 3chenes dažus Color & Soin. Nors nepastebėjau ant pakuotės jokių "ekocert" ženklų, bet jie vis natūralesni manau g.gif (tiesa, kaina siaubinga- 48 lt už vieną pakelį, o jų mano plaukams reik minimum dviejų..)
Mano pastebėjimai: Dažai tikrai neėdė galvos, jokių nemalonių pojūčių ar akių perštėjimo nuo cheminės smarvės dažant smile.gif Dėja spalva gavosi ne tokia kokios norėjau doh.gif mano plaukai pilki ir nešviesūs, taigi dažydavau ryžai (ne raudonai), kad nudažius gautūsi kiek šviesesni nei mano natūrali spalva, ir "lapės ryžumo" (nežinau kaip kitaip apibūdinti spalvą smile.gif ) Maniau kad mano ataugusių pilkų plaukų nepajams šie dažai išviso- (ir cheminiai ne visi pajama, chna isvis be pėdsakų, kiek bandžiau) bet pasirodo klydau- tikrai nudažė, bet gavausi dėja beveik "raudona", o ne ryža lotuliukas.gif unsure.gif
taigi gal kas parekomenduos kokių kitokių dažų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebenkstiejka: 10 sausio 2011 - 15:58
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 10, 14:39)
Aš nesiruošiu maišyti čampakų pomados su vanile biggrin.gif - tiesiog aš mėgėja kelias priemones naudoti pakaitom.

O kad KN gaminiai geresni nei kiti, gali būti abosliučiai subjektyvi mano nuomonė- tieiog jie moka kurti prabangą, specifinę aurą,

o aš supratau, kad maišysi biggrin.gif Šiaip geras ir pats vanilės eliksyras, jei nori kažko su vanile, patariu pabandyti wink.gif Pati jį turiu ir kartais panaudoju, nors oda mano mišri, nėra sausa smile.gif

po ta prabanga ir specifine aura slypi juodas žmonių darbas: kelionės, tyrinėjimas, patikimų gamintojų atsirinkimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2011 01 10, 16:56)
Kas naudojate ekologiškus plaukų dažus- kokius naudojate ir kokie atsiliepimai?
Pirmą kart bandžiau dažytis ne su savo įprasta "chemija", pirkau firmos 3chenes dažus Color & Soin. Nors nepastebėjau ant pakuotės jokių "ekocert" ženklų, bet jie vis natūralesni manau  g.gif  (tiesa, kaina siaubinga- 48 lt už vieną pakelį, o jų mano plaukams reik minimum dviejų..)
Mano pastebėjimai: Dažai tikrai neėdė galvos, jokių nemalonių pojūčių ar akių perštėjimo nuo cheminės smarvės dažant  smile.gif Dėja spalva gavosi ne tokia kokios norėjau  doh.gif  mano plaukai pilki ir nešviesūs, taigi dažydavau ryžai (ne raudonai), kad nudažius gautūsi kiek šviesesni nei mano natūrali spalva, ir "lapės ryžumo" (nežinau kaip kitaip apibūdinti spalvą  smile.gif )  Maniau kad mano ataugusių pilkų plaukų nepajams šie dažai išviso- (ir cheminiai ne visi pajama, chna isvis be pėdsakų, kiek bandžiau) bet pasirodo klydau- tikrai nudažė, bet gavausi dėja beveik "raudona",  o ne ryža  lotuliukas.gif  unsure.gif
taigi gal kas parekomenduos kokių kitokių dažų?  4u.gif

Mano supratimu, ekologisku dazu, tokiu kaip sintetiniai, nebuna, bun tik arba maziau kenksmingi dazai (pvz Naturigin, Tints of Nature) arba dazymas zolemis (Aubrey Organics, Chna ir pan. zoles).. Tie kur minejau maziau kenksmingi, tai cheminiai dazai tik, kad be parabenu, amoniako ir kt. "blogiuku".. juose gal daugiau alieju yra.. Bandziau Naturigins dazus.. dazai kaip dazai.. nudaze plaukus normaliai, bet va nusiplaudineja tai man palyginus greitai..
Sakiau sau, kad kita karta dazysiu plaukus su zolem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 10 sausio 2011 - 16:29
visi tie aliejai gerai ,bet ilgai naudojant ar nuo ju neprasides alergijos...alergiskiems is vis reik labai atsargiai rinktis naturalia kosmetika ,nes juk ten 100% medziagu ,o ne tik kazkokia dalis. Ar tai mitas? Ar tikrai reikia atsargiai? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 10, 16:34)
visi tie aliejai gerai ,bet ilgai naudojant ar nuo ju neprasides alergijos...

nuskambės gal keistai, bet būtent tie alergiški, su dermatologais bendros kalbos neradę žmonės, pakeitę sintetinę kosmetiką į aliejus, dažnai susitvarko savo problemas.

taip, yra alergiškų žmonių, kurie netoleruoja kas ko, bet pirmiausia reikia išsiaiškinti ko konkrečiai ir tada bijoti. Nes bijojimas dėl bijojimo naudos neduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 10, 16:34)
visi tie aliejai gerai ,bet ilgai naudojant ar nuo ju neprasides alergijos...alergiskiems is vis reik labai atsargiai rinktis naturalia kosmetika ,nes juk ten 100% medziagu ,o ne tik kazkokia dalis. Ar tai mitas? Ar tikrai reikia atsargiai? g.gif

Nenaudoju to, kam esu alergiška, ir viskas OK. Naudoju aliejus jau daugiau nei metus. Pažįstamų tarpe irgi ne viena naudoja aliejus, negirdėjau kad kuri nors tapo alergiška kažkam, kam nebuvo iki tol. Iš patirties sakau, kad gali atrasti savo alergenus, nes sintetinėj kosmetikoj "tikro produkto" (tarkim, levandų eterinio al.) itin mažai, medžiagos perdirbtos, apdorotos, aš jas vadinu netikrom smile.gif O va kai gauni tikro, neprislopinto, gali paaiškėti kad buvai alergiškas ir nežinojai smile.gif Man taip nutiko, bet nebuvo taip, kad naudojau naudojau ir vėliau tapau alergiška smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Martini: 10 sausio 2011 - 16:57
Sveikos.

Kokie jūsų atsiliepimai apie "Faith in nature" šampūnus, balzamus? Dvi širdys nepateikia ten sudėties, tai keistai pasirodė. Gal pagelbėsit jūs.

Arba dar yra "Natura Siberica" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 10 sausio 2011 - 17:07
QUOTE(Refresh @ 2011 01 10, 18:06)
Sveikos.

Kokie jūsų atsiliepimai apie "Faith in nature" šampūnus, balzamus? Dvi širdys nepateikia ten sudėties, tai keistai pasirodė. Gal pagelbėsit jūs.

Arba dar yra "Natura Siberica"  g.gif

mano dukra turi FIN sampuna ir kondicionieriu su giko biloba ( blond plaukams) , jos plaukai dazyti, sausi, todel ji labai patenkinta. Nors kazkas is mergaiciu skundesi atsiradusiom pleiskanom. Sudetis be parabenu, dazykliu, SLES, ir kazkokiu kitokiu blogiuku, atrodo, nera. Yra veganu ir sertifikuotu organiniu ingridientu zenkliukai. Nors as esu Sante gerbeja...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 01 10, 18:06)
Sveikos.

Arba dar yra "Natura Siberica"  g.gif

Pamenu FIN šokoladinis šampūnas buvo lyg ir pirmasis mano eko šampūnas. Didelių nusiskundimų neturėjau, net nepamenu kodėl nepabaigiau visos pakuotės smile.gif jame yra ALS, turbūt jis kai kurioms sukelia niežėjimą ar pleiskanų atsiradimą g.gif
Atsakyti