Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Dorifore @ 2011 06 17, 21:46)
Tuo labiau, kad kokosų aliejaus nat negalima veidui naudot  ax.gif

kodėl gi negalima? O kaip čampakų žiedų pomada. Gi ten kokosų aliejus. Kurį laiką naudojau ta pomadą, labai maloniai tepasi ir oda būna labai švelni.
Atsakyti
Kokosų aliejus labai kemša poras, todėl veidui jį naudoti nepatariama. Jis skirtas kūno odai ir plaukams. Veidui galima pritaikyti ir kitokį, juk pasirinkimas didelis, kad ir tas pats arganų aliejus.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 17, 23:42)
Kokosų aliejus labai kemša poras, todėl veidui jį naudoti nepatariama. Jis skirtas kūno odai ir plaukams. Veidui galima pritaikyti ir kitokį, juk pasirinkimas didelis, kad ir tas pats arganų aliejus.

Būtent, straipsnį apie kokosų aliejų įdėjau, nes labai gerai pateikta, kaip veikia aliejai ir kaip kremai. smile.gif Aliejų tinkantį veidui kiekviena atranda sau tinkantį. smile.gif
Atsakyti
Aš vakar pirmą kartą išbandžiau gasulo molį, užsitepiau ant veido, palaikiau kažkiek ir nuploviau. Šiandien ryte ateinu į darbą, žiūriu visas veidas išbertas raudonasis plėmais doh.gif Negi molis galėjo sukelti alergiją? g.gif Gal kam nors taip yra buvę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 18 birželio 2011 - 09:33
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 17, 21:46)
Tuo labiau, kad kokosų aliejaus nat negalima veidui naudot  ax.gif

Galima. Pati naudojau, o tai, kad jis gali kimšti poras, nereiškia, kad negalima jo naudoti veidui. Čia būtų tas pats, kas sakyti, jog negalima naudoti, pvz.: kokių nors eterinių aliejų, nes jie gali sukelti alergiją. O micefee teisingai parašė, kad aliejai yra skirti daugiau pamaitinti odą, o kremai - drėkinti.
Atsakyti
Tai, kad jūs pati naudojot irgi nereiškia, kad galima tepti kokosu veidą ax.gif jei atvirai, aš pati kai nusipirkau pirmą kartą, tepiau juo veidą, dar ir SM kažkurioj temoj pasigyriau, tai gavau "barti" iš kelių narių, kurios tikrai daugiau nusimano apie aliejus ir pasakė man, kad jis nėra skirtas veidui. Galbūt čia netinka žodis galima/negalima, gal tiktų nerekomenduojama g.gif ir gaila, akd neberandu tos angliškos nuorodos, kur buvo parašyta apie aliejus ir kokosų paminėtas kaip vienas iš labiausiai poras kemšančių aliejų. Jeigu rasiu, įmesiu čia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 18, 09:33)
Aš vakar pirmą kartą išbandžiau gasulo molį, užsitepiau ant veido, palaikiau kažkiek ir nuploviau. Šiandien ryte ateinu į darbą, žiūriu visas veidas išbertas raudonasis plėmais  doh.gif Negi molis galėjo sukelti alergiją?  g.gif Gal kam nors taip yra buvę?

galėjo pasausinti odą gasulas jei jautresnė ar šiaip į sausumą. O, kad sukeltų alergiją, negirdėjau kol kas g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti