Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Babi* @ 2011 06 13, 14:38)
Su ecoland viskas gerai, prekes pristatė greitai, taip, kad gali ramiai laukti mirksiukas.gif

Tikiuosi:) scare.gif
Atsakyti
Su ecoland tikrai viskas gerai, pati užsisakiau ketvirtadienį, šeštadienį ryte jau gavau siuntinį ax.gif Ir supakuota saugiau, žodžiu priekaištų neturiu.
Atsakyti
O kas nors is http://www_myeco_lt/ bandet uzsisakinet? As siandien uzsisakiau siuntinuka. Tik niekur neradau komentaru apie juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 06 13, 14:51)
Su ecoland tikrai viskas gerai, pati užsisakiau ketvirtadienį, šeštadienį ryte jau gavau siuntinį  ax.gif Ir supakuota saugiau, žodžiu priekaištų neturiu.

Liuks:) lauksiu ir aš tada:)
ačiū, kad nuraminot 4u.gif
Atsakyti
siandien kaip tik ekologiskai kosmetikai akcija per www.beta.lt
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Patarkit kaip atsirinkti tinkama ekologiska kosmetika???As isbandziau gal 5 rusiu ir visos,jei tik parasyta,kad 90 ar netgi 100 proc naturalios medziagos,man netinka unsure.gif Ima berti,niezteti,deginti,kaisti oda doh.gif Tai negi as pasmerkta tik "cheminei" kosmetikai" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 17 birželio 2011 - 11:21
QUOTE(Creed @ 2011 06 17, 13:21)
Sveikos 4u.gif

Patarkit kaip atsirinkti tinkama ekologiska kosmetika???As isbandziau gal 5 rusiu ir visos,jei tik parasyta,kad 90 ar netgi 100 proc naturalios medziagos,man netinka unsure.gif Ima berti,niezteti,deginti,kaisti oda doh.gif Tai negi  as pasmerkta tik "cheminei" kosmetikai"  unsure.gif

Sutikrinkite bandytų produktų sudėtis - galbūt visose buvo tam tikra medžiaga, kuriai jūs alergiška, tik ta alergija pasireiškė tik dabar. Kai kuriuos smarkia alergizuoja SLS, esantis kai kurių firmų gaminiuose. Žinoma, vienas kitas gaminys gali tiesiog šiaip netikti, bet ne visi 5... Nebūna taip, kad netinka visiškai niekas, juolab apie "pasmerkimą" cheminei kosmetikai net kalbos negali būti mirksiukas.gif
Sėkmės paieškose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 06 17, 12:21)
Sveikos 4u.gif

Patarkit kaip atsirinkti tinkama ekologiska kosmetika???As isbandziau gal 5 rusiu ir visos,jei tik parasyta,kad 90 ar netgi 100 proc naturalios medziagos,man netinka unsure.gif Ima berti,niezteti,deginti,kaisti oda doh.gif Tai negi  as pasmerkta tik "cheminei" kosmetikai"  unsure.gif

Ash bandziau tik 1 eko krema, bet man paraudonavo oda visa panasiai kaip isbere nu zodziu netiko, tai daugiau ir nebandziau nes kainos ju nemazos kad eksperimentuot, paprasciausiai perejau prie alieju nerafinuotu, pvz kokosu arba spec misiniu, siap man vasara praktiskai neikad kremo neprisireikia, o vat ziema oda labai sausa tad aliejai puikiai tinka kaip drekinimo priemone vietoj kremo smile.gif Arba galite bandyt kokiuose kvapu namuose kremuka sau pasigamniti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2011 06 17, 15:56)
aliejai puikiai tinka kaip drekinimo priemone vietoj kremo smile.gif

Nesąmonę parašėt. Aliejai niekada neatstos kremo, nes jie tik MAITINA, bet NEDRĖKINA. Vien tik aliejus naudojant odą galima dar labiau susigadinti.
Atsakyti
Hm hm, na chia idomiai paraset, neatejo man i galva tokiu minciu kad aliejus nedrekina g.gif o kas gi tada drekina? negi vien tik kremas? o koks ishvis tada pagrindinis kremo ingridientas tasai kuris drekina? Glicerinas gal koks? o gal uztenka drekinimui kokiutais hidrolatu? juos kartais naudoju, bet nepasakyciau kad mano oda nuo alieju naudojimo atrodytu blogai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 17, 20:29)
Nesąmonę parašėt. Aliejai niekada neatstos kremo, nes jie tik MAITINA, bet NEDRĖKINA. Vien tik aliejus naudojant odą galima dar labiau susigadinti.

Sąmonė ar nesąmonė, bet... įvairūs aliejai, kaip tik turi drėkinančių savybių. smile.gif

Apie kūno priežiūros priemonių sudėtines dalis…

Daugumos komercinių kremų ir losjonų pagrindinė sudedamoji medžiaga yra vanduo, todėl jų drėgmė greitai susigeria į sausą, raukšlėtą odą. Patekęs į odos audinius vanduo juos išplečia, pripildo tarsi balioną vandens, todėl raukšlėtumas sumažėja, o oda ima atrodyti lygesnė. Bet, deja, tai labai laikina… Vos tik vanduo išgaruoja arba patenka į kraujotaką, oda vėl pasidaro tokia, kokia buvo, — sausa ir raukšlėta. Stenkis nesistengęs, bet jokiu komerciniu kūno ar veido losjonu, kremu ar kita panašia priemone odos sausumo ir raukšlėtumo nepašalinsi.

http://kvapai.aromat...ejus_straipsnis
Atsakyti
Tuo labiau, kad kokosų aliejaus nat negalima veidui naudot ax.gif
Atsakyti