QUOTE(gosas @ 2011 01 09, 22:45)
Na taip suprantu ,kad bus nelengva Mano vyras mane kaip ir palaiko nes mato kaip as kankinuosi su savo odos problemomis. ,Va o sunus tai sako kad mama fanatizmu užsiima ir sampunus kokiomis sumomis perka Na ,bet juk jei nenori tai niekas ir nelep (sunus didelis) manau palaipsniui patys prisidės. Seip ar taip nelabai galiu naudotis ta kosmetika kuria naudojausi iki siol ,bet turiu dar tokia problema kaip veido rozaceja (isipletusius veido kapiliarus kurie daznai lydi ir elergijos) Gydytoju ira paskirta siuo metu Iwostin pienelis ir kremas isipletusiems kapiliarams .Vat ir galvoju kuo as galeciau pakeisti tai i naturalius? Nuo siu man neisaukia elergijos (Tik nuo siu Iwostin ) ,Bet itariu, kad jie tikrai nera svarus o turi chemijos Va ir pasimetus iki asaru
Na apskritai tai galiu pasakyti, kad greitai atsiradęs susidomėjimas ir noras viską pakeisti per vieną dieną taip pat greitai ir praeina, aš pati nesu šoko terapijos šalininkė, ir tikrai neturiu tikslo gyventi absoliučiai ekologiškai- turint omenyje ne tik kosmetiką, bet ir maistą, buitines priemones ir visą kitą. Ir būtent kosmetiką tiesa sakant pati perku tik iš trijų vietų- Kvapų namų, aroma natural ir Sveikų produktų- jokiu būdu neatsižadu kitų parduotuvių, bet šiuo metu man taip patogiau būtent dėl to, kad nereiktų sukti galvos dėl kokybės tarkim siunčiantis iš kokios užsienio internetinės parduotuvės. Kalbant apie Iwostin, tai savaime suprantama, kad tai nėra jokie ekologiški kremai, bet surasti sau tinkamą ekologišką kremą ar aliejų gali ir užtrukti, tai jūsų vietoje, jei būtent šios priemonės kol kas vienintelės jums tinka, kurį laiką tikrai nemesčiau jų į šiukšlių dėžę. Nuo kuperiozės ir veido raudonumo rekomenduojami tamanų( puiklapių), dygminų ir esu skaičiusi, kad ir lazdynų riešutų ir makadamijos aliejai, taip pat kiparisų arba citrinžolių eterinis aliejus, derinanat jį su kuriuo nors baziniu aliejumi , bet kuris jums gali tikti, galite suprasti tik bandymų keliu. Aš tokios problemos neturiu, bet bent pagal teorines savybes derinčiau tamanų ir kiparisų aliejus , jei toks derinys sausintų odą, galbūt naudočiau pakaitomis su makadamijos aliejumi, nes jis yra prie riebesnių .