ačiū, mergaitės
aš dar su klausimu, gal žinot, ar Vilniuje yra ekoparduotuvė, kur prekiaujama Alva kosmetika???
Merginos, labai prašau Jūsų pagalbos apibūdinant šį aromatą Cattier Eau Boisee
Arba gal kuri nors Vilniuje juos turi ir man galėtų duoti pauostyti?
Arba gal kuri nors Vilniuje juos turi ir man galėtų duoti pauostyti?
QUOTE(Ugniux @ 2011 06 06, 15:57)
aš dar su klausimu, gal žinot, ar Vilniuje yra ekoparduotuvė, kur prekiaujama Alva kosmetika???
šitame puslapyje pirkau Alva kremą
Alva kosmetika
QUOTE(MaGre @ 2011 05 30, 14:51)
Sveikos
gal kuri nors pirkote paskutiniu metu is ecolive24.lt ?
As uzsisakiau pries kelias savaites, sumokejau, prekiu iki siol negavau, emailu neatsakineja ir telefono nekelia zodziu nebezinau ir ka daryt.......
As uzsisakiau pries kelias savaites, sumokejau, prekiu iki siol negavau, emailu neatsakineja ir telefono nekelia zodziu nebezinau ir ka daryt.......
teko ir man su jais turėti reikalų-pagrąsinau vartotjų teisėmis ir gavau prekes po to gan greitai, bet iš esmės jie labai nepatikimi, nes radau nemažai neigiamų atsiliepimų.
Papildyta:
QUOTE(mazoji_eglute @ 2011 05 23, 11:11)
jeigu norisi kazko itin gryno kunui - siulau pabandyti sezamu alieju. Puikiai tinka normaliai ir sausai kuno odai (normaliai odai tepti ant dregnos odos, sausoms vietoms tiesiog imasazuoti i sausa oda), lengvai susigeria, kadangi oda si alieju itin gerai atpazista ir isisavina, daug geriau nei taip isreklamuota kokosu alieju...
be to kokosu alieju gaminant kertami atograzu miskai, kurie kaip zinia yra musu zemes plauciai. siulau bent pamegint:)!
be to kokosu alieju gaminant kertami atograzu miskai, kurie kaip zinia yra musu zemes plauciai. siulau bent pamegint:)!
pasimečiau-juk kokosų aliejus gaminamas iš pačių kokosų, tai kam kirst tuos miškus? Kažko aš čia nesuprantu
QUOTE(Doviljana @ 2011 06 08, 16:37)
teko ir man su jais turėti reikalų-pagrąsinau vartotjų teisėmis ir gavau prekes po to gan greitai, bet iš esmės jie labai nepatikimi, nes radau nemažai neigiamų atsiliepimų.
Papildyta:
pasimečiau-juk kokosų aliejus gaminamas iš pačių kokosų, tai kam kirst tuos miškus? Kažko aš čia nesuprantu
Papildyta:
Galbut tureta galvoje, kad masiskai kertami miskai ir ju vietoje daromos plantacijos. Bent taip vyksta del palmiu aliejaus
sveikutės,
Atėjau su atsiliepimais
taigi, nupirkau saviškiui Alva vyrišką deziką. Jam kvapas kiek stiprokas (nors tikrai labai vyriškas), o šiaip džiaugiasi, kad laiko visą dieną
Jau išmėginau dr. Haushka blakstienų tušą Mascara volume mėlyną. Pirmieji mano atsiliepimai geri labai gražiai dengiasi. Žiūrėsim, kaip seksis toliau "draugauti"
Atėjau su atsiliepimais
taigi, nupirkau saviškiui Alva vyrišką deziką. Jam kvapas kiek stiprokas (nors tikrai labai vyriškas), o šiaip džiaugiasi, kad laiko visą dieną
Jau išmėginau dr. Haushka blakstienų tušą Mascara volume mėlyną. Pirmieji mano atsiliepimai geri labai gražiai dengiasi. Žiūrėsim, kaip seksis toliau "draugauti"
QUOTE(Ugniux @ 2011 06 13, 12:40)
sveikutės,
Atėjau su atsiliepimais
Atėjau su atsiliepimais
Perkelkite komentarą apie tušą ČIA
QUOTE(MaGre @ 2011 05 30, 15:51)
Sveikos
Straipsnis http://www.15min.lt/...riams-51-155250 apie jusu minetaji ecolive24.lt......
Gal kuriai teko naudoti sia ar kita sios firmos duso zele? Kaina dvigubai mazesne nei Lavera ar Logona, bet turi BDIH sertifikata
http://www.natractiv...html?store_ID=2
http://www.natractiv...html?store_ID=2
QUOTE(geggle @ 2011 06 13, 13:20)
Straipsnis http://www.15min.lt/...riams-51-155250 apie jusu minetaji ecolive24.lt......
Šiandien kaip tik iš ecoland užsisakiau. Tikiuosi, kad ji į juodąjį sąrašą neįtraukta
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 13, 14:11)
Šiandien kaip tik iš ecoland užsisakiau. Tikiuosi, kad ji į juodąjį sąrašą neįtraukta
Su ecoland viskas gerai, prekes pristatė greitai, taip, kad gali ramiai laukti