Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Mane irgi sudomino sitie milteliai - kur perkate Vilniuje? kokia kaina?
Atsakyti
Sveiki! Perku Vilniuje,prie hales turgavietes esncioje alieju parduotuveje arba Koslinoos parduotuvese,kuriose prekiaunama rusiska kosmetika.
Papildyta:
Kainyte juokinga-2.50-3.00lt biggrin.gif
Atsakyti
As netycia suradau Naujos Vilnios turgelyje, kaina tikrai juokinga - 2 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2011 06 01, 10:04)
As netycia suradau Naujos Vilnios turgelyje, kaina tikrai juokinga - 2 lt smile.gif

Oi, tikrai labai juokinga biggrin.gif Reikes ieskot tos prie Hales turgaus aliejaus parduotuves smile.gif
Atsakyti
Siandien gavau siuntinukus du. Ne viska dar isbandziau, bet labai geri atsiliepimai apie Dr. Hauschka krempudra. Truputi pertamsi spalva, bet labai graziai pasidenge ir graziai atrodo. Labai skaniai kvepia prieskoniais, tokia kazkokia egzotika man. Dar pirkau maskuokli Hauschkos, tai irgi fainas thumbup.gif , bet kadangi tokio daikto dar neturejau niekada, tai reikia ismokt dazytis smile.gif. Dar pabandziau Laveros basis dezodoranta purskiama, truputi pazastis grauze, nes spiritinis, bet labai labai patiko kvapas. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 02 birželio 2011 - 17:02
QUOTE(ingridukas @ 2011 05 23, 14:23)
as taip pat atradau afrikos muila,nors ir ne itin skaniai kvepia,bet kuo puikiausiai juo plaunu veida,kuna ir plaukus thumbup.gif Plaukai mano ilgi,beveik iki subinytes,tai kelis karts isplaunu muilu,o poto dedu kauke arba tepuosi balzamu,nes kitaip veliasi smile.gif

nu plaukams tai visai netinka, kažkokia nesamonė gaunasi. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

mergaitės, kokius dezikus naudoja jūsų vyrai??? šiandie perėjau keletą "taškų" ir susimėčiau... O maniškiui baigėsi ir jei nieko padoraus nenupirksiu, tai nusipirks kokį nivea...ar pan./.....

Man pardavėja išgyrė AuBrey(tikriausiai ne visai tiksliai parašiau..) su medetkom. Jis purškiamas, yra alkoholio. Maniškis labiausiai pripažysta rutulinius... Gal patartumėt, iš anksto dėkui 4u.gif

Dėl afrikos muilo. Na, man jis per aštrus, t.y. dirgina odą... Apie plaukų plovimą net negalvoju, manau ne kas būtų, nors ką gali žinot. Šiaip man nelabai patiko, daugiau nepirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 05 birželio 2011 - 14:51
Norejau paklausti del Aleppo muilo, rinkausi rinkausi tarp muilu ir apsistojau ties siuo (labai sausai odai) - kazin ar skystas toks pats geras kaip kietas? g.gif pvz
skystas
kietas

As siaip nelabai megstu kietu muilu, bet jei jis geresnis, tada imciau g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 05 birželio 2011 - 17:59
QUOTE(Ugniux @ 2011 06 05, 15:46)
Sveikos,

mergaitės, kokius dezikus naudoja jūsų vyrai??? šiandie perėjau keletą "taškų" ir susimėčiau... O maniškiui baigėsi ir jei nieko padoraus nenupirksiu, tai nusipirks kokį nivea...ar pan./.....

Maniškis Sante naudoja, patenkintas ax.gif
Atsakyti
maniskis Alva vyriska smile.gif
Atsakyti
Alala00, gal būtent šitą???
http://www.ecoland.l...?id_product=197
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 06 05, 22:01)
aš irgi pastebėjau, kad paprikoms mulčiavimas nepatinka...  rolleyes.gif Daigai šiltnamyje buvo gražūs, tačiau po kiek laiko mulčiuojant pradėjo gelsti, lapelius leidžia smulkučius...  g.gif Mulčiavau vejos žole.

Saviskiui dukart pirkau Druide, dabar Urtekam, abu tiko.
Atsakyti