Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(jauniute @ 2011 05 08, 13:22)
dabar ieskausi levandu hidrolato, bet niekur nerandu  doh.gif

Aromanatural arba, pvz., http://www.aroma-zone.com/

QUOTE(sarafea @ 2011 05 16, 15:37)
Ant pakuotes pvz raso ekologiskas muilas,bet sudetis milziniska ir nezinia ar ten geros ar blogos dalys.

Jei tikrai milžiniška, tai greičiausiai nieko gero, nors nebūtinai smile.gif Paskaitykit šios temos pirmą puslapį ir sulyginkit sudėtį, o šiaip geriausia yra pirkti sertifikuotas priemones, tada bus garantija, kad gera sudėtis ir nereikės pačiai kiekvieną kartą analizuoti sudėties. 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 05 16, 18:30)
Juodasis Afrikos muilas ir man sausina odą, tai sunaudosiu jį rankoms,

O kokia Jūsų oda? O rankų odos neausina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 21 gegužės 2011 - 03:13
QUOTE(Ayaan @ 2011 05 21, 03:10)
Jei tikrai milžiniška, tai greičiausiai nieko gero, nors nebūtinai  smile.gif  Paskaitykit šios temos pirmą puslapį ir sulyginkit sudėtį, o šiaip geriausia yra pirkti sertifikuotas priemones, tada bus garantija, kad gera sudėtis ir nereikės pačiai kiekvieną kartą analizuoti sudėties.  4u.gif

perskaiciau as tas dalis negeriukes,bet man neaiskiau paliko,o dar labaiu supainiojo.Pvz Sodium Chloride,cia eiline natrio druska,ar jinai kenksminga musu odai?Labai mazai produktu be sito priedo g.gif
Arba atsidariau Viola natrurkosmetine parduotuve internetu.Tai sudeta ir produktu ,kuriu as nepirkciau net uzsimerkus parduotuvej,keista,kad tai naturali produkcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2011 05 21, 04:10)
O kokia Jūsų oda? O rankų odos neausina?

Mano oda yra žiauriai sausa doh.gif Kai prausiausi su Afrikos muilu, tai duše atrodo viskas gerai, slysta kaip aliejum iškart teptum, bet po kelių kartų pastebėjau, jog po dušo išsausėja dar labiau oda. Rankom šiek tiek mažiau. Apskritai, jis mano sausos odos problemos neišsprendė, nes tikėjaus, kad galėsiu naudot duše vietoj visokių želių.
Po dušo išsitepu sviestmedžiu, nesugalvoju, ką dar bandyt. Galvoju gal Lavera kokį kūno losojoną išbandyt, girdėjau gerų atsiliepimų g.gif
Atsakyti
Nors mano kūno oda sausa, bet skystas juodasis Afrikos muilas tinka (veidui, visiškai ne). O kūnui tepu Urtekram losjoną su levandom,labai patinka..O kokosų aliejus visai netiko, juo pasitepus pradėdavo niežtėti kūno odą g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 05 22, 21:21)
Nors mano kūno oda sausa, bet skystas juodasis Afrikos muilas tinka (veidui, visiškai ne). O kūnui tepu Urtekram losjoną su levandom,labai patinka..O kokosų aliejus visai netiko, juo pasitepus pradėdavo niežtėti kūno odą  g.gif

jeigu norisi kazko itin gryno kunui - siulau pabandyti sezamu alieju. Puikiai tinka normaliai ir sausai kuno odai (normaliai odai tepti ant dregnos odos, sausoms vietoms tiesiog imasazuoti i sausa oda), lengvai susigeria, kadangi oda si alieju itin gerai atpazista ir isisavina, daug geriau nei taip isreklamuota kokosu alieju...smile.gif

be to kokosu alieju gaminant kertami atograzu miskai, kurie kaip zinia yra musu zemes plauciai. siulau bent pamegint:)!
Atsakyti
as taip pat atradau afrikos muila,nors ir ne itin skaniai kvepia,bet kuo puikiausiai juo plaunu veida,kuna ir plaukus thumbup.gif Plaukai mano ilgi,beveik iki subinytes,tai kelis karts isplaunu muilu,o poto dedu kauke arba tepuosi balzamu,nes kitaip veliasi smile.gif
Atsakyti
mergytės galit parekomenduoti ką nors nuo praukaito be visokių blogiukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2011 05 24, 17:36)
mergytės galit parekomenduoti ką nors nuo praukaito be visokių blogiukų  ax.gif

as naudoju Alva rutulini, geras, pirksiu dar,tik kitokio kvapo smile.gif
Atsakyti
Sakykit,o kokia dantu pasta naudojat be blogiuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2011 05 24, 18:45)
Sakykit,o kokia dantu pasta naudojat be blogiuku? 4u.gif

Mano numeris vienas - AloeDent. Taupi, labai gerai putoja, niekuo nesiskiria nuo sintetinės. Dar visa patiko Lavera mėtinė smile.gif
Atsakyti
gal kas naudojat kremą "guRoco" ir turit ne reklaminių atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(institution @ 2011 05 25, 12:01)
gal kas naudojat kremą "guRoco" ir turit ne reklaminių atsiliepimų?

Aš tik esu skaičius apie tą vaikinuką, kuris jį sukūrė biggrin.gif Chemiją vyrukas pabaigė ir pradėjo kurti kosmetikos gaminius biggrin.gif
Atsakyti