Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Liuminesa @ 2011 05 11, 17:44)
Sveikos  4u.gif

Ar yra naudojančių/bandžiusių ekologiškus plaukų dažus? smile.gif Parduptuvėje vis žiūrinėju NATURIGIN dažus, bet vis neapsispręndžiu ar bandyti, nes neesu niekad dažiusi plaukų, bet labai norėtus šviesesnių. Mano spalva tokia rusvai pilka, lietuviška tokia  biggrin.gif Norėtųsi natūralaus vaizdo, todėl labiausiai įdomu ar nudažo tolygiai, kaip šalmą ar įmanomas natūralus vaizdas?  g.gif

Dar skaičiau apie baltą chna, gal kuri bandėt?

Yra atskira tema apie plaukų dažus ČIA
Prirašyta nedaug, pasiskaitykit mirksiukas.gif
Atsakyti

Ačiū, pasiskaitysiu, bet domiuosi būtent eco skyrelyje, nes tie "natūralūs" dažai dažnai būna visai nenatūralūs smile.gif Suprantu, kad visai be jokių blogumų (apart chna) nerasiu, bet ieškau kuo mažiau kenksmingų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2011 05 11, 19:54)
Ačiū, pasiskaitysiu, bet domiuosi būtent eco skyrelyje, nes tie "natūralūs" dažai dažnai būna visai nenatūralūs smile.gif Suprantu, kad visai be jokių blogumų (apart chna) nerasiu, bet ieškau kuo mažiau kenksmingų smile.gif

Ta tema yra būtent apie natūralius plaukų dažus ir ten kalbama apie tai, kaip merginos ieško kuo mažiau kenksmingų dažų mirksiukas.gif
Apie dažymą chna, basma ir kitomis žolėmis irgi yra atskira tema.
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2011 05 11, 15:44)
Sveikos  4u.gif

Ar yra naudojančių/bandžiusių ekologiškus plaukų dažus? smile.gif Parduptuvėje vis žiūrinėju NATURIGIN dažus, bet vis neapsispręndžiu ar bandyti, nes neesu niekad dažiusi plaukų, bet labai norėtus šviesesnių. Mano spalva tokia rusvai pilka, lietuviška tokia  biggrin.gif Norėtųsi natūralaus vaizdo, todėl labiausiai įdomu ar nudažo tolygiai, kaip šalmą ar įmanomas natūralus vaizdas?  g.gif

Dar skaičiau apie baltą chna, gal kuri bandėt?

siemet nedazykite plauku wink.gif. Kirpejas man nedaze,sake siemet tokia madinga, o kitos noredamos tokios spalvos,nevisad gauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 05 15, 17:11)
siemet nedazykite plauku wink.gif. Kirpejas man nedaze,sake siemet tokia madinga, o kitos noredamos tokios spalvos,nevisad gauna smile.gif

Aš tą istoriją, kad lietuviški pelenų spalvos plaukai ŠĮ SEZONĄ YPAČ MADINGI jau belenkiek metų girdžiu biggrin.gif
Atsakyti
Nesąmonė man tas plaukų dažymas pagal madas biggrin.gif
Kaip patinka, kaip tau tinka taip ir dažai
Atsakyti
Noreciau uzklausti apie muila,kadangi esu zalia,dar tik pamazu pradedanti dometis ekologijos priemonem ,tai pasimeciau tuose ingridientose.
Ant pakuotes pvz raso ekologiskas muilas,bet sudetis milziniska ir nezinia ar ten geros ar blogos dalys.
Nusipirkau siandien bemuili prausikli,is tiesu kaip diena ir naktis skirias oda po vieno ir kito prausiklio.
Nukreipkit mane jei kas jau raset,ar raset sioje temoje apie muilus g.gif 4u.gif
Atsakyti
Kokį natūralų prausiklį rekomenduotumėte sausai odai?
Bandžiau Juodajį Afrikos muilą iš http://www.naturata....muilas-100.html
bet man sausina odą.
Gal kas bandė Kokosų riešutų ar Aleppo muilus?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 05 16, 17:35)
Kokį natūralų prausiklį rekomenduotumėte sausai odai?
Bandžiau Juodajį Afrikos muilą iš http://www.naturata....muilas-100.html
bet man sausina odą.
Gal kas bandė Kokosų riešutų ar Aleppo muilus?

Rasulo molis daug kam patinka. Jei oda sausa, palaišink į mišinuką aliejaus. Galima pačiai prausiklį pasigaminti iš muilo riešutų nuoviro arba šampūnui naudojamos bazės.
Tavo minėtų muilų nesu bandžiusi, tačiau apie aleppą girdėjau aibę gerų atsiliepimų, svarstau kada ateityje nusipirkti
Atsakyti
Juodasis Afrikos muilas ir man sausina odą, tai sunaudosiu jį rankoms, bet daugiau jaučiu nepirksiu. Galvoju, gal irgi aleppo muilas tiktų duše praustis g.gif
Atsakyti
kadangi apieskojus per paieska neradau man atsakymu apie muila,klausiu o kas yra ekologiskas muilas??? blush2.gif kokia turi buti gero muilo sudetis?

ai dar klausimas apie dantu apsta,gal kas nors ka nors zinot apie pasta,pvz kodel befluore pasta yra gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 05 16, 16:30)
Juodasis Afrikos muilas ir man sausina odą, tai sunaudosiu jį rankoms, bet daugiau jaučiu nepirksiu. Galvoju, gal irgi  aleppo muilas tiktų duše praustis  g.gif

o man jis labai patinka, naudoju visas kūnui ir veidui thumbup.gif aišku, veido odą šiek tiek tempia, bet juk nusipraususi nevaikštau be nieko, ant viršaus tepu aliejų, tai balansas man labai patinka, ypač kai oda linkusi riebėti.
Kitas dalykas, kaip mane konsultavo išmanantys žmogeliukai, labai svarbu šio muilo sudėtinių dalių proporcijos. Afrikietišką juodąjį muilą sudaro palmių aliejus ir augalų pelenai (šarmas), tai jei to šarmo daugiau, muilas labiau sausina wink.gif o kadangi dėl gamybos specifikos tos proporcijos matyt nėra idealiai vienodos, tai ir muilų poveikis skiriasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 gegužės 2011 - 13:45