Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 17, 16:48)
Aš jus labai užjaučiu 4u.gif Kaip ir save. Ir kol kas esu pusiaukelėje: jei nebūtume ragavę cheminės kosmetikos- tai gali būti ekologiška būtų pati geriausia. Na ilgainiui bandant viena ar kitą ekologišką kosmetiką - pastebime- kad rezultatas gerokai prasilenkia su lūkesčiais ir išleistomis pinigų sumomis. blink.gif aš asmeniškai pamačiau pvz., dėl dantų pastos rezultato (dantys ėmė pilkėti ir kvapas toli gražu nebe gaivus...) Na pasidalinime patirtim iki cheminė kosmetika ir po cheminės kosmetikos mirksiukas.gif

is naturaliu man labiausiai tiko Natura siberica sampunai, dar tiko absolute organic sampunas, bet ji jau geriau buvo naudot kartu su balzamu. bet is pradziu kai pradejau naudot naturalius sampunus, plaukai buvo sausi tokie, matyt po chemijos, o po kurio laiko jau vsikas gerai, bet tikrai en is karto man jie tiko.
Atsakyti
Sveikos, labai prasau pasidalinti savo ziniomis apie gerus eko ar naturalius kremus brandziai odai, gal galesite ka parekomenduoti? labai noriu padet savo mamytei pereit prie nechemines kosmetikos, pati vietoje kremu naudoju nerafinuotus aliejus visokiausius, bet jai tas variantas netiks, pagal ja geras kremas yra "Loreal" ar panasiai, labai noriu parodyti kad eko ir naturali kosmetika yra ne ka maziau veiksmingesne, geresne nei chemine smile.gif Arba gal zinote kur galima butu gauti kokiu eko kremu meginuku pabandymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 06 gegužės 2011 - 15:37
QUOTE(Keretoja @ 2011 05 06, 16:36)
Sveikos, labai prasau pasidalinti savo ziniomis apie gerus eko ar naturalius kremus brandziai odai, gal galesite ka parekomenduoti? labai noriu padet savo mamytei pereit prie nechemines kosmetikos, pati vietoje kremu naudoju nerafinuotus aliejus visokiausius, bet jai tas variantas netiks, pagal ja geras kremas yra "Loreal" ar panasiai, labai noriu parodyti kad eko ir naturali kosmetika yra ne ka maziau veiksmingesne, geresne nei chemine smile.gif Arba gal zinote kur galima butu gauti kokiu eko kremu meginuku pabandymui?

turetu duoti ekologiskose parduotuvese. arba nusipirkti uz koki 1 lt. maciau aki kur pardavineja.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2011 05 06, 15:36)

Ikalbejau savo mama pabandyti ekologiska kosmetika, tai jai l.patinka Dr Hauschka, ju yra akropoliuose biotekoje bet siu kremu kainos didokos, maciau eurov. galima pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Alala00 @ 2011 04 30, 19:32)
gal yra naudojančių rožių vandenį? kažkur skaičiau, kad padeda sutraukti poras. įdomu išgirsti daugiau atsiliepimų smile.gif

as ilga laika naudojau roziu vandeni smile.gif siaip tai man jis aptiko, bet kad sutraukti poras tai sito dalyko tikrai nepastebejau smile.gif bet paskui man kosmetologe pasake, kad jis daugiau brandesnei odai, tai dabar ieskausi levandu hidrolato, bet niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 05 08, 11:22)
as ilga laika naudojau roziu vandeni smile.gif siaip tai man jis aptiko, bet kad sutraukti poras tai sito dalyko tikrai nepastebejau smile.gif bet paskui man kosmetologe pasake, kad jis daugiau brandesnei odai, tai dabar ieskausi levandu hidrolato, bet niekur nerandu  doh.gif

čiurlionio gatvėje, kvapų namuose yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 05 09, 15:34)
čiurlionio gatvėje, kvapų namuose yra wink.gif

kad as ne vilniete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 05 09, 14:58)
kad as ne vilniete smile.gif

sorry, iš profilio informacijos nematyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 25, 14:01)
Gal esat atrade kokiu geriu inkstyrams valyti?

Mane isnkstirai kamuoja jau geru 15metu,praeiti kryziaus keliai,ismindzioti takai pas kosmetologus,isbandyti tiek nenaturalus tiek naturalus kremai,prausikliai,valytas organizmas ivairiom priemonem,koreguotas maistas,daryti kraujo tyrimai-NIEKO,absoliuciai jokiu pasiekitimu blink.gif verysad.gif Na bet vis tiek tenka kaska naujo bandyt,tai pries dvi savaites nusipirkau afrikietisko muilo,juo plaunu veida ir plaukus.Taip pat ,,bio plasis,,dienini krema ir bentonito molio.Is jo du kart per savaite darau kaukes ir geriu kas ryta po arbatini sauksteli,bandau dar karta issivalyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 05 10, 07:38)
Mane isnkstirai kamuoja jau geru 15metu,praeiti kryziaus keliai,ismindzioti takai pas kosmetologus,isbandyti tiek nenaturalus tiek naturalus kremai,prausikliai,valytas organizmas ivairiom priemonem,koreguotas maistas,daryti kraujo tyrimai-NIEKO,absoliuciai jokiu pasiekitimu blink.gif  verysad.gif Na bet vis tiek tenka kaska naujo bandyt,tai pries dvi savaites nusipirkau afrikietisko muilo,juo plaunu veida ir plaukus.Taip pat ,,bio plasis,,dienini krema ir bentonito molio.Is jo du kart per savaite darau kaukes ir geriu kas ryta po arbatini sauksteli,bandau dar karta issivalyti smile.gif

aš irgi kovoju su inkštirais, kapsulyčių tipo doh.gif pasebėjau, kad plaunant afrikietišku muilu, naudojant hidrolatą+ aliejų ir dedant molio kaukes, patys inkštirai pasidaro labiau paviršiniai ir daug lengviau pašalinami... visgi niekaip kitaip, nei mechaniškai aš su jais nepakovoju doh.gif švariom rankom išspaudžiu, patepu medetkų tinktūra, uždedu molio kaukę poroms sutraukti, nuplovus papurškiu hidrolato+aliejaus ir ant išspaustų vietų užtepu cinko oksido tepalo... Sugyja per parą, be dėmelių tik kartais, jei didesnis inkštiras, su vos matomais šašiukais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 05 10, 12:25)
aš irgi kovoju su inkštirais, kapsulyčių tipo doh.gif  pasebėjau, kad plaunant afrikietišku muilu, naudojant hidrolatą+ aliejų ir dedant molio kaukes, patys inkštirai pasidaro labiau paviršiniai ir daug lengviau pašalinami...  visgi niekaip kitaip, nei mechaniškai aš su jais nepakovoju doh.gif  švariom rankom išspaudžiu, patepu medetkų tinktūra, uždedu molio kaukę poroms sutraukti, nuplovus papurškiu hidrolato+aliejaus ir ant išspaustų vietų užtepu cinko oksido tepalo... Sugyja per parą, be dėmelių tik kartais, jei didesnis inkštiras, su vos matomais šašiukais cool.gif

pas mane irgi jie tokie pusiau isslinde i pavirsiu pasidare.Ypac daug ju T zonoje,ir ant kaktos.Dar man vis siulo pasidaryt deimantine dermobrazija.Nezinau ar verta,nemazai kainuoja g.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Ar yra naudojančių/bandžiusių ekologiškus plaukų dažus? smile.gif Parduptuvėje vis žiūrinėju NATURIGIN dažus, bet vis neapsispręndžiu ar bandyti, nes neesu niekad dažiusi plaukų, bet labai norėtus šviesesnių. Mano spalva tokia rusvai pilka, lietuviška tokia biggrin.gif Norėtųsi natūralaus vaizdo, todėl labiausiai įdomu ar nudažo tolygiai, kaip šalmą ar įmanomas natūralus vaizdas? g.gif

Dar skaičiau apie baltą chna, gal kuri bandėt?
Atsakyti