Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Sveikos,mergaites! 4u.gif

Norejau pasiteirauti,gal kuri turit jautria,sausa oda ir kazkokia kremine pudra prisitaikete sau?Tikriausiai kai tokia oda,tai kazko maskuojancio nlb surasi..Ir gal kuri galetu rekomenduoti seselius akims?kad ryskios spalvos butu ir nenubegtu greitai?Nieko ekologisko nesu bandziusi,labai bijau prasauti,nes kiek klausinejau,parduotuves meginuku neturi doh.gif Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 02, 17:32)
Sveikos,mergaites!  4u.gif

Norejau pasiteirauti,gal kuri turit jautria,sausa oda ir kazkokia kremine pudra prisitaikete sau?Tikriausiai kai tokia oda,tai kazko maskuojancio nlb surasi..Ir gal kuri galetu rekomenduoti seselius akims?kad ryskios spalvos butu ir nenubegtu greitai?Nieko ekologisko nesu bandziusi,labai bijau prasauti,nes kiek klausinejau,parduotuves meginuku neturi doh.gif  Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif

Mano tokia oda - sausa ir jautri. Naudoju BxM mineralinę pudrą ir maskuoklį, bandžiau Lakshmi krempudrą, labai gerai maskuoja, tačiau man 1 numeriukas kiek per tamsus, bet manau vasarai pats tas būtų, bandžiau Hauschkos pudrą, jinai nieko nemaskuoja, tik sulygina veido spalvą, tačiau jeigu prieš tai gerai pamaskavus, rezultatas atrodo tikrai gerai. Bandžiau Sante krempudrą, panaši į Hauschkos, tačiau prasčiau laikosi ir yra gan matoma ant veido, ypač jeigu storiau patepti. Šiaip iš visų labiausiai patinka mineralinė, Lakshmi (nes gerai maskuoja ir nejautrina odos) ir ketinu nusipirkti Haushkos pudrytę
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 02, 17:27)
Mano tokia oda - sausa ir jautri.

as norejau Lakshami nusipirkti,ale kai atsiunte meginuka,tai jis toks sausas pasirode,apdziuves kremas ir viskas unsure.gif galvoju,kad del to kad ilgai keliavo pas mane,tam maisiuky apdziuvo matyt,bet kai tokia tekstura man nepatiko,tai truputi prisibijau ja pirkti unsure.gif as naudoju Bare X Minerals(tikriausiai pagal sutrumpinima,ir pati tokia naudoji) mineraline pudra,beeet..pirma sav viskas ciki buvo,o antra sav man taaaip nusausejo oda ir luptis pradejo,kad siaubas... unsure.gif Teko grizti prie sintetinio kremo,nors bendrai labai sudeties Biodermos kremu neskaiciau,tai sutvarke greitai mano problematiska oda.Antra diena ant to kremo vel meginau mineraline pudra,tai kazkaip viskas neblogai atrodo smile.gif nors skaiciau,kad sausai jautriai odai,butent kreminio pavidalo pudra reikalinga,nes ta biri sausina oda... unsure.gif kiek bandziau visokiu kreminiu,man issausejimus paryskina..dbr idomu ant to drekinancio kremo kaip atrodytu.labai norisi naturalios kosmetikos,bet kai neturi meginuku pardavime,taip sunku kazka prisitaikyti,kai sumos nemazos,ir po to ismest kad netektu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 02, 21:01)
as norejau Lakshami nusipirkti,ale kai atsiunte meginuka,tai jis toks sausas pasirode,apdziuves kremas ir viskas  unsure.gif  galvoju,kad del to kad ilgai keliavo pas mane,tam maisiuky apdziuvo matyt,bet kai tokia tekstura man nepatiko,tai truputi prisibijau ja pirkti  unsure.gif  as naudoju Bare X Minerals(tikriausiai pagal sutrumpinima,ir pati tokia naudoji) mineraline pudra,beeet..pirma sav viskas ciki buvo,o antra sav man taaaip nusausejo oda ir luptis pradejo,kad siaubas...  unsure.gif  Teko grizti prie sintetinio kremo,nors bendrai labai sudeties Biodermos kremu neskaiciau,tai sutvarke greitai mano problematiska oda.Antra diena ant to kremo vel meginau mineraline pudra,tai kazkaip viskas neblogai atrodo smile.gif nors skaiciau,kad sausai jautriai odai,butent kreminio pavidalo pudra reikalinga,nes ta biri sausina oda...  unsure.gif  kiek bandziau visokiu kreminiu,man issausejimus paryskina..dbr idomu ant to drekinancio kremo kaip atrodytu.labai norisi naturalios kosmetikos,bet kai neturi meginuku pardavime,taip sunku kazka prisitaikyti,kai sumos nemazos,ir po to ismest kad netektu...  unsure.gif

man vien tik mineralinė irgi nepatinka. gražus veidas būna tik porą valandų, o po tos nubėga ji kažkaip. tai dabar atradau, kad geriausias man variantas, kai pirmiausia kreminę pudrą tepuosi, o ant jos mineralinę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 02, 21:14)
man vien tik mineralinė irgi nepatinka. gražus veidas būna tik porą valandų, o po tos nubėga ji kažkaip. tai dabar atradau, kad geriausias man variantas, kai pirmiausia kreminę pudrą tepuosi, o ant jos mineralinę. smile.gif

vat ir as labai to noriu unsure.gif tik kad visa gyvenima turejau riebia oda,o dbr tiek nusausejo,kad niekas netinka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 02, 22:01)
as norejau Lakshami nusipirkti,ale kai atsiunte meginuka,tai jis toks sausas pasirode,apdziuves kremas ir viskas  unsure.gif  galvoju,kad del to kad ilgai keliavo pas mane,tam maisiuky apdziuvo matyt,bet kai tokia tekstura man nepatiko,tai truputi prisibijau ja pirkti  unsure.gif  as naudoju Bare X Minerals(tikriausiai pagal sutrumpinima,ir pati tokia naudoji) mineraline pudra,beeet..pirma sav viskas ciki buvo,o antra sav man taaaip nusausejo oda ir luptis pradejo,kad siaubas...  unsure.gif  Teko grizti prie sintetinio kremo,nors bendrai labai sudeties Biodermos kremu neskaiciau,tai sutvarke greitai mano problematiska oda.Antra diena ant to kremo vel meginau mineraline pudra,tai kazkaip viskas neblogai atrodo smile.gif nors skaiciau,kad sausai jautriai odai,butent kreminio pavidalo pudra reikalinga,nes ta biri sausina oda...  unsure.gif  kiek bandziau visokiu kreminiu,man issausejimus paryskina..dbr idomu ant to drekinancio kremo kaip atrodytu.labai norisi naturalios kosmetikos,bet kai neturi meginuku pardavime,taip sunku kazka prisitaikyti,kai sumos nemazos,ir po to ismest kad netektu...  unsure.gif

Mano Lakshmi mėginukas irgi buvo sausas toks, bet pakuotėje ji normali, drėgna pudra. Tik tepant reikia greitai skirstyti, nes gana greitai džiūna, bet tikrai puiki. Kažkodėl manau, kad ji netiks toms, kurių oda labai labai riebi, nes ji pati iš savęs tokia riebesnė, kaip ir Hauschka. Man tas patinka, nes gerai dengiasi abi ir ilgai išsilaiko.
O Bare X Minerals man žiemą žiauriai sausino, ryškindavo tuos nusausėjimus, tai hidrolatus sumaišiau su hialuronu, dariau molio kaukes su juo, dukart per dieną tepiau drėkinamuoju kremu ir viskas susitvarkė per kelias sav. Ir darbar kartais išlenda tie nusausėjimai, tačiau retokai.
Dar kitoje temoje viena mergina gyrė Annemarie Borlind pudrą, jos būna Damodaroje pirkti, pasibandyti galima, tai ketinu kada nors tą padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 05 02, 21:32)
Mano Lakshmi mėginukas irgi buvo sausas toks, bet pakuotėje ji normali, drėgna pudra. Tik tepant reikia greitai skirstyti, nes gana greitai džiūna, bet tikrai puiki.

oo,aciu bigsmile.gif tada gal reikes meginti pribresti Lakshami biggrin.gif maciau ir Palomina gyre labai ja.Susigundziau,parsisunciau meginuka ir nusivyliau biggrin.gif tai uztad prisibijojau,kad ji tokia nemaloni tepimui bus.Tik va nepamenu jau kokio reikia man atspalvio.. doh.gif siaip esu tamsiaode,vasara rudai degu labai,ale dbr taip isbalusi,kad jauciu sviesiausios reikes.. doh.gif gal dar syki meginti didesni kieki meginuko atsisiusti susimokejus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 02, 22:45)
oo,aciu  bigsmile.gif tada gal reikes meginti pribresti Lakshami biggrin.gif maciau ir Palomina gyre labai ja.Susigundziau,parsisunciau meginuka ir nusivyliau biggrin.gif tai uztad prisibijojau,kad ji tokia nemaloni tepimui bus.Tik va nepamenu jau kokio reikia man atspalvio..  doh.gif  siaip esu tamsiaode,vasara rudai degu labai,ale dbr taip isbalusi,kad jauciu sviesiausios reikes.. doh.gif  gal dar syki meginti didesni kieki meginuko atsisiusti susimokejus...  unsure.gif

Aš šiaip šviesi esu, tačiau man 1numeriukas per tamsus žiemai, o vasarą bus pats tas. Tai manau 2 bandykit. Arba gal kuri forumietė nupiltų lašiuką? Būtų ne sausa, o normali jau, pats ta spabandymui smile.gif
Atsakyti
Kaunietes,arba ne tik,gal turit pabandymui man Lakshami?susimokeciau ir uz meginuka ir uz siuntima smile.gif nesinori kates maise isigyti unsure.gif Buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 05 02, 16:16)
nei ekologiska, nei naturali.. as buvau uzmetus aki i kai kurias priemones, tai buvo sudetyje vengtinu ingredientu..

Na va nors as zlia bet ir tai isskaiciau kad yra neleistinu priedu g.gif O raso ka ??? Tai kaip klaidina zmogu ???? Ir dar vaikams siulo kisa doh.gif
Atsakyti
Ieskojau, bet niekaip negaliu rasti atsakymo, tai paklausiu 4u.gif gal kam teko naudoti BIOTURM priemones, gal galit kas pakomentuoti 4u.gif blush2.gif ir dar, gal kas bandet Alvos priemone nuo celiulito? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(e.l.f. @ 2011 05 03, 11:17)
Ieskojau, bet niekaip negaliu rasti atsakymo, tai paklausiu  4u.gif gal kam teko naudoti BIOTURM priemones, gal galit kas pakomentuoti  4u.gif  blush2.gif ir dar, gal kas bandet Alvos priemone nuo celiulito?  cool.gif

Iš "Bioturm" naudoju intymios higienos prausiklį (su dozatorium) - labai patinka. Nebe pirmą kartą perku ir tikrai dar pirksiu.

Neapsimoka to "Alva"kremo nuo celiulito pirkti rolleyes.gif Nors jis su dozatoriumi, bet labai tirštas (beveik kaip sviestas), todėl gan nemažai reikia vien tik pvz. šlaunims, labai greit ir panašu kad neskalsiai naudojasi (todėl gaunasi sąlyginai brangus, kai trumpam užtenka) ir stebuklų nedaro. Pirkau, turiu, dar naudoju, bet tikrai antrąkart jo nebepirkčiau ax.gif
Atsakyti