Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(femme @ 2011 04 28, 09:48)
vakar Kvapų namuose nusipirkau itališką BEMA kremuką nuo saulės SPF 20, labai malonios konsistencijos, įsigeria, neblizga, nelimpa, galima naudoti visai šeimai. Padori kaina už nemažą kiekį blush2.gif Minėjo, kad kitą savaitę turi gauti SPF 30 ir 50 4u.gif

koks kiekis ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 04 28, 09:11)
koks kiekis ir kokia kaina?

150 ml, 55 Lt.
Atsakyti
as pati turiu megstancia pasiriebaluot oda ir manau kad su kosmetika vien tu problemu neisspresi ..galima tik apmazint..as naudoju eterinius aliejus misiniuose su kitais aliejaus , zalia moli kaukem ..o siaip saule man dabar labai padejo..kelis kart pasideginau ir spuogeliu beveik nebera
Atsakyti
deginaus kelis kart su kokoso aliejum ..man patiko...idegiau gana stipriai..bet nera nemaloniu pojuciu..biski gal norsis paraudo..o siandien pragulejau kokias 3 valandas...na aisku mano oda ne 1 tipo
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2011 04 29, 19:09)
deginaus kelis kart su kokoso aliejum ..man patiko...idegiau gana stipriai..bet nera nemaloniu pojuciu..biski gal norsis paraudo..o siandien pragulejau kokias 3 valandas...na aisku mano oda ne 1 tipo

Su įdegiu ir nudegimu problemų neturiu, deja, paveldėjau polinkį į pigmentines dėmes doh.gif mano mamos kakta ir skruostai demėti, ypač vasarą... anksčiau aš išsisukdavau su strazdanom, kurios man tikrai netrukdė, o metams bėgant pastebėjau, kad kiekvieną pavasarį tos strazdanos vis stambesnės, jų daugiau, vietomis susilieja į dėmeles unsure.gif akivaizdžiai išryškėja pabuvus saulėje be apsaugos... Manau kokosų aliejaus čia nebeužtektų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 30 balandžio 2011 - 10:24
aha cia reikia kazkaip labiau saugot..gal tiktu koks ekologiskas kremas su stipriu spf ..
Atsakyti
gal yra naudojančių rožių vandenį? kažkur skaičiau, kad padeda sutraukti poras. įdomu išgirsti daugiau atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alala00 @ 2011 04 30, 19:32)
gal yra naudojančių rožių vandenį? kažkur skaičiau, kad padeda sutraukti poras. įdomu išgirsti daugiau atsiliepimų smile.gif

Kaip kurioms jis sausina odą.
Atsakyti
esu naudojus..kvepia skaniai..o nieko ypatingo bent nman nedare
Atsakyti
QUOTE(Alala00 @ 2011 04 30, 18:32)

jau savaitę naudoju Levandų hidroliato ir Arganų aliejaus derinį - levandų vanduo ramina odą, malšina uždegiminius procesus, Arganų aliejus reguliuoja riebalų apykaitą, esu patenkinta wub.gif Anksčiau buvau skeptiškai nusiteikusi aliejų atžvilgiu būtent dėl riebėjančios odos ir besikemšančių porų - bet šis rekomenduotas derinukas kol kas nenuvylė...
Atsakyti
Dabr parduotuvese vis dazniu matosi priemones NEUTRAL Raso daniskos ir patvirtintos dermotologu pazymetos Zaliu gulbes zenkliuku kaip eko g.gif

Kaina pigi g.gif Paskaicius sudeti net nezinau gal ji ne Eko o daugiau naturali ???? Ir tai drysciau abejoti Na gal as per daug zalia apie visas priemones ?? Gal gali kas pakomentuoti ?????? Raso kad ir vaikams tinka ?? Na bet as su ta ju sudetim panagrinejus suabejojau ir ....... ????
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2011 05 02, 16:13)
Dabr parduotuvese vis dazniu matosi priemones  NEUTRAL  Raso daniskos ir patvirtintos dermotologu  pazymetos Zaliu gulbes zenkliuku kaip eko  g.gif

Kaina pigi  g.gif Paskaicius sudeti net nezinau gal ji ne Eko o daugiau naturali ???? Ir tai drysciau abejoti  Na gal as per daug zalia apie visas priemones ?? Gal gali kas pakomentuoti ?????? Raso kad ir vaikams tinka ?? Na bet as su ta ju sudetim panagrinejus suabejojau ir ....... ????

nei ekologiska, nei naturali.. as buvau uzmetus aki i kai kurias priemones, tai buvo sudetyje vengtinu ingredientu..
Atsakyti