Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Nikutis09 @ 2011 04 22, 09:08)
As jau bandziau  mirksiukas.gif tas pats klausimas buvo iškilęs ir man. Tai yra Anglų Jarde firmos mineralinė kosmetika. Kai klausiau, jie paaiškinimo, kad perka iš gamintojų ir turi teisę naudoti savo etiketes. Kadangi esu gavusi iš giminių dovanų tos pačios kosmetikos, tai esu tikra, kad tai ta pati  tongue.gif Man asmeniškai ji labai patinka.  thumbup.gif

O, labai aciu uz tokias puikias zinias thumbup.gif Bandysiu ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas bandete plauku dazus Martis respect (parduotuveje Juaros)? ar galbut kokius galite rekomenduoti plauku dazus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(summergirl @ 2011 04 24, 19:21)
Gal kas bandete plauku dazus Martis respect (parduotuveje Juaros)? ar galbut kokius galite rekomenduoti plauku dazus? smile.gif

Tema apie natūralius plaukų dažus ČIA
Atsakyti
Gal esat atrade kokiu geriu inkstyrams valyti?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 25, 15:01)

naudoju alva rhassoul linija problematiskai odai, rekomenduoju, tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alala00 @ 2011 04 25, 15:32)
naudoju alva rhassoul linija problematiskai odai, rekomenduoju, tikrai padeda smile.gif

O kur ja perkat? Internetu?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 25, 20:51)
O kur ja perkat? Internetu?

taip, yra internetinese naturalios kosmetikos parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 25, 13:01)

Man rasulo molis labiausiai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Alala00 @ 2011 04 25, 16:32)

aš pabandžiau šitos serijos Alva balansinį kremą mišriai odai, labai netiko - užsidėjo kaip luobas ant odos, inkštirų padaugėjo, vietomis net niežėti pradėjo unsure.gif matyt esu alergiška kažkokiai sudėtinei daliai (lyg įtariu arbatmedžio EA) g.gif
Šiaip naudoju rusų Mirra kremus, man asmeniškai labai tinka, jie ten skelbiasi natūraliais, aišku skeptiškai nuteikia tai, kad nerašomos pilnos sudėtys ant pakuočių....
Norėčiau prisitaikyti ir kažką ekologiško - gal kas patartų ką mišriai į inkštirus (kapsulyčių tipo) linkusiai odai? Pati oda labai plona, šviesi, dėmėta nuo buvusių spuogelių... tai pleiskanoja, tai blizga doh.gif

Beje, paskutinis atradimas veido ir kūno prausimui - ekologiškas afrikins muilas wub.gif
konsistencija labai įdomi ir akivaizdus pagerėjimas spuogų fronte thumbup.gif nuoroda
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 04 26, 13:23)
aš pabandžiau šitos serijos Alva balansinį kremą mišriai odai, labai netiko - užsidėjo kaip luobas ant odos, inkštirų padaugėjo, vietomis net niežėti pradėjo  unsure.gif matyt esu alergiška kažkokiai sudėtinei daliai (lyg įtariu arbatmedžio EA)  g.gif 
Šiaip naudoju rusų Mirra kremus, man asmeniškai labai tinka, jie ten skelbiasi natūraliais, aišku skeptiškai nuteikia tai, kad nerašomos pilnos sudėtys ant pakuočių....
Norėčiau prisitaikyti ir kažką ekologiško - gal kas patartų ką mišriai į inkštirus (kapsulyčių tipo) linkusiai odai? Pati oda labai plona, šviesi, dėmėta nuo buvusių spuogelių... tai pleiskanoja, tai blizga doh.gif

Beje, paskutinis atradimas veido ir kūno prausimui - ekologiškas afrikins muilas wub.gif
konsistencija labai įdomi ir akivaizdus pagerėjimas spuogų fronte thumbup.gif nuoroda

Mano panasi oda, tai mano paskutinis atradimas - Lavera kosmetika. Dabar naudoju si krema; http://www.ekolinija...avera-30ml.html ir tos pacios serijos sveitikli: http://www.ekolinija...uke-lavera.html (sis isviso man nerealus wub.gif wub.gif wub.gif , nei vienas cheminis sveitiklis taip gerai neisvalydavo odos kaip sis). Dar galite isbandyti Aubrey Organic kosmetika
Atsakyti
Merginos rekomenduokite koki kremuka nuo saules vaikams, ieskojau sante purskiamo, bet kazkaip lietuviskose parduotuvese nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2011 04 27, 15:49)
Merginos rekomenduokite koki kremuka nuo saules vaikams, ieskojau sante purskiamo, bet kazkaip lietuviskose parduotuvese nerandu  doh.gif

vakar Kvapų namuose nusipirkau itališką BEMA kremuką nuo saulės SPF 20, labai malonios konsistencijos, įsigeria, neblizga, nelimpa, galima naudoti visai šeimai. Padori kaina už nemažą kiekį blush2.gif Minėjo, kad kitą savaitę turi gauti SPF 30 ir 50 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 28 balandžio 2011 - 08:49