QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 17, 16:45)
Gal parekomenduotumet skysta pudra tinkancia i sausejima linkusiai odai. Siuo metu svarstau apie Lakshimi, bet ar ji nesausina odos?
QUOTE(oxidem @ 2011 04 17, 18:16)
Sausai odai Lakshmi tikrai nepatarčiau, išsausėjusios vietos dar labiau matosi. Mano nuomone sausai odai labiau tiktu kremai su spalva
Mano oda sausa, naudoju Lakshmi, sausų vietų tikrai neišryškina, kaip tik veidą pamaitina ir oda tokia riebesnė atrodo, tačiau panaudojus ilgą laiką man dienos bėgyje pudra pradėjo "sueidinėti" į poras ir raukšlytes, tai mečiau, nors iš pat pradžių buvau super patenkinta, nežiūrėjau į jokias kitas pudras, tačiau vėl grįžau prie mineralinės. Nors šiaip Lakshmi gera pudra - puikiai maskuoja, skaniai kvepia, malonios konsistencijos ir ilgai išlieka. Reikės dar kada pabandyti pasiteplioti, gal vėl patiks
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 17, 17:48)
Aš jus labai užjaučiu Kaip ir save. Ir kol kas esu pusiaukelėje: jei nebūtume ragavę cheminės kosmetikos- tai gali būti ekologiška būtų pati geriausia. Na ilgainiui bandant viena ar kitą ekologišką kosmetiką - pastebime- kad rezultatas gerokai prasilenkia su lūkesčiais ir išleistomis pinigų sumomis. aš asmeniškai pamačiau pvz., dėl dantų pastos rezultato (dantys ėmė pilkėti ir kvapas toli gražu nebe gaivus...) Na pasidalinime patirtim iki cheminė kosmetika ir po cheminės kosmetikos
Pradėjus naudoti ekologišką kosmetiką sumažėjo mano alergijos, atsigavo ir ėmė geriau augti plaukai, blakstienos, pagražėjo kūno oda. Tačiau niekaip negaliu susitvarkyti su veido oda - kas mėnesį prieš mm mane baisiai išberia ir paskui visa tai ilgai gyja. Nors, jeigu palyginus kaip bėrė anksčiau, dabar bėrimų sumažėjo, tik kažkada jie kažkaip greičiau gijo Bet kokiu atveju, net neketinu grįžti prie neekologiškos kosmetikos. O ir koks malonumas makaluoti savos gamybos kaukes, kremukus, balzamus