Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 17, 16:45)
Gal parekomenduotumet skysta pudra tinkancia i sausejima linkusiai odai. Siuo metu svarstau apie Lakshimi, bet ar ji nesausina odos?

QUOTE(oxidem @ 2011 04 17, 18:16)
Sausai odai Lakshmi tikrai nepatarčiau, išsausėjusios vietos dar labiau matosi. Mano nuomone sausai odai labiau tiktu kremai su spalva g.gif

Mano oda sausa, naudoju Lakshmi, sausų vietų tikrai neišryškina, kaip tik veidą pamaitina ir oda tokia riebesnė atrodo, tačiau panaudojus ilgą laiką man dienos bėgyje pudra pradėjo "sueidinėti" į poras ir raukšlytes, tai mečiau, nors iš pat pradžių buvau super patenkinta, nežiūrėjau į jokias kitas pudras, tačiau vėl grįžau prie mineralinės. Nors šiaip Lakshmi gera pudra - puikiai maskuoja, skaniai kvepia, malonios konsistencijos ir ilgai išlieka. Reikės dar kada pabandyti pasiteplioti, gal vėl patiks smile.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 17, 17:48)
Aš jus labai užjaučiu 4u.gif Kaip ir save. Ir kol kas esu pusiaukelėje: jei nebūtume ragavę cheminės kosmetikos- tai gali būti ekologiška būtų pati geriausia. Na ilgainiui bandant viena ar kitą ekologišką kosmetiką - pastebime- kad rezultatas gerokai prasilenkia su lūkesčiais ir išleistomis pinigų sumomis. blink.gif aš asmeniškai pamačiau pvz., dėl dantų pastos rezultato (dantys ėmė pilkėti ir kvapas toli gražu nebe gaivus...) Na pasidalinime patirtim iki cheminė kosmetika ir po cheminės kosmetikos mirksiukas.gif

Pradėjus naudoti ekologišką kosmetiką sumažėjo mano alergijos, atsigavo ir ėmė geriau augti plaukai, blakstienos, pagražėjo kūno oda. Tačiau niekaip negaliu susitvarkyti su veido oda - kas mėnesį prieš mm mane baisiai išberia ir paskui visa tai ilgai gyja. Nors, jeigu palyginus kaip bėrė anksčiau, dabar bėrimų sumažėjo, tik kažkada jie kažkaip greičiau gijo unsure.gif Bet kokiu atveju, net neketinu grįžti prie neekologiškos kosmetikos. O ir koks malonumas makaluoti savos gamybos kaukes, kremukus, balzamus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 17, 17:52)
Mano oda sausa, naudoju Lakshmi, sausų vietų tikrai neišryškina, kaip tik veidą pamaitina ir oda tokia riebesnė atrodo, tačiau panaudojus ilgą laiką man dienos bėgyje pudra pradėjo "sueidinėti" į poras ir raukšlytes, tai mečiau, nors iš pat pradžių buvau super patenkinta, nežiūrėjau į jokias kitas pudras, tačiau vėl grįžau prie mineralinės. Nors šiaip Lakshmi gera pudra - puikiai maskuoja, skaniai kvepia, malonios konsistencijos ir ilgai išlieka. Reikės dar kada pabandyti pasiteplioti, gal vėl patiks smile.gif

Kai as nebandzius niekad kokiu labai brangiu pudru ir aplamai gana nevykusios pasitaike, kiek pirkau, tai galvoju gal nenusivilsiu pereidama prie eko. O sausos pudros (be Egipto zemes) kazkaip niekad nebandziau maskavimui. Kadangi kartais naudoju bronzata, tai sausa pudra, tai jau butu sviestas sviestuotas smile.gif O kokia jusu odos spalva ir kuri numeri Lakshimi pudros turejot?

O kalbant apie nusivylima eko kosmetika, tai as beveik nenusivyliau, kadangi anksciau is vis beveik nenaudojau kemu jokiu, visa kosmetika naudojau mamos ir nesukau galvos ar man tinka ar ne ir kokios ji kokybes, tai kai dabar pradejau pati pirktis, dometis ir naudot eko, tai bent jau oda tikrai pagrazejo. Plaukai po dazymo ilgokai atsigaudineja naudojant eko, bet va praejo du menesiai po sviesinimo su milteliais ir rezultatai thumbup.gif . Truputi nusivyliau galiukais, labai skilineja be silikoniniu priemoniu, bet dar bandysiu visokiais fitokeratinais ir t.t. priemones pagerint. Pastos tai pritariu kad taip gerai dantu neisvalo kaip chemines, sakiau kaitaliosiu, nes irgi nekoks kvapas po antros tubeles pradejo atsirast. kas keisciausia, kad man toks slykstus skonis tu eko pasu buvo, o dabar pykina, jei su blendamed pabandau issivalyt ir dantis sujautrina.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 17, 16:48)
Aš jus labai užjaučiu 4u.gif Kaip ir save. Ir kol kas esu pusiaukelėje: jei nebūtume ragavę cheminės kosmetikos- tai gali būti ekologiška būtų pati geriausia. Na ilgainiui bandant viena ar kitą ekologišką kosmetiką - pastebime- kad rezultatas gerokai prasilenkia su lūkesčiais ir išleistomis pinigų sumomis. blink.gif aš asmeniškai pamačiau pvz., dėl dantų pastos rezultato (dantys ėmė pilkėti ir kvapas toli gražu nebe gaivus...) Na pasidalinime patirtim iki cheminė kosmetika ir po cheminės kosmetikos mirksiukas.gif

Mano patirtis su naturalia kosmetika tai daugiau teigiama. Nereikia visko tiketi pazodziui. Kai kartais paskaitai aliejaus poveiki, tai atrodo, kad panaceja kazkokia. Realiai nuo tos reklamos poveikis tik apie 40 proc., man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 17, 23:04)
Kai as nebandzius niekad kokiu labai brangiu pudru ir aplamai gana nevykusios pasitaike, kiek pirkau, tai galvoju gal nenusivilsiu pereidama prie eko. O sausos pudros (be Egipto zemes) kazkaip niekad nebandziau maskavimui. Kadangi kartais naudoju bronzata, tai sausa pudra, tai jau butu sviestas sviestuotas smile.gif O kokia jusu odos spalva ir kuri numeri Lakshimi pudros turejot?

Aš tai nenaudoju nei presuotų pudrų, nei bronzatų, tik mineralinę pudrą ir maskuoklį mineralinį.
O Lakshmi turiu 1 numeriuką, žiemai kiek per tamsi man buvo, matėsi, kad pudros pritepta, ypač jei pamaskuoju dar kažką, tai bent jau man matosi, vasarą pats tas bus. Šiaip mano oda šviesi, į geltonumą tokia. Nesu jau visiška baltaodė, tačiau prie tų baltesnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 04 17, 22:04)
Pastos tai pritariu kad taip gerai dantu neisvalo kaip chemines, sakiau kaitaliosiu, nes irgi nekoks kvapas po antros tubeles pradejo atsirast. kas keisciausia, kad man toks slykstus skonis tu eko pasu buvo, o dabar pykina, jei su blendamed pabandau issivalyt ir dantis sujautrina.

Man už visas chemines netgi geriau išvalo Aloedent (balinanti, kitų nesu bandžiusi), ir skonis visiškai atitinka tradicines dantų pastas. Nebandėte? Būna Droguose pirkti, gana dažnai jiems ir nuolaidos būna.
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 04 18, 20:57)
Man už visas chemines netgi geriau išvalo Aloedent (balinanti, kitų nesu bandžiusi), ir skonis visiškai atitinka tradicines dantų pastas. Nebandėte? Būna Droguose pirkti, gana dažnai jiems ir nuolaidos būna.

Ar ji sertifikuota? g.gif Be putoklių ir fluoro? g.gif Jei taip - tai tikrai įdomu būtų pabandyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 18, 20:01)
Ar ji sertifikuota?  g.gif Be putoklių ir fluoro? g.gif  Jei taip - tai tikrai įdomu būtų pabandyti. ax.gif

Nesertifikuota, bet geros sudėties, kažkada merginos Natūralios kosmetikos gamintojų temoje aptarė tai 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, o gal kuri uzsisakinejot kazka is armasecreto.eu? As tik vakar atradau sia parduotuve, jau nemazai prekiu prisikroviau, nes daug kas gaunasi net pigiau nei aromanatural.lt blush2.gif Dar labai domina skaistalai wub.gif Gal atsirastu juos bandziusiu? Kazin kokios jie firmos g.gif
Atsakyti
Mane siuo metu labiausiai domina apsauga nuo saulutes savo dukrytei rolleyes.gif galbut galite parekomenduoti koki nors kremuka, nes visi tradiciniai, kuriu daugiausia siuloma parduotuvese tai tragiskos sudeties - nejau nera geru? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Snake @ 2011 04 21, 17:45)
Mane siuo metu labiausiai domina apsauga nuo saulutes savo dukrytei  rolleyes.gif  galbut galite parekomenduoti koki nors kremuka, nes visi tradiciniai, kuriu daugiausia siuloma parduotuvese tai tragiskos sudeties - nejau nera geru?  cool.gif

Sitai ir man idomu, gal kas geros patirties turit?
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 04 21, 17:46)
Sitai ir man idomu, gal kas geros patirties turit?

Visai neseniai šioje temoje apie tai buvo kalbėta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2011 04 19, 23:23)
Sakykit, o gal kuri uzsisakinejot kazka is armasecreto.eu? As tik vakar atradau sia parduotuve, jau nemazai prekiu prisikroviau, nes daug kas gaunasi net pigiau nei aromanatural.lt blush2.gif  Dar labai domina skaistalai wub.gif  Gal atsirastu juos bandziusiu? Kazin kokios jie firmos g.gif

As jau bandziau mirksiukas.gif tas pats klausimas buvo iškilęs ir man. Tai yra Anglų Jarde firmos mineralinė kosmetika. Kai klausiau, jie paaiškinimo, kad perka iš gamintojų ir turi teisę naudoti savo etiketes. Kadangi esu gavusi iš giminių dovanų tos pačios kosmetikos, tai esu tikra, kad tai ta pati tongue.gif Man asmeniškai ji labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti