Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(zuzu @ 2011 01 06, 18:09)
norėjau paklaust - sakot veidui gerai kokosų aliejus...natūralu...o toks ar nekemša odos porų? naudojau iki siol anna lotan kosmetika puikiai tiko mano mišriai veido odai, tačiau norisi naudot dar kažką švariau... nu pvz kad ir tas kokosų aliejus? ar jis švariai pagamintas?  g.gif

Mano oda mišri, naudoju kokosų aliejų ir ką galiu pasakyti... Niekada tokios švelnios odos nesu turėjusi. blush2.gif Ir nesu pastebėjusi, kad poras užkimštų. smile.gif Bet, matyt, kiekvienas atvejis unikalus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2011 01 09, 16:38)
Gal kas naudojat green people produkcija ir galetu pasakyti kur jos galima butu isigyti Vilniuje  4u.gif

Ekopirk.lt prekiauja ja. Žinau jie kažkokią parduotuvę Šiaurės miestelio Hyper Rimi turi, gal ten gyvai galima bus apžiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 01 08, 12:32)

ačiū už ats. bigsmile.gif štai ką dar radau parašyta|"nušveiskite veidą ananaso griežinėliu ir pabandykite savo kremą pakeisti nerafinuotu aliejumi ar specialiu veido mišiniu" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 09 sausio 2011 - 18:11
QUOTE(Rastika @ 2011 01 09, 20:04)
ačiū už ats. bigsmile.gif štai ką dar radau parašyta|"nušveiskite veidą ananaso griežinėliu ir pabandykite savo kremą pakeisti nerafinuotu aliejumi ar specialiu veido mišiniu" thumbup.gif

Su ananasais atsargiai! Juk ir valgant juos lūpos dilgčioja, tad jautrios ar raustančios odos savininkės tokių dalykų su ananasais siūlyčiau geriau nedaryti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 09, 19:14)
Su ananasais atsargiai! Juk ir valgant juos lūpos dilgčioja, tad jautrios ar raustančios odos savininkės tokių dalykų su ananasais siūlyčiau geriau nedaryti... schmoll.gif

ačiū už įspėjima, nes mano oda sausoka ir linkusi raudonuoti
Atsakyti
radau natūralios kosmetikos produktus, kuriuos kontroliuoja BDIH, gal bus naudinga, o jei kartojuos tai atsiprašau 4u.gif

http://www.kontrolli...l_cosmetics.htm
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 09, 20:23)
ačiū už įspėjima, nes mano oda sausoka ir linkusi raudonuoti

Kaip suprantu, jūs dar tik pereinate prie aliejų ir natūralios kosmetikos?
Pradžiai iš tiesų siūlyčiau nesiimti drastiškų priemonių ir nepradėti ant savęs krauti visko iš eilės. Mano oda taip pat labai sausa, jautri, linkusi į alergijas. Pradėjus naudoti aliejus/sviestus, pirmas dienas viskas buvo nuostabu, vėliau prasidėjo odos ožiavimasis, kaprizai, bėrimai. Matyt oda patyrė savotišką stresą, nes pasikeičiau absoliučiai visas kosmetines priemones labai greitai - esmines per kelias savaites, o visa kita maždaug per mėnesį - du. Vėliau oda apsiprato, susitaikė su tuo, kad nuo šiol gyvensime kitaip ir nurimo smile.gif
Tad pradžiai tikrai patarsiu naudoti grynus produktus, o jau paskui įmaišyti į juos molius, miltukus ar kitas tam tikras priemones, nes iš pradžių reikia atsirinkti odai tinkančius ir patinkačius produktus, norint išvengti alerginių reakcijų, o tik tada juos gerinti įvairiomis priemonėmis.
Be to, skaitykite senas natūralios kosmetikos gamintojų, aroma natural temas. Žinoma, laiko užima daug, aš ir pati dar ne visas jas perskaičiau, tačiau kiek ten daug gėrių!!! Ir atsiliepimų apie kosmetines priemones, ir receptų, ir patarimų ką daryti vienu ar kitu atveju- žodžiu lobiai, tad tikrai negaila laiko paskaitymams 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Esu dar vienas zmogelis susidomejas ekologiska gyvensena mirksiukas.gif biggrin.gif Manau kuo musu bus daugiau tuo zemiai ir gamtai bus lengviau ax.gif
Duomiuosi tikrai neseniai blush2.gif Ai net nesakysiu kiek doh.gif lotuliukas.gif, Na bet ir tai dziaugiuosi kad zinksnis i prieki o ne vietoje Nemeluosiu gal but buciau gyvenus ir toliau tos chemijos ir nuodu backoje ,bet turbut tiek prisisunkiau chemikalais ,kad teko susimastyti ,nes atsibodo pas dermatologus stoveti eilese ryti gana stiprius vaistus kasytis ,vaikscioti raudonomis akimis ir isbertu kunu verysad.gif
Zinksnis zenktas ir atgal tikrai negrysiu nes isitikinau 100proc ,kad tikrai toks gyvenimo budas pades Va kad ir vakar nusipirkau balzama lupom ,ai neesu zinove ,bet buvau Agropoli ir nusipirkau toki koki pasiule pardaveje sveiku ir EKo produktu skyriuje .Na ir sendiena sedziu su sveikom lupom biggrin.gif Valio stebuklas ivyko lotuliukas.gif Nes antra savaite negalejau usiciaupti nuo suskeldejusiu ir issausejusiu lupu O gydytojos pasiulymu tepiausi vazelinu Kol nesuzinojau ,kad sis tepalas tai nuodas nafta ir sukelia siltnamio efekta o ne gydo doh.gif Ir kaip netiketi tada musu zemes duotais geriais ir stebuklais ? mirksiukas.gif biggrin.gif
Na kaip ir rasiau esu zalia zalia ir nieko neismananti apie EKO gyvenyma Nuo skaitimo ir galva skaudet pradejo ir akis skaudet pradejo ,o mano smegenyse viskas suimaise ir pasiliko tik kad reike gyventi sveikai doh.gif biggrin.gif Nieko man nedaejo nei sertifikatai nei kas kaip ir kaip kas Tiesa tame skyrelyje Agropolio nusipirkau ir sampuna ,bet prisiskaicius pradedu abejoti ar jis jau Eko na sakau viskas susimale i kruva ir nebezinau Gerai sakomo ,kad per viena diena Ekologiskai gyventi pradet neimanoma doh.gif Tai zmones turi siekti
Na ir pabaigai ar nesupyktumet jei paprasyciau pas jus patarimu? blush2.gif Nes tikrai patikekite nebesusigaudau niekame Viskas susipainiuoje doh.gif
I klaidas prasau neziurekit blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, perskaičiau visą praėjusią temą. Domiuosi eco.
Skaitant pamačiau, kiek tokių pačių klausimų: rekomenduokit, patarkit kokį "kremą".
Reikėtų,manau, pirma paskaityti, o ne iškarto klausti.
Dėl to www.cosmeticdatabase.com- reikėtų kažkaip labiau naujokes informuoti apie tai, kad juo negalima pasikliauti, vėlgi gal pirmam psl. būtų galima parašyti, kad juo nesivadovauti. 4u.gif

Papildyta:
[quote=gosas,2011 01 09, 23:16]
Sveiki 4u.gif

Esu dar vienas zmogelis susidomejas ekologiska gyvensena mirksiukas.gif biggrin.gif

Dieve, kiek klaidų doh.gif
Gal labai susijaudinusi esate ar kas jums? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2011 01 09, 22:16)
Sveiki  4u.gif

Esu dar vienas zmogelis susidomejas ekologiska gyvensena mirksiukas.gif ..
...
Na ir pabaigai ar nesupyktumet jei paprasyciau pas jus patarimu? blush2.gif Nes tikrai patikekite nebesusigaudau niekame Viskas susipainiuoje  doh.gif
I klaidas prasau neziurekit blush2.gif

Sveika, po truputį įsivažiuosi, aš irgi pradžioje gal porą mėnesį sėdėdavau su "išvarvėjusiomis" akimis nuo kompo nes taip nprėjosi nuo visko apsivalyti doh.gif Per metus tik susitvarkiau su kosmetika, per antrus daugiau mažiau su maistu ir buitinėmis priemonėmis - čia nemaži pinigai kol viską pasikeiti, kol atsirenki kas tinka, patinka. Po to jau isivažiuojama į vėžias ir kitoks gyvenimas nesuvokiamas. Tiesa savo antrąją pusę dar po šiai dienai bandau galutinai privesti prie ekologijos, mato jis tame kažkokį fanatizmą ir viskas biggrin.gif
O dėl pagalbos tai tam juk forumai ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip suprantu ,kad bus nelengva Mano vyras mane kaip ir palaiko nes mato kaip as kankinuosi su savo odos problemomis. ,Va o sunus tai sako kad mama fanatizmu užsiima ir sampunus kokiomis sumomis perka Na ,bet juk jei nenori tai niekas ir nelep (sunus didelis) manau palaipsniui patys prisidės. Seip ar taip nelabai galiu naudotis ta kosmetika kuria naudojausi iki siol ,bet turiu dar tokia problema kaip veido rozaceja (isipletusius veido kapiliarus kurie daznai lydi ir elergijos) Gydytoju ira paskirta siuo metu Iwostin pienelis ir kremas isipletusiems kapiliarams .Vat ir galvoju kuo as galeciau pakeisti tai i naturalius? Nuo siu man neisaukia elergijos (Tik nuo siu Iwostin ) ,Bet itariu, kad jie tikrai nera svarus o turi chemijos Va ir pasimetus iki asaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romans @ 2011 01 09, 21:22)
radau natūralios kosmetikos produktus, kuriuos kontroliuoja BDIH, gal bus naudinga, o jei kartojuos tai atsiprašau  4u.gif

http://www.kontrolli...l_cosmetics.htm

man kaip tik tokio psl. reikejo, puiku, aciu 4u.gif
Atsakyti