Sveiki
Esu dar vienas zmogelis susidomejas ekologiska gyvensena
Manau kuo musu bus daugiau tuo zemiai ir gamtai bus lengviau
Duomiuosi tikrai neseniai
Ai net nesakysiu kiek
, Na bet ir tai dziaugiuosi kad zinksnis i prieki o ne vietoje Nemeluosiu gal but buciau gyvenus ir toliau tos chemijos ir nuodu backoje ,bet turbut tiek prisisunkiau chemikalais ,kad teko susimastyti ,nes atsibodo pas dermatologus stoveti eilese ryti gana stiprius vaistus kasytis ,vaikscioti raudonomis akimis ir isbertu kunu
Zinksnis zenktas ir atgal tikrai negrysiu nes isitikinau 100proc ,kad tikrai toks gyvenimo budas pades Va kad ir vakar nusipirkau balzama lupom ,ai neesu zinove ,bet buvau Agropoli ir nusipirkau toki koki pasiule pardaveje sveiku ir EKo produktu skyriuje .Na ir sendiena sedziu su sveikom lupom
Valio stebuklas ivyko
Nes antra savaite negalejau usiciaupti nuo suskeldejusiu ir issausejusiu lupu O gydytojos pasiulymu tepiausi vazelinu Kol nesuzinojau ,kad sis tepalas tai nuodas nafta ir sukelia siltnamio efekta o ne gydo
Ir kaip netiketi tada musu zemes duotais geriais ir stebuklais ?
Na kaip ir rasiau esu zalia zalia ir nieko neismananti apie EKO gyvenyma Nuo skaitimo ir galva skaudet pradejo ir akis skaudet pradejo ,o mano smegenyse viskas suimaise ir pasiliko tik kad reike gyventi sveikai
Nieko man nedaejo nei sertifikatai nei kas kaip ir kaip kas Tiesa tame skyrelyje Agropolio nusipirkau ir sampuna ,bet prisiskaicius pradedu abejoti ar jis jau Eko na sakau viskas susimale i kruva ir nebezinau Gerai sakomo ,kad per viena diena Ekologiskai gyventi pradet neimanoma
Tai zmones turi siekti
Na ir pabaigai ar nesupyktumet jei paprasyciau pas jus patarimu?
Nes tikrai patikekite nebesusigaudau niekame Viskas susipainiuoje
I klaidas prasau neziurekit