Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(griegzde @ 2011 04 12, 00:09)
Man su anglu kalba  sunku, tai nelabai suprantu . Gal galit padet , ka reiskia tas Free sitam sakyni , žinau kad verčiai "nemokamai "  BEt kaip suprast ji ši sakyni ?
Free of sodium lauryl sulfate, cocamide DEA, free chlorine derivatives, colorings, and paraben preservatives

Bent aš kaip suprantu tai reiškia kad produkto sudėtyje nėra minėtų medžiagų (t.y. produkte nėra sulfatų, parabenų ir pan)
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2011 04 12, 00:09)
Man su anglu kalba  sunku, tai nelabai suprantu . Gal galit padet , ka reiskia tas Free sitam sakyni , žinau kad verčiai "nemokamai "  BEt kaip suprast ji ši sakyni ?
Free of sodium lauryl sulfate, cocamide DEA, free chlorine derivatives, colorings, and paraben preservatives

Kitaip tariant BE mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amliv99 @ 2011 04 09, 19:39)
Svikos,
Gal kas galite parekomenduoti gera sampuna  blush2.gif , nes keik bandziau nuo visu labai veliasi plaukai  doh.gif , o bandziau siuos Weleda, Lavera, Annemarie Borlind ir Dr. Organic. Esu sviesaplauke, bet tinkamo sampuno dar neradau  doh.gif

O sita ar bandet? smile.gif man tapati problema, taciau nuo sito kazkaip nesivelia smile.gif

Alva sampunas su kofeinu
Atsakyti
Noreciau atsiliepimu apie bio-kosmetika.lt 4u.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkti ekologiska sampuna ir kondicionieriu. Mano plaukai banguoti ir tamsiai dazyti. Ziurineju Dr.Organic ir Lavera. Kuri geriau isbandyti? O gal koki kita rekomenduotumet?
Zinau, kad tai labai individulau, bet vis gi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GdGl @ 2011 04 13, 17:21)
Noriu nusipirkti ekologiska sampuna ir kondicionieriu. Mano plaukai banguoti ir tamsiai dazyti. Ziurineju Dr.Organic ir Lavera. Kuri geriau isbandyti? O gal koki kita rekomenduotumet?
Zinau, kad tai labai individulau, bet vis gi  4u.gif

Pirmasis man rodos turi blogiukų, rekomenduoju Lavera mangų, banguotiems plaukams turėtų labai patikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 13 balandžio 2011 - 17:16
QUOTE(ernesin @ 2011 04 13, 17:16)
Pirmasis man rodos turi blogiukų, rekomenduoju Lavera mangų, banguotiems plaukams turėtų labai patikti 4u.gif

aha jau pasiskaiciau Lavera temoje, aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano plaukai banguoti smile.gif iš visų turėtų balzamų plaukams labiausiai patinka Lavera. Esu turėjus mangų ir rožių. Abu mano favoritai

QUOTE(GdGl @ 2011 04 13, 17:21)
Zinau, kad tai labai individulau, bet vis gi  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2011 04 13, 13:15)
Noreciau atsiliepimu apie bio-kosmetika.lt 4u.gif

4u.gif viskas gerai,tik kainos didokos,galima pigiau rasti.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 04 13, 21:35)
4u.gif viskas gerai,tik kainos didokos,galima pigiau rasti.

ACIU, gundausi isigyti ju gamybos krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 04 13, 18:54)
Mano plaukai banguoti smile.gif iš visų turėtų balzamų plaukams labiausiai patinka Lavera. Esu turėjus mangų ir rožių. Abu mano favoritai

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GdGl @ 2011 04 14, 02:27)

Man už šiuo labiau patikęs yra Basic serijos smile.gif
Atsakyti