Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Atskridus @ 2011 04 08, 13:17)
noriu paklaust ka man geriau naudoti deginimuisi...turiu dabar toki galvosuki...naturalios apsaugines priemones man netinka..nes ju aukstas spf , o as noriu idegti ir nemegstu ilgai degintis...galvoju gal kokosu ar jajobu aliejus pabandyt ? o kuris geriau? nes raso kad jie naturaliai apsaugo nuo saules..ar su kokosais nebusiu biciu dziaugsmas ?  lotuliukas.gif ar neuzkims veido poru

Kiek kokosų aliejus apsaugo nuo saulės spindulių nepasakysiu, bet kad paskatina įdegį, tai faktas, prieš porą metų kaip tik pradėjau domėtis ekologija ir nežinojau natūralių su spf naudojau būtent jį, tai per porą dienų taip nusvilau, jog atrodžiau kaip sudegusi, jau nekalbu apie šalčio krėtimus vakarais rolleyes.gif

QUOTE(viola78 @ 2011 04 08, 16:58)
o kūdikiams tokia priemonė tiktų blush2.gif  g.gif važiuojam į šiltus kraštus, tai bijau kad mažoji nenudegtų, pernai dar nevaikščiojo, tai išsaugojau nuo saulės, o šiemet va ir bijau aš tos saulutės ax.gif
Kūdikiui tikrai rekomenduočiau tik gatavą produktą, tarkim Lavera, Anne Borlind, dar labai giriamas toks Laveros purškiamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 balandžio 2011 - 12:14
Svikos,
Gal kas galite parekomenduoti gera sampuna blush2.gif , nes keik bandziau nuo visu labai veliasi plaukai doh.gif , o bandziau siuos Weleda, Lavera, Annemarie Borlind ir Dr. Organic. Esu sviesaplauke, bet tinkamo sampuno dar neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amliv99 @ 2011 04 09, 17:39)
Svikos,
Gal kas galite parekomenduoti gera sampuna  blush2.gif , nes keik bandziau nuo visu labai veliasi plaukai  doh.gif , o bandziau siuos Weleda, Lavera, Annemarie Borlind ir Dr. Organic. Esu sviesaplauke, bet tinkamo sampuno dar neradau  doh.gif

Reikalingas kondicionierius.
Atsakyti
o tai ka dabar naudojat Ernesin ?
as manau pabandysiu viska ir suzinosiu kaip..mano keista oda ji letai idega bet ir nesvyla...
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2011 04 10, 12:01)
o tai ka dabar naudojat Ernesin ?
as manau pabandysiu viska ir suzinosiu kaip..mano keista oda ji letai idega bet ir nesvyla...

Jei atvirai tai tik šiai vasarai nusipirkau specialų kremą su spf, iki tol tiesiog tepdavausi riebesniais ekologiškais kremais/kūno sviestais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 04 10, 00:46)
Reikalingas kondicionierius.

Tai, kad naudoju, bet vis tiek veliasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2011 04 08, 20:50)
Labai geras ir svelnus - Logona su rozemis ir alavijais mirksiukas.gif

Labai ačiū 4u.gif jau užsisakiau smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2011 04 09, 13:14)
Kūdikiui tikrai rekomenduočiau tik gatavą produktą, tarkim Lavera, Anne Borlind, dar labai giriamas toks Laveros purškiamas 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amliv99 @ 2011 04 10, 16:40)
Tai, kad naudoju, bet vis tiek veliasi  doh.gif

Tuomet šampūnas čia atlikti gali mažiausią vaidmenį, darykitės kaukes 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveiki,o kokia ekologiska pudra rekomenduotumet jautriai(su pasipletusiais ant skruostu kapiiarais), misriai,sviesiai odai,kad nors truputi uzmaskuoti rausvus skruostus,noriu,kad spalva butu naturali,netamsintu odos.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 04 11, 13:32)
4u.gif sveiki,o kokia ekologiska pudra rekomenduotumet jautriai(su pasipletusiais ant skruostu kapiiarais), misriai,sviesiai odai,kad nors truputi uzmaskuoti rausvus skruostus,noriu,kad spalva butu naturali,netamsintu odos.

lakshmi gerai maskuoja, 01 atspalvis gan sviesus
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 04 11, 14:02)
lakshmi gerai maskuoja, 01 atspalvis gan sviesus

4u.gif dekui
Atsakyti
Man su anglu kalba sunku, tai nelabai suprantu . Gal galit padet , ka reiskia tas Free sitam sakyni , žinau kad verčiai "nemokamai " BEt kaip suprast ji ši sakyni ?
Free of sodium lauryl sulfate, cocamide DEA, free chlorine derivatives, colorings, and paraben preservatives
Atsakyti