Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

sveikos,

gal galit rekomenduot koki eko dozodoranta. noreciau rutulinio. anksciau naudojau kristala, neseniai pirkau is ekopievu purskiama, bet vis tik noriu rutulinio. gal yra koks geras bekvapis arba svelnaus kvapo?
Atsakyti
Man sitas visai nieko, gana taupus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 03 21, 16:54)
sveikos,

gal galit rekomenduot koki eko dozodoranta. noreciau rutulinio. anksciau naudojau kristala, neseniai pirkau is ekopievu purskiama, bet vis tik noriu rutulinio. gal yra koks geras bekvapis arba svelnaus kvapo?

Naudoju Green People rutulinį su rozmarinais - man patinka
Atsakyti
Jeigu turit dar tą kristalą ir jo nenaudojat, ir turit ksantano ar guaro, galit pabandyti pasidaryti rutulinį. Aš paprasčiausiai supyliau į tuščią indelį nuo rutulinio purškiamo deziko skystį, pridėjau priskaldžiusi kristalo, ištirpdžiau, sutirštinau guaro guma, dar ekokonservanto dėl visa pikta ir gavosi žymiai efektyvesnis nei purškiamas. Taip pat galima tirpinti vandenyje, pridėti didesnių gėrybių..
Atsakyti
As cia gal biski ne i tema. Snd darbe su viena kolege del amway kremu gincas buvo. Ji pirko krema is tokio psl. , kuri vakar , ko gero, moderatore istrine kaip reklamini , tai ten raso , kad ta amway kosmetika "labai ekologiska". Man iskart juoka sukele zodis "labai" , o kaip buna "nelabai " g.gif Sudeciu nera , bandziau pati per google , tai kai kurie kremai su "blogiukais" blush2.gif Radau toki psl cosmeticanalysis.com , ten sudeciu yra . Noriu paklausti , ar tas psl patikimas ( noriu ji ryt, kaip irodyma pateikti)? As nepamenu , bet temoj buvo keli sudeciu psl. iskritikuoti. Ir kaip ten su ta Amway produkcija, nes pas mus prisipirko kas antra ir aiskina, kad ekologiska ir net labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 03 21, 21:22)
As cia gal biski ne i tema. Snd darbe su viena kolege del amway kremu gincas buvo. Ji pirko krema is tokio psl. , kuri vakar , ko gero, moderatore istrine kaip reklamini , tai ten raso , kad ta  amway kosmetika "labai ekologiska". Man iskart juoka sukele zodis "labai" , o kaip buna "nelabai " g.gif Sudeciu nera , bandziau pati per google , tai kai kurie kremai su "blogiukais"  blush2.gif  Radau toki psl  cosmeticanalysis.com , ten sudeciu yra  . Noriu paklausti , ar tas psl patikimas ( noriu ji ryt, kaip irodyma pateikti)? As nepamenu , bet temoj buvo keli sudeciu  psl. iskritikuoti. Ir kaip ten su ta Amway produkcija, nes pas mus prisipirko kas antra ir aiskina, kad ekologiska ir net labai  biggrin.gif

Amway prasilenkia su ekologija ir ja net nekvepia
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 03 21, 21:02)
Amway prasilenkia su ekologija ir ja net nekvepia

drinks_cheers.gif Ale, kaip leidzia tokius melus platinti viesai ?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 03 21, 20:22)
As cia gal biski ne i tema. Snd darbe su viena kolege del amway kremu gincas buvo. Ji pirko krema is tokio psl. , kuri vakar , ko gero, moderatore istrine kaip reklamini , tai ten raso , kad ta  amway kosmetika "labai ekologiska". Man iskart juoka sukele zodis "labai" , o kaip buna "nelabai " g.gif Sudeciu nera , bandziau pati per google , tai kai kurie kremai su "blogiukais"  blush2.gif  Radau toki psl  cosmeticanalysis.com , ten sudeciu yra  . Noriu paklausti , ar tas psl patikimas ( noriu ji ryt, kaip irodyma pateikti)? As nepamenu , bet temoj buvo keli sudeciu  psl. iskritikuoti. Ir kaip ten su ta Amway produkcija, nes pas mus prisipirko kas antra ir aiskina, kad ekologiska ir net labai  biggrin.gif

Šiuo tinklapiu galima pasikliauti 4u.gif O, kaip ir minėjo Galadrielė, Amway ekologija net nekvepia.
Papildyta:
O dėl tavo įdėto tinklapio nežinau, nes ten reikia registruotis, kaip supratau, nes aprašoma tik medžiaga ir kam ji naudojama, o jos poveikio organizmui lyg ir nemačiau. Nors gal kažkur pražiūrėjau, nes tik akimis permečiau, pasižiūrėt kas ten per tinklapis, gal kuri atidžiai jį ištyrinės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 21 kovo 2011 - 20:23
QUOTE(Babi* @ 2011 03 21, 21:22)
Šiuo tinklapiu galima pasikliauti 4u.gif O, kaip ir minėjo Galadrielė, Amway ekologija net nekvepia.
Papildyta:
O dėl tavo įdėto tinklapio nežinau, nes ten reikia registruotis, kaip supratau, nes aprašoma tik medžiaga ir kam ji naudojama, o jos poveikio organizmui lyg ir nemačiau. Nors gal kažkur pražiūrėjau, nes tik akimis permečiau, pasižiūrėt kas ten per tinklapis, gal kuri atidžiai jį ištyrinės smile.gif

Aciu, merginos 4u.gif Tas mano paminetas psl mane sudomina del sudeciu , nes lietuviski amway psl nenurodo kosmetikos ingridientu , o "blogiukus" deka SM as jau po truputi atpazistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 03 21, 19:22)
  Radau toki psl  cosmeticanalysis.com , ten sudeciu yra  . Noriu paklausti , ar tas psl patikimas ( noriu ji ryt, kaip irodyma pateikti)?

Šiuo puslapiu nepasikliaukite rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif
Bukit geros, pasakykit, ar tokios sudeties sampunas neblogas? Katik toki nusipirkau, ir dar tos pacios firmos balzama plaukams..
Raso tipo 97 proc Natural, bet tai kazin ar tai reiskia kad tikrai nera blogybiu sudety...
http://www.nakedbody...cate-scalp.html

Aqua, Sodium lauroyl sarcosinate, Cocamidopropyl betaine, Sodium cocoamphoacetate, Glycerin, Lauryl glucoside, Coco glucoside, Glyceryl oleate, Avena sativa (oat) meal extract, Citrus aurantium ( neroli) oil, Guar Hydroxypropyltrimonium chloride, Citric acid, Caprylyl/capryl glocoside, Sodium Hydroxymethylglycinate, Linalool.
Atsakyti
Merginos, kas kiek laiko jus darotes plauku kauke su kokosu aliejumi?
Atsakyti