O maniškis kokosų aliejus vis gi bus rafinuotas , uoslę turiu gan jautrią, iš vis jokio kvapo neturi...O ir spalva, sakyčiau, ne tokia balta kaip nerafinuoto...
Ech, jei gyvenčiau ne kaimuke, kur tokių dalykų nerasta, tai nepergyvenčiau
Matyt, vis tiek teks siųstis
QUOTE(darvina @ 2011 03 17, 16:47)
Merginos, o kur galima pigaiu nusipirkti Dr Hauschka Volume blakstienu tusa ( LT ar uzsieny, kas siuncia i LT) ? . Senaji Maxfactor ( chemini ) jau baigineju , o ekologikas Hausckos 92 litus kainuoja .......
Nueik į temą Natūralios kosmetikos gamintojai, ten pirmoje žinutėje yra daugybės parduotuvių sąrašas, galėsi pasieškoti ir palyginti kainas
QUOTE(Babi* @ 2011 03 17, 17:35)
Nueik į temą Natūralios kosmetikos gamintojai, ten pirmoje žinutėje yra daugybės parduotuvių sąrašas, galėsi pasieškoti ir palyginti kainas
Pries rasant, zinoma, pasiskaiciau, kaina LT visur tokia pat ir mazai kas parduoda sita tusa ....... Todel ir klausiu , gal kas pigiau kur mate ( gal kokia akcija yra ir t.t) ?
Papildyta:
Arciau Kauno...
QUOTE(darvina @ 2011 03 17, 18:37)
Pries rasant, zinoma, pasiskaiciau, kaina LT visur tokia pat ir mazai kas parduoda sita tusa ....... Todel ir klausiu , gal kas pigiau kur mate ( gal kokia akcija yra ir t.t) ?
Papildyta:
Arciau Kauno...
Papildyta:
Arciau Kauno...
Mano nuomone pigiausia būtų siųstis iš užsienio, arba ieškoti išparduotuvėje, ten dažniausiai pigiau parduoda O dėl gyvų parduotuvių negaliu patarti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 17, 19:41)
Mano nuomone pigiausia būtų siųstis iš užsienio, arba ieškoti išparduotuvėje, ten dažniausiai pigiau parduoda O dėl gyvų parduotuvių negaliu patarti
Aciu, reikes is vokieciu siustis ([COLOR=yellow]radau "traukinuka" )
merginos ka manot apie Faith in Nature kondicionierius plaukam ? ar geri ? pirkau uterkam tai man labai nepatiko..per skystas
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 03 07, 13:03)
Sveikos, vakar Pelenej uzmaciau nematyta reikala:
http://uogauoga.lt/index.php
gal esat kazka bande ar girdeje apie kokybe ir naturaluma?
http://uogauoga.lt/index.php
gal esat kazka bande ar girdeje apie kokybe ir naturaluma?
Gaminantys kosmetiką turi turėti leidimus- higienos pasus, patalpos ir t.t. atitikti kosmetikos gaminimo reglamentus, o puslapyje jokios informacijos apie gamintojus
QUOTE(Amadeja @ 2011 03 19, 18:26)
Gaminantys kosmetiką turi turėti leidimus- higienos pasus, patalpos ir t.t. atitikti kosmetikos gaminimo reglamentus, o puslapyje jokios informacijos apie gamintojus
Labai jau panasu i musu tema "kosmetika gaminame pacios" Jauciu kazkas versla is to sugalvojo , kaip Karaliunaite kazkada kremus gamino....
QUOTE(Paryžietė @ 2011 02 26, 15:42)
Sveikos, gal kas galėtų rekomenduoti kokį išbandyta kremą apsauginį nuo saulės? ar iš vis tokių natūralių-ekologiškų nebūna? mane domina toks, kuriuo būtų galima pasitikėti ne tik Lt saulėje, bet ir ypač šiltuose kraštuose...
Būčiau labai dėkinga už rekomendacijas:)
Būčiau labai dėkinga už rekomendacijas:)
As praeita vasara per tuos didelius karscius naudojau ECO apsaugini krema
Jis toks baltas,tirstas, sunkokai pasiskirsto,bet apsaugojo labai gerai,praktiskai neidegiau jau nekalbant apie nudegimus,be to nebrangus apie 35lt berods kainavo,tiksliai nepamenu
QUOTE(Atskridus @ 2011 03 19, 13:29)
merginos ka manot apie Faith in Nature kondicionierius plaukam ? ar geri ? pirkau uterkam tai man labai nepatiko..per skystas
FIN kondicionieriai irgi skysti labai. Siaip po ju plaukai tikrai tampa labai svelnus ir paslankus, tik tai, kad siek tiek sausina plauku galiukus bent jau man, tai reikia naudoti papildomas priemones..
QUOTE(darvina @ 2011 03 17, 15:47)
Merginos, o kur galima pigaiu nusipirkti Dr Hauschka Volume blakstienu tusa ( LT ar uzsieny, kas siuncia i LT) ? . Senaji Maxfactor ( chemini ) jau baigineju , o ekologikas Hausckos 92 litus kainuoja .......
82