Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Izolda @ 2011 03 03, 11:09)
O ar didelis skirtumas odai tarkim? As perku rafinuota kokosu alieju is tokios zmogaus, kuris pats ji naudoja kremu darymui, bet kazkaip neuzklausiau ar ne geriau butu nerafinuotas

Aišku, kad geriau nerafinuotas. Rafinuoti aliejai/sviestai jokios naudos odai neturi
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2011 03 03, 10:09)
O ar didelis skirtumas odai tarkim? As perku rafinuota kokosu alieju is tokios zmogaus, kuris pats ji naudoja kremu darymui, bet kazkaip neuzklausiau ar ne geriau butu nerafinuotas

Rafinuoti aliejai sendina odą..
Atsakyti
Gal nesupyks moderatoriai už darbo skelbimą, manau, jis čia labai į temą 4u.gif (paskelbta ir Darbo temoje)

Ieškome visažisčių/ų Vilniuje ir Kaune darbui su ekologiška dekoratyvine kosmetika!
Jei esi už sveiką grožį, o darbas su Dr. Hauschka kosmetika yra tavo svajonė – mums tavęs reikia!

Darbo pobūdis:
Išbandyti ir pristatyti sezono naujienas mūsų klientėms Vilniuje ir Kaune;
Pagal poreikį pradžiuginti mūsų klientes ekologišku makiažu ir atskleisti visas jo subtilybes.

Mes siūlome:
Darbą pagal susitarimą;
visuomet linksmą ir draugišką kolektyvą;
Galimybę atskleisti savo kūrybiškumą.

Iš tavęs tikimės:
Turi profesionalių žinių ir patirties;
Esi nuoširdžiai žaliuojanti/is.

Savo gyvenimo aprašymą ir kodėl norėtum dirbti su mumis rašyk: shop@bioteka.lt!
Atsakyti
Kokie butu atsiliepimai apie:
Kremas drėkinamasis rožių Prekinis ženklas: Essential Care
Kremas maitinamasis avokado Prekinis ženklas: Essential Care
Losjonas pirmos pagalbos Prekinis ženklas: Essential Care
Žele gryna ekologiškų alavijų Prekinis ženklas: Aubrey Organics
gal kas banet ar ketinat isbandyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo munte1: 05 kovo 2011 - 23:16
Mama mano prašymu nupirko kokosų aliejus, mano didžiam nustebimui jis yra visiškai bekvapis unsure.gif . Prieš tai esu turėjusi labai skaniai kvepiantį kokosais... Ar gali būt kad bekvapis -rafinuotas? Ant įpakavimo, jei taip galima pavadinti( įdėtas į vienkartinę dėžutę) apie tai nieko nėra parašyta... Negi teks mesti lauk? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2011 03 06, 00:41)

Taip, jeigu bekvapis, tai rafinuotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 06 kovo 2011 - 00:37
Naudoju tokį
user posted image
Rašo, jog šalto spaudimo, nebalintas ir nepasterizuotas. Nesu jo naudojusi kepimui, dažniausiai naudoju kaip pagardą košėms ar tepu ant duoniuko, bet kvapo nejaučiu. Tik kokoso skonį.
Atsakyti
Aš iš AN turėjau kokosų aliejų, buvo beveik bekvapis, bet esu visiškai tikra, kad jis nebuvo rafinuotas.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 06, 10:04)
Naudoju tokį
user posted image
Rašo, jog šalto spaudimo, nebalintas ir nepasterizuotas. Nesu jo naudojusi kepimui, dažniausiai naudoju kaip pagardą košėms ar tepu ant duoniuko, bet kvapo nejaučiu. Tik kokoso skonį.

Turiu ir naudoju lygiai tokį patį ir tikrai galiu užuosti labai lengvą kokosų kvapą, naudoju savo sausai kūno odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inarazina @ 2011 03 06, 10:50)
Turiu ir naudoju lygiai tokį patį ir tikrai galiu užuosti labai lengvą kokosų kvapą, naudoju savo sausai kūno odai  4u.gif

Tada manau, jog mano uoslė per silpna subtiliems kvapams rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar Pelenej uzmaciau nematyta reikala:

http://uogauoga.lt/index.php

gal esat kazka bande ar girdeje apie kokybe ir naturaluma?
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 03 07, 12:03)
Sveikos, vakar Pelenej uzmaciau nematyta reikala:

http://uogauoga.lt/index.php

gal esat kazka bande ar girdeje apie kokybe ir naturaluma?

as irgi butent Peleneje irgi uzmaciau juos ir nusipirkau plaukams priemone-Maitinanti plauku kauke sviesiems plaukams, va tokia http://uogauoga.lt/i...p?productID=132
tai jau vakar isbandziau, tai sakyciau visai neblogai veikia-siaip mano plaukai siuo metu labai issauseje, ir net isplovus sampunu ir kondicionieriumi, vistiek budavo sausi, vos issukuodavau, o cia uzteko tik sios kaukytes ir sampuno, ir plaukuciai minksti tapo, tik sunku kazka daugiau pasakyti panaudojus viena karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rufalija: 07 kovo 2011 - 12:52