Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(zuzu @ 2011 01 06, 18:09)
norėjau paklaust - sakot veidui gerai kokosų aliejus...natūralu...o toks ar nekemša odos porų? naudojau iki siol anna lotan kosmetika puikiai tiko mano mišriai veido odai, tačiau norisi naudot dar kažką švariau... nu pvz kad ir tas kokosų aliejus? ar jis švariai pagamintas?  g.gif

kokosas sako daug kam kemsa poras.. o ar "svarus" ar "nesvarus" kokosas tai jau priklauso nuo gamintoju (reikia pirkt patikimose parduotvese ar int. puslapiuose)..
siaip veido odai yra kt. daug fainesniu alieju jei jau taip norit aliejus naudoti..
Atsakyti
o tai ką naudot mišriai odai? jei ne aliejų? naudoju drėkiklį, kuris drėkina, nes man to reikia,ir reikia jį pakeist kuom nors....sos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 01 06, 18:21)
o tai ką naudot mišriai odai? jei ne aliejų? naudoju drėkiklį, kuris drėkina, nes man to reikia,ir reikia jį pakeist kuom nors....sos 4u.gif

Na, galima ir alieju naudoti, bet siaip ypac kai dabar ziema, tai geriau rinktis krema, nes naudojant vien aliejus galima issisausinti oda..
o natur./eko kremu yra daug visokiu LT.. pvz kad ir Madara mirsiai odai, Weleda Iris serija ir kt..
Atsakyti
Merginos, žiūriu Kvapų namų tema tokia apleista, tai su klausimu atsibeldžiu čia. Iš Kvapų namų noriu pirkti arba Čampakų pomadą arba Monoi su vanile- mano oda sausoka .Galbūt kas kurią bandėte ir turite atsiliepimų. Beje, man kokosų aliejus porų nekemša, tai šita problema tikrai neaktuali. Noriu priemonės odos atgaivinimui( beje KN monoi vanilla pataria naudoti brandžiai odai atgaivinimo tikslu), paskaistinimui. Beje, dar vienas variantas- pirkti čampakų pomadą ir vanilės ekstraktą, tik nežinau, ar juos galima naudoti kartu.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 06, 20:59)
Merginos, žiūriu Kvapų namų tema tokia apleista, tai su klausimu atsibeldžiu čia. Iš Kvapų namų noriu pirkti arba Čampakų pomadą arba Monoi su vanile- mano oda sausoka .Galbūt kas kurią bandėte ir turite atsiliepimų. Beje, man kokosų aliejus porų nekemša, tai šita problema tikrai neaktuali. Noriu priemonės odos atgaivinimui( beje KN monoi vanilla pataria naudoti brandžiai odai atgaivinimo tikslu), paskaistinimui. Beje, dar vienas variantas- pirkti čampakų pomadą ir vanilės ekstraktą, tik nežinau, ar juos galima naudoti kartu.

esu turejusi campaku pomada.. patiko.. tik ilgokai uztrunka kol susigeria i oda.. dienai nenaudodavau.. tepdavau naksiai.. patiko rezultatas - sulygindavo odos spalva, apramindavo oda, pasviesindavo..
monoi esu turejusi tik ta paprasta (niekuo nekvepinta).. ja labiau patiko naudoti kuno odai ir plaukams..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 06, 20:04)
esu turejusi campaku pomada.. patiko.. tik ilgokai uztrunka kol susigeria i oda.. dienai nenaudodavau.. tepdavau naksiai.. patiko rezultatas - sulygindavo odos spalva, apramindavo oda, pasviesindavo..
monoi esu turejusi tik ta paprasta (niekuo nekvepinta).. ja labiau patiko naudoti kuno odai ir plaukams..

Ačiū, aš irgi linkstu prie čampakų pomados, nes ieškau priemonės nakčiai, plius dar rašoma, kad ji kažkiek pašviesina paakius ir skaistina odą. O monoi pirkčiau tik su vanile, nes būtent tokį daiktą rekomenduoja kaip gaivinančią priemonę, apskritai, kiek žiūriu KN vanilės priemones paprstai rekomenduoja net brandžiai odai kaip atjauninančias, tai gal prie čampakų pomados reiks dar įsigyti kokį vanilės eliksyrą ar ką panašaus , nes nors mano odos brandžia nepavadinsi, bet dabar daug ir intensyviai dirbu ir deja, veidui spindesio tas neprideda. Tiesa, labai patiko KN morkų hidrolatas- labai drėkina ir gana gerai atgaivina, tik mano nuomone, labiausiai tinka sausai ir gal normaliai odai, dėl mišrios o tuo labiau riebios labai abejoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 06 sausio 2011 - 20:58
QUOTE(zuzu @ 2011 01 06, 18:09)
norėjau paklaust - sakot veidui gerai kokosų aliejus...natūralu...o toks ar nekemša odos porų?

va va kaip tik snd man kosmetologe sake atsargiai su tais aliejais, nes poras kemšasi, tai gal čia ne mitas blink.gif
Papildyta:
iš kur perkate priemones?
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 06, 21:59)

Aš naudoju gardenijos kvapo Monoi, man labai patinka tiek kvapas, tiek drėkinimas. Tepu kūną po maudynių, tai man susigeria akimirksniu, bet mano ir sausa iki begalybės. Patinka, kad oda lieka minkšta ir pamaitinta ilgą laiką. Plaukus kartais patepu, bet plaukams tai brangokas malonumas visgi Monoi, o čampakų nebandžiau, bet žinau, kad jie sunkiau susigeria.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 06, 21:07)
va va kaip tik snd man kosmetologe sake atsargiai su tais aliejais, nes poras kemšasi, tai gal čia ne mitas  blink.gif

Jeigu oda riebi, ar mišri, tai tikrai visko gali atsitikti, ir aš ne kartą esu girdėjusi nuomonę, kad žemesnėje temperatūroje tirštėjanys aliejai nelebai gerai veido odai, bet pati jos tikrai patvirtinti negaliu, aliejai labai individualus dalykas, bet kai mano oda iš sausesnių, poros nežymios, tai tikrai nieko niekada nesu pastebėjusi. Be to, dar galiu pasakyti ir tai, kad vien ekologiškas sertifikatas nors aišku, ir yra tam tikra kokybės garantija, bet ta garantija tikrai nėra kažkokia absoliuti- vieni ekologiški aliejai yra daug kokybiškesni už kitus , ir deja, kaina dauguma atveju yra vienas iš lemiančių veiksnių. Tarkim, Sveikų produktų kokosų aliejus man yra labai puiki priemonė plaukams, rankoms, kūnui ,pylingų gamybai, bet ant veido aš jo netepu, visgi renkuosi kokybiškesnį ( bent mano subjektyvia nuomone), nors Sveikų produktų aliejaus kokybė taip pat tikrai gera.
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 06, 21:16)
Aš naudoju gardenijos kvapo Monoi, man labai patinka tiek kvapas, tiek drėkinimas. Tepu kūną po maudynių, tai man susigeria akimirksniu, bet mano ir sausa iki begalybės. Patinka, kad oda lieka minkšta ir pamaitinta ilgą laiką. Plaukus kartais patepu, bet plaukams tai brangokas malonumas visgi Monoi, o čampakų nebandžiau, bet žinau, kad jie sunkiau susigeria.

Jo, rašo, kad čampakos galutinai susigeria per 60 min doh.gif , o monoi- per 20, bet kai naudosiu vakarui, tai man nėra labai aktualu . Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 01 06, 22:15)
va va kaip tik snd man kosmetologe sake atsargiai su tais aliejais, nes poras kemšasi, tai gal čia ne mitas  blink.gif
Papildyta:
iš kur perkate priemones?

Nebent jei aliejus netinka odai. Kitu atveju aliejai tinka visiems odos tipams, dabar niekaip nerandu Kvapų namų puslapyje straipsnio šia tema, ten tikrai buvo rašyta, kad kokybiškas, nerafinuotas aliejus nekemša porų. Dar paieškosiu, gal rasiu smile.gif
Papildyta:
Štai, radau. Prie MITAS 2 parašyta smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat green people produkcija ir galetu pasakyti kur jos galima butu isigyti Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2011 01 09, 15:38)
Gal kas naudojat green people produkcija ir galetu pasakyti kur jos galima butu isigyti Vilniuje  4u.gif

Barocoj ieskot reiketu.. Maciau ju internetiniam psl, kad turi Green People
Atsakyti