QUOTE(Rastika @ 2011 01 06, 21:07)
va va kaip tik snd man kosmetologe sake atsargiai su tais aliejais, nes poras kemšasi, tai gal čia ne mitas
Jeigu oda riebi, ar mišri, tai tikrai visko gali atsitikti, ir aš ne kartą esu girdėjusi nuomonę, kad žemesnėje temperatūroje tirštėjanys aliejai nelebai gerai veido odai, bet pati jos tikrai patvirtinti negaliu, aliejai labai individualus dalykas, bet kai mano oda iš sausesnių, poros nežymios, tai tikrai nieko niekada nesu pastebėjusi. Be to, dar galiu pasakyti ir tai, kad vien ekologiškas sertifikatas nors aišku, ir yra tam tikra kokybės garantija, bet ta garantija tikrai nėra kažkokia absoliuti- vieni ekologiški aliejai yra daug kokybiškesni už kitus , ir deja, kaina dauguma atveju yra vienas iš lemiančių veiksnių. Tarkim, Sveikų produktų kokosų aliejus man yra labai puiki priemonė plaukams, rankoms, kūnui ,pylingų gamybai, bet ant veido aš jo netepu, visgi renkuosi kokybiškesnį ( bent mano subjektyvia nuomone), nors Sveikų produktų aliejaus kokybė taip pat tikrai gera.
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 06, 21:16)
Aš naudoju gardenijos kvapo Monoi, man labai patinka tiek kvapas, tiek drėkinimas. Tepu kūną po maudynių, tai man susigeria akimirksniu, bet mano ir sausa iki begalybės. Patinka, kad oda lieka minkšta ir pamaitinta ilgą laiką. Plaukus kartais patepu, bet plaukams tai brangokas malonumas visgi Monoi, o čampakų nebandžiau, bet žinau, kad jie sunkiau susigeria.
Jo, rašo, kad čampakos galutinai susigeria per 60 min
, o monoi- per 20, bet kai naudosiu vakarui, tai man nėra labai aktualu . Ačiū už nuomones
Life is what happens while you are busy making other plans (John Lennon)