Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(prokruste @ 2011 02 24, 16:43)
po plovimo man plauku galiukams jokie bandyti aliejai netiko. Jokio purumo nebelieka, kad ir labai nedaug tepdavau. Reikia kazko specialaus.
Papildyta:
gal galite parasyti kokie tie aliejai.

Po plovimo galima pabandyti jojobų (simondsijų) aliejų. Greitai absorbuojasi, nepalieka riebumo pojūčio (žinoma, nereikia padauginti tepant), tinka naudoti ir prieš džiovinimą fenu.
Atsakyti
Beje, pabandziau palaikyti kokoso alieju ant plauku per nakti - man asmeniskai jokio skirtumo ar per nakti, ar valanda iki plovimo.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2011 02 26, 12:27)
Beje, pabandziau palaikyti kokoso alieju ant plauku per nakti - man asmeniskai jokio skirtumo ar per nakti, ar valanda iki plovimo.

Man tai kaip kada būna - kartais laikau kokias 5-6val ir vaizdas superinis arba labai nekoks, o kartais palaikius vos valandą super atrodo - kaskart vis kitaip plaukas reaguoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galėtų rekomenduoti kokį išbandyta kremą apsauginį nuo saulės? ar iš vis tokių natūralių-ekologiškų nebūna? mane domina toks, kuriuo būtų galima pasitikėti ne tik Lt saulėje, bet ir ypač šiltuose kraštuose...
Būčiau labai dėkinga už rekomendacijas:)
Atsakyti
gal zinote koki gera ekologiška ranku ir kuno krema
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2011 02 26, 16:42)
Sveikos, gal kas galėtų rekomenduoti kokį išbandyta kremą apsauginį nuo saulės? ar iš vis tokių natūralių-ekologiškų nebūna? mane domina toks, kuriuo būtų galima pasitikėti ne tik Lt saulėje, bet ir ypač šiltuose kraštuose...
Būčiau labai dėkinga už rekomendacijas:)

Nueik į BLOG'ą pamenu pernai kažkokį Lavera berods gyrė, turėtų būti atsiliepimų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 02 26, 01:28)
Galadrielė, liepa27, Palomina - ACIU uz patarimus del akiu tuso  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif ner uz ka,koki tusa issirinkot? ax.gif
Atsakyti
sveikos...norejau pasiteirauti,gal kas zinote,ar siauliuose kur prekiauja laveros produktais? 4u.gif noreciau savaiminio idegio kremuko,o kazi loccitanes ar naturalus? g.gif
Atsakyti
mergaites patarkim ka nors ypaaac sausoms rankoms, jau darosi kaip svitrinis popierius kas susidure su panasiu atveju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 02 28, 16:20)
sveikos...norejau pasiteirauti,gal kas zinote,ar siauliuose kur prekiauja laveros produktais? 4u.gif noreciau savaiminio idegio kremuko,o kazi loccitanes ar naturalus? g.gif

L'occitane kosmetikoj yra daug naturaliu komponentu, bet jau ir "blogiuku" turi sociai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 02 26, 18:01)
gal zinote koki gera ekologiška ranku ir kuno krema

Kūnui pasidarau pati iš kakavos sviesto ir kokoso aliejaus. Labai praverčia žiemą, be to, mano oda labai sausa. Išsigelbėjimas - šitas pačios pasigamintas kūno kremas.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 01, 06:41)
Kūnui pasidarau pati iš kakavos sviesto ir kokoso aliejaus. Labai praverčia žiemą, be to, mano oda labai sausa. Išsigelbėjimas - šitas pačios pasigamintas kūno kremas.

O kaip pasidaryt? Turiu ir to ir to, pašildyt ir sumaišyt? rolleyes.gif
Atsakyti