Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Izolda @ 2011 02 23, 12:27)
Labas, gal galetut parekomeduot koki ekologiska plauku aliejuka ar kazka panasaus plauku drekinimui? Mano plaukai labai sausi, puciasi, suku neina ikist

man tokiu atveju tik kokosu aliejus padeda. Jei galva ruosiuosi plauti ryte, tai is vakaro plaukus itepu (tik ne galvos oda) kokosu aliejumi. Ryte isplovus jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 02 22, 23:28)
is kur siuntetes ?  ax.gif
as taip pat ieskau maskuojancios  mirksiukas.gif

Iš čia
http://www.yoursbyna...h-Super-Fruits/
Pastebėjau,kad pudra labaiu tinkama riebesnei odai. Ryt pabandysiu riebesniu kremu pasitepti..
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 02 23, 10:48)
As Biotekoj perku Jason burnos skalavimo skysti,man jis labai patinka,kaina neauksta ir kiekis nemazas.

koks kiekis ir kokia kaina?
Atsakyti
425ml,o kaina 30lt
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 23, 13:46)
man tokiu atveju tik kokosu aliejus padeda. Jei galva ruosiuosi plauti ryte, tai is vakaro plaukus itepu (tik ne galvos oda) kokosu aliejumi. Ryte isplovus jokiu problemu.

pries kiekviena plovima taip darai?
as pora kartu taip dariau, tik laikiau valanda plaukus, aisku skirtumas yra, bet vistiek dar norisi labiau tuos galiukus sutepti
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2011 02 23, 21:21)
as pora kartu taip dariau, tik laikiau valanda plaukus, aisku skirtumas yra, bet vistiek dar norisi labiau tuos galiukus sutepti

kartais patingiu ir netepu. Plauku galiukams turiu toki naturalmente aliejuka. Drauge padvanojo ir sake, kad ekologiskas. Po kiek laiko paziurejau jo sudeti, tai man jis nepasirode eko. Reikia tiksliau paskaitineti.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 23, 22:42)
kartais patingiu ir netepu. Plauku galiukams turiu toki naturalmente aliejuka. Drauge padvanojo  ir sake, kad ekologiskas. Po kiek laiko paziurejau jo sudeti, tai man jis nepasirode eko. Reikia tiksliau paskaitineti.

tai va va, kiek ziurejau, neradau ekologisku aliejuku, nors imk ir tepkis paprastu aliejum. nustojau balzama naudot, tai isvis po plovimu buna ne suku i plaukus neina ikist
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2011 02 23, 23:56)
tai va va, kiek ziurejau, neradau ekologisku aliejuku, nors imk ir tepkis paprastu aliejum. nustojau balzama naudot, tai isvis po plovimu buna ne suku i plaukus neina ikist

tai o kas draudzia aliejum tepti? smile.gif zinoma, ne kokiu "obeliu" ar "natura", bet geru aliejum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2011 02 23, 20:21)

Man kokosai labai veiksmingi būna tik palaikius per naktį. O jei laikau tik kokią valandą, plaukai negražiai sukrenta ir atrodo, kad tas aliejus neišsiplovė doh.gif O galiukus dar papildomai sutepu po kiekvieno plovimo, bet tik lašeliu, nes kitaip pastebėjau, kad baisiai traukia dulkes biggrin.gif O jūs blogai ieškojot, nes yra tiek neekologiškų, tiek ekologiškų aliejų specialiai plaukams ( ta prasme išleidžiami kaip specializuota plaukų kosmetikos priemonė) ir apskritai ekologiškų aliejų , kurie puikiausiai tinka plaukams ir už tuos specializuotus yra gal du kartus pigesni .
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 24, 00:58)
Man kokosai labai veiksmingi būna tik palaikius per naktį. O jei laikau tik kokią valandą, plaukai negražiai sukrenta ir atrodo, kad tas aliejus neišsiplovė doh.gif O galiukus dar papildomai sutepu po kiekvieno plovimo, bet tik lašeliu, nes kitaip pastebėjau, kad baisiai traukia dulkes biggrin.gif O jūs blogai ieškojot, nes yra tiek neekologiškų, tiek ekologiškų aliejų specialiai plaukams ( ta prasme išleidžiami kaip specializuota plaukų kosmetikos priemonė) ir apskritai ekologiškų aliejų , kurie puikiausiai tinka plaukams ir už tuos specializuotus yra gal du kartus pigesni .

Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2011 02 24, 12:37)
Na tai gal nemoku ieskot.. o tai pavyzdziui alievuogiu aliejum ir eitu tept?? Gal cia tik man toks vaizdas susidaro, kad plaukai suliptu labai..
Reikes pabandyt per nakti su kokoso aliejum palaikyt. O is kur jus perkat ir koki? As tai imu is tokio zmogaus, rafinuota, ji dar ir kepimui naudoju.

Dar zinau, kad nat odos galima kokoso alieju tept
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izolda: 24 vasario 2011 - 11:43
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 24, 00:00)
tai o kas draudzia aliejum tepti?  smile.gif  zinoma, ne kokiu "obeliu" ar "natura", bet geru aliejum  mirksiukas.gif

po plovimo man plauku galiukams jokie bandyti aliejai netiko. Jokio purumo nebelieka, kad ir labai nedaug tepdavau. Reikia kazko specialaus.
Papildyta:
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 24, 00:58)
O jūs blogai ieškojot, nes yra tiek neekologiškų, tiek ekologiškų aliejų specialiai plaukams ( ta prasme išleidžiami kaip specializuota plaukų kosmetikos priemonė) ir apskritai ekologiškų aliejų , kurie puikiausiai tinka plaukams ir už tuos specializuotus yra gal du kartus pigesni .

gal galite parasyti kokie tie aliejai.
Atsakyti
Galadrielė, liepa27, Palomina - ACIU uz patarimus del akiu tuso 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti