Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Rastika @ 2011 02 20, 20:29)
kokias priemones naudojate pajuodusiams paakiams?

Siaip kiek teko girdet konsultaciju, tai padeda tos priemones, kurios skirtos butent pajuodusiems paakiams - dazniausiai buna gelines konsistencijos.

Pas mane pacia tai jau igimtas toks dalykas, tai kazkokiu stebuklu priemones tikrai nepadarys, aisku, tik tai, kad visada reik gerai issimiegot ir atrodai tada tikrai grazesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 02 22, 11:17)
gal galetumete parekomenduoti efektyvia priemone pazastims nuo prakaitavimo  4u.gif

galeciau, bet tikrai ne ekologiska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 22, 14:10)
Green People, Madara, Acorelle, Aubrey Organics dezodorantai buvo rekomenduoti kaip geriausiai kovojantys su prakaitavimu

aciu 4u.gif

QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 22, 18:20)
galeciau, bet tikrai ne ekologiska  blush2.gif

situ tai ir pati zinau ne viena biggrin.gif

nusipirkau Alva Sensitive krikstalini purskiama dezodoranta ir kvapas jo nelabai koks ir kazkokio poveikio as nepastebiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 22, 17:20)
galeciau, bet tikrai ne ekologiska  blush2.gif

Apie neekologiškus dezodorantus yra kitų temų - ten galima tokia informacija dalintis, manau žmonės tikslingai užeina čia EKOLOGIŠKŲ priemonių aptarti, pasikonsultuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Martini: 22 vasario 2011 - 17:35
Šiandien gavau savo siuntinuką su ilgai lauktu makiažo pagrindu 100% Pure Organic Healthy Skin Foundation with Super Fruits
Kas patiko, kad pudra medium to full coverage, maskuoja tikrai gerai. Pataikiau su spalva, laukiu rytojaus kada galėsiu ja padengti visą veidą ir papasakosiu daugiau atsiliepimų.
Gal kas jau bandėt šią pudrą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 20, 15:30)
sveikos,  4u.gif gal zinot kur galima issigyti eko burnos skalavimo skyscio? eko pastu yra, net sepeteliu (auksiniu/sidabriniu), o vat skalavimo skyscio - kad mazintu APNASU susidarima????? labai nenoriu tais stipriais cheminiais maitintis  smile.gif

Mačiau Alverde skalavimo skystį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 02 22, 22:07)
Šiandien gavau savo siuntinuką su ilgai lauktu makiažo pagrindu 100% Pure Organic Healthy Skin Foundation with Super Fruits

is kur siuntetes ? ax.gif
as taip pat ieskau maskuojancios mirksiukas.gif
Atsakyti
zuzu, nezinau ar tikrai padeda nuo apnasu susidarymo, bet maciau, kad burnos skalavimo skysciu turi Hauschka, Bjobj ir Miessence firmos. 4u.gif
Atsakyti
As Biotekoj perku Jason burnos skalavimo skysti,man jis labai patinka,kaina neauksta ir kiekis nemazas.
Atsakyti
As nusipirkau Weledos burnos skalavimo http://www.tik-ekolo...ELEDA-50ml.html skysti
Labai koncentruotas ir skanus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatrud: 23 vasario 2011 - 10:46
QUOTE(MaGre @ 2011 02 22, 18:34)
aciu  4u.gif
situ tai ir pati zinau ne viena  biggrin.gif

nusipirkau Alva Sensitive krikstalini purskiama dezodoranta ir kvapas jo nelabai koks ir kazkokio poveikio as nepastebiu  doh.gif

man tie purskiami siaip maziau efektyvus. Man nepakeiciamas jau minetas Acorelle su roziu vandeniu, kvapas ir savotiskas, bet jis nusigaruoja..
Bandziau ir kita Acorelle plauku augima mazintanti dezodoranta, bet jis man nelabai patiko....
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2011 02 20, 16:30)
sveikos,  4u.gif gal zinot kur galima issigyti eko burnos skalavimo skyscio? eko pastu yra, net sepeteliu (auksiniu/sidabriniu), o vat skalavimo skyscio - kad mazintu APNASU susidarima????? labai nenoriu tais stipriais cheminiais maitintis  smile.gif

Yra Apeiron firmos ajuvedrinis skalavimo skystis ir Dr.Organic burnos skalavimo skystis(tik nezinau ar jis tikrai eko, nes nesertifikuotas)
Atsakyti
Labas, gal galetut parekomeduot koki ekologiska plauku aliejuka ar kazka panasaus plauku drekinimui? Mano plaukai labai sausi, puciasi, suku neina ikist
Atsakyti