Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Merginos, o kur Vilniuje perkate hidrolatus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 21, 13:09)
miegas arba agurku griezineliai  biggrin.gif
Papildyta:
yra... pvz.: www.interpreke.lt  4u.gif

ačiū.
bet kad miegas nepadeda mano paakiams doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilea @ 2011 02 20, 22:50)
Kas liecia kaina tai tikrai viena maziausiu, bet sudetis... tikrai nera geriausia...

o kurie butent ingridientai yra blogis ?
Atsakyti
gal galetumete parekomenduoti efektyvia priemone pazastims nuo prakaitavimo 4u.gif
Atsakyti
gal galit pakomentuoti vaikiškos dantų pastos sudėtį. ačiuks 4u.gif
Ingredients: Calcium Carbonate (Chalk), Purified Water, Glycerol, Sorbitol, Xylitol, Lauryl Glucoside, Silica, Carboxymethyl Cellulose, Natural Fruit Flavours & Flavour Modifier, Spearmint oil, Peppermint Oil, Eucalyptus Oil, Totarol.
ir dar šitą
INGREDIENTS: Calcium carbonate (chalk),*Aloe barbadensis (aloe vera), Glycerin (plant derived), Xanthan gum (corn sugar gum),*Citrus reticulata (mandarin essential oi), *Citrus sinensis (organge oil), Ascorbic acid (vitamin C), Commiphora myrrha (resin from myrrh), d-limonene (from essentail oils).*Organically grown

kuri geresnė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kakava*: 22 vasario 2011 - 11:18
QUOTE(*kakava* @ 2011 02 22, 12:17)
gal galit pakomentuoti vaikiškos dantų pastos sudėtį. ačiuks  4u.gif
Ingredients: Calcium Carbonate (Chalk), Purified Water, Glycerol, Sorbitol, Xylitol, Lauryl Glucoside, Silica, Carboxymethyl Cellulose, Natural Fruit Flavours & Flavour Modifier, Spearmint oil, Peppermint Oil, Eucalyptus Oil, Totarol.
ir dar šitą
INGREDIENTS: Calcium carbonate (chalk),*Aloe barbadensis (aloe vera), Glycerin (plant derived), Xanthan gum (corn sugar gum),*Citrus reticulata (mandarin essential oi), *Citrus sinensis (organge oil), Ascorbic acid (vitamin C), Commiphora myrrha (resin from myrrh), d-limonene (from essentail oils).*Organically grown

kuri geresnė?

aš rinkčiausi antrą.. smile.gif nematau ten jokių blogiukų...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2011 02 22, 11:28)
aš rinkčiausi antrą..  smile.gif nematau ten jokių blogiukų...

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2011 02 22, 12:17)
gal galit pakomentuoti vaikiškos dantų pastos sudėtį. ačiuks  4u.gif
ir dar šitą

kuri geresnė?

o kokios cia pastos? ax.gif
Atsakyti
Aš labai noriu pasitikslinti dėl galiojimo laiko - pirmiausia- ar AN hidrolatai tokie pat kokybiški kaip KN ir nelaikant šaldytuve mažiausiai pusę metų nesugenda? Nes šita prasme tai man KN labai patinka thumbup.gif Ir dar - aš turiu besibaigiančio galiojimo laiko KN aliejų mišinį, jis atidarytas prieš kokius 3 mėn, o galioja iki kovo, bet aš jo tikrai neišnaudosiu. Tai jei jis nerodo jokių sugedimo požymių , aš nusiteikus jį dar porą mėn. panaudoti, gal kas turėjo panašios praktikos , nes aš iki šiol kažkaip viską sunaudodavau iki tų datų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 22, 12:22)
Aš labai noriu pasitikslinti dėl galiojimo laiko - pirmiausia- ar AN hidrolatai tokie pat kokybiški kaip KN ir nelaikant šaldytuve mažiausiai pusę metų nesugenda? Nes šita prasme tai man KN labai patinka  thumbup.gif Ir dar - aš turiu besibaigiančio galiojimo laiko KN aliejų mišinį, jis atidarytas prieš kokius 3 mėn, o galioja iki kovo, bet aš jo tikrai neišnaudosiu. Tai jei jis nerodo jokių sugedimo požymių , aš nusiteikus jį dar porą mėn. panaudoti, gal kas turėjo panašios praktikos , nes aš iki šiol kažkaip viską sunaudodavau iki tų datų  biggrin.gif

Man nesugedo nei vienas AN hidrolatas, šaldytuve beveik niekad nelaikydavau smile.gif Tik galvoju, ar pusmetį naudodavau... Manau ne g.gif Morkų sėklų hidrolatą gal, bet tada 50 ml nusipyliau į buteliuką naudojimui, likusią pusę laikiau šaldytuve kol prisireikė.
Dėl aliejų galiojimo termino - naudoju visas priemones ir toliau, jei nepasimato kvapo/tekstūros/spalvos pakitimų. Mano Argital varnalėšų kremo galiojimas pasibaigė dar gruodį - tebenaudoju, nes niekas nepakito smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Martini: 22 vasario 2011 - 12:40
QUOTE(Palomina @ 2011 02 22, 11:39)
o kokios cia pastos?  ax.gif

čia ta antroji
http://www.greenpeop...paste-50ml.aspx
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 02 22, 12:17)
gal galetumete parekomenduoti efektyvia priemone pazastims nuo prakaitavimo  4u.gif

Green People, Madara, Acorelle, Aubrey Organics dezodorantai buvo rekomenduoti kaip geriausiai kovojantys su prakaitavimu
Atsakyti