Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Sveikos, gal kuri nors naudojot ar girdėjot apie "Alverde" kosmetika? 4u.gif Kaina mažesnė, nei kitų, todėl nežinau kokios kokybės tikėtis smile.gif

Pati esu išbandžius Nvey lūpų dažus (puikūs), Laksmi makiažo valiklį (irgi puikus), Nvey kreminę pudrą (išryškina, jei yra papleiskanojusių vietų), Druide lūpų balzamą apelsinų skonio (gali būt, kad butent jis sukėlė baisią alerginę reakciją), todėl ji pakeičiau Aubrey balzamu (pasiskaičiau jūsų atsiliepimus bloge), taukmedžio sviestą, Natura Siberika priemones ir Druide muilą (gavau dovanų, rožių kvapas truputį erzina, bet šeip neblogas).
Atsakyti
QUOTE(Liuminesa @ 2011 02 19, 22:13)
Sveikos, gal kuri nors naudojot ar girdėjot apie "Alverde" kosmetika?  4u.gif Kaina mažesnė, nei kitų, todėl nežinau kokios kokybės tikėtis smile.gif

Pati esu išbandžius Nvey lūpų dažus (puikūs), Laksmi makiažo valiklį (irgi puikus), Nvey kreminę pudrą (išryškina, jei yra papleiskanojusių vietų), Druide lūpų balzamą apelsinų skonio (gali būt, kad butent jis sukėlė baisią alerginę reakciją), todėl ji pakeičiau Aubrey balzamu (pasiskaičiau jūsų atsiliepimus bloge), taukmedžio sviestą, Natura Siberika priemones ir Druide muilą (gavau dovanų, rožių kvapas truputį erzina, bet šeip neblogas).

Teko susipažinti su Alverde, nieko blogo negaliu pasakyt. Yra atskira tema kosmetikos skyriuje apie Alverde, manau ten rasite nemažai info.
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 02 17, 21:02)
Norėčiau ir aš po truputėli pereiti prie eco kosmetikos galvoju pradėti nuo veido kremo, mėginti ir eksperimentuoti bijau, galvoju gal nuo aliejaus pradėti galvoju, koki pasiūlytumėte alerginei ir sausau odai aliejuko ir iš kokio pus. būtų galima užsisakyti?

Sveika. Sausai odai gali naudoti taukmedzio alieju, bet jo ne visada rasi prekyboje. O siaip tai as naudoju Green People kosmetika ir esu patenkinta.
O jei esi siauliete, tai as cia atradau nauja atsidariusia eko parduotuve PC IKI pietiniam, ten visko randu, o jei neturi - uzsako. Gal pristato ir i namus? Jei domins ant korteles yra kontaktai, galesiu parasyti, dabar prie saves neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 02 19, 23:26)
Teko susipažinti su Alverde, nieko blogo negaliu pasakyt. Yra atskira tema kosmetikos skyriuje apie Alverde, manau ten rasite nemažai info.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Jagmina,na domintu, tik gal i až rašyk, o tai nėra jokiu internetiniu parduotuvių g.gif
Atsakyti
Gal man padėtumėte su sudėtimis ax.gif
Čia DR.Wolff losionas kūnui - rekomenduojamas ir kūdikiams
Sudėtis:Safflower oil, Glycerin, Lecithin, Tocopherol, Castor oil, Ceresin, Fragrance.

Čia Excipial krepas užpakaliukui
Excipial tepalo su migdolų aliejumi sudėtis:
- 100 g tepalo yra 96 g lipidų. .
- Pagalbinės medžiagos yra migdolų aliejus, cinko oksidas, hidrintas ricinų aliejus, tokoferolis, Parfum oil B 5266/0, glicerolio mono ir dipalmitostearatas, minkštasis baltas parafinas. Excipial preparatai savo sudėtyje neturi veikliosios vaistinės medžiagos.

Balmandol aliejus taip pat rekomenduojamas kūdikiams
- Veikliosios medžiagos yra migdolų aliejus, skystasis parafinas.
- Pagalbinės medžiagos yra tokoferolis, ciklometikonas, poloksameras, Kvapusis aliejus (E486 Chypral).

na man jie kažkokie neaiškūs.....

Jaučiu gal reikėjo parašyti į kosmetikos gamintojų temą ax.gif jei ką nepykit.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašva: 20 vasario 2011 - 13:53
sveikos, 4u.gif gal zinot kur galima issigyti eko burnos skalavimo skyscio? eko pastu yra, net sepeteliu (auksiniu/sidabriniu), o vat skalavimo skyscio - kad mazintu APNASU susidarima????? labai nenoriu tais stipriais cheminiais maitintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 20, 16:30)
sveikos,  4u.gif gal zinot kur galima issigyti eko burnos skalavimo skyscio? eko pastu yra, net sepeteliu (auksiniu/sidabriniu), o vat skalavimo skyscio - kad mazintu APNASU susidarima????? labai nenoriu tais stipriais cheminiais maitintis  smile.gif

Weleda turi skalavimo skysti, taip pat galima Aloedent nusipirkti.. abu bandziau.. abu patiko..
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 20, 16:30)
sveikos,  4u.gif gal zinot kur galima issigyti eko burnos skalavimo skyscio? eko pastu yra, net sepeteliu (auksiniu/sidabriniu), o vat skalavimo skyscio - kad mazintu APNASU susidarima????? labai nenoriu tais stipriais cheminiais maitintis  smile.gif

Sveika. As naudoju Toms pasta ir skalavimo skysti ir esu labai patenkinta.
Atsakyti
kokias priemones naudojate pajuodusiams paakiams?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 17, 15:30)
Ka manote apie sampunus is Fainth in Nature ?
Aqua (water from the Lake District)
ammonium laureth sulphate*
sodium chloride** (sea salt)
ginkgo biloba*
aniba rosaeodora* (rosewood)
pelargonium graveolens* (geranium)
citrus bergamia* (bergamot)
rosa centifolia extract* (rose)
vanilla planifolia extract* (vanilla)
viola odorata extract* (viola)
melaleuca alternifolia*
matricaria recutica** (chamomile)
aroma*
polysorbate 20*
sodium citrate*
linaloolº
citronellolº
geraniolº
limoneneº

* vegetable origin ** certified organic º from essential oils

mane neramina kelios sudedamonios dalys  4u.gif  gal kas bandete , kazka daugiau galite pasakyti ?

Kas liecia kaina tai tikrai viena maziausiu, bet sudetis... tikrai nera geriausia...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 02 20, 20:29)
kokias priemones naudojate pajuodusiams paakiams?

miegas arba agurku griezineliai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2011 02 20, 10:31)
Jagmina,na domintu, tik gal i až rašyk, o tai nėra jokiu internetiniu parduotuvių g.gif

yra... pvz.: www.interpreke.lt 4u.gif
Atsakyti