Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Oksanik @ 2011 02 15, 18:32)
man asmeniskai del siu komponentu negaletu buti tinkami jautriai odai  schmoll.gif

Kiek as suprantu , tai tik kazkas naudingo yra : saulegrazu aliejus. tapikos krakmolas ir linu semenu aliejus, toliau jau kremo gamybos komponentai . tai jau tada toki "geri" galima ir paciai pasigaminti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 15, 18:44)
Kiek as suprantu , tai  tik kazkas naudingo yra : saulegrazu aliejus. tapikos krakmolas ir linu semenu aliejus, toliau jau  kremo gamybos komponentai . tai jau tada toki "geri" galima ir paciai pasigaminti. doh.gif

ko maziau tu priedu (tirstikliu, konservantu), to produktas vertingesnis. Jau geriau tada aliejumi eko issitepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 15, 11:05)
NaTrue yra su *, ** ir ***.
Natrue su viena * zymima naturali kosmetika
su dviem ** naturali kosmetika su ekologiskomis sudetinemis dalimis (bent 70% sudetiniu daliu sertifikuotos kaip ekologiskos)
su *** ekologiska kosmetika (95% sudetiniu daliu sertifikuotos ekologiskos)

ačiū, kad paaiškinai, aš ir galvoju ką ten ta žvaigždutė reiškia. Žodžiu tik viena žvaigždė. Kaip įtariu Weleda nėra jau tokia super duper ekologiska, gal tik kad natūrali, ar klystu?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Tikrai nesusigaudziau kur ikelti nuoruoda Va ka radau gal kam pravers mirksiukas.gif

http://www.gydomojik...ika.lt/apie-mus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 15 vasario 2011 - 22:07
QUOTE(Tikrė @ 2011 02 14, 11:44)
atėjau su atsiliepimiais apie Cattier šampūną su jogurtu smile.gif man jis siaubingai greitina plaukų augimą doh.gif toks veidukas todėl, kad plaukus kerpu trumpai, ankščiau kirpdavau maždaug kas 2-3 mėnesius, bet dabar jau po 3 savaičių plaukai gerokai paaugę.. šiaip kaip šampūnas jis man idealus, tikrai nesu geresnio atradus (nors jau senokai naudoju eko šampūnus), plaukai purūs ir gražūs bigsmile.gif

ar man tik taip atrodo, ar jo sudetis nera labai grazi?... g.gif
Aqua, Lavandula Angustifolia Extract*, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Phospholipids (and) Glycolipids (and) Soybean (Glycine Soja) Oil (and) Soybean Sterol, Vinegar, Glycerin, Lavandula Augustifolia Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis leaf Extract, Thymus vulgaris Extract, Xanthan Gum, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Parfum, Sodium Chloride, Phytic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Yogurt Extract, Citrus Limonum, Lavandula Hybrida, Ocimum Basilicum, Artemisia Dracunculus, Pogostemon Cablin, Salvia Officinalis, Myristica Fragrans, Juniperus Virginiana, Lactic Acid, Limonene, Linalool.
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 16, 15:30)
ar man tik taip atrodo, ar jo sudetis nera labai grazi?...  g.gif
Aqua, Lavandula Angustifolia Extract*, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Phospholipids (and) Glycolipids (and) Soybean (Glycine Soja) Oil (and) Soybean Sterol, Vinegar, Glycerin, Lavandula Augustifolia Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis leaf Extract, Thymus vulgaris Extract, Xanthan Gum, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Parfum, Sodium Chloride, Phytic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Yogurt Extract, Citrus Limonum, Lavandula Hybrida, Ocimum Basilicum, Artemisia Dracunculus, Pogostemon Cablin, Salvia Officinalis, Myristica Fragrans, Juniperus Virginiana, Lactic Acid, Limonene, Linalool.

Dėl jo (ALS) nėra vieningos nuomonės, pamenu ir „Natūralios kosmetikos gamintojai“ temoje nebuvo vieningai nuspręsta apie jo pavojingumą, tačiau jis geresnis, nei SLS.

Reikia žiūrėti ar nėra kur nors parašyta, kad gauta iš EA. Jei nėra, tada lieka pačioms spręsti: ar pirkti su nežinomos kilmės kvapu, ar ne. smile.gif

Atsakyti
Merginos patarkit koki sampuna rinktis jei noriu, kad patiesintu plaukus 4u.gif

Ar geri Lavera sampunai 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, kiek tiksliai reikia įlašinti glicerino į hidrolatą geresniam drėkinimui, kad nesigautų priešingas efektas. Tarkim kiek lašų glicerino 100 ml. hidrolato ( glicerinas Aroma natural, nežinau, ar tai turi reikšmės ir kuo jis skiriasi nuo tarkim Akomos glicerino )
Atsakyti
QUOTE(Pearlshine @ 2011 02 16, 19:38)
Ar geri Lavera sampunai  4u.gif

Su šampūnais labai individualu. Pirmiausiai būtų gerai žinoti kokie tavo plaukai: riebūs, normalūs, sausi, dažyti... Tada ir galinčių patarti, manau, atsiras daugiau smile.gif

Kas dėl Laveros, tai kaip minėjau, visoms skirtingai. Man Lavera tiek mangų, tiek apelsinų šampūnai yra nepamainomi: plaukai purūs, švelnūs, išplauna aliejines kaukes, taupūs. Tačiau kai pirkau Lavera apelsinų šampūną BLOG'e atsiliepimai buvo keturi: 2 žmonėms jis patiko, kiti 2 labai negyrė šio šampūno. Aš nusipirkau ir tikrai nesigailiu. Taip, kad tik bandymų keliu galima atsirinkti labiausiai tinkančias priemones 4u.gif
Atsakyti
Man irgi patinka Lavera sampunai,bandziau mangu ir roziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 02 16, 14:30)
ar man tik taip atrodo, ar jo sudetis nera labai grazi?...  g.gif

peržiūrėsiu namuose atidžiau sudėtį 4u.gif bet iš principo kelios tokios abejotinos sudėtinės dalys man nesukelia atmetimo reakcijos, stengiuosi žiūrėti, kad viskas būtų kuo mažiau kenksminga, bet aklai neseku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 02 16, 21:27)
Su šampūnais labai individualu. Pirmiausiai būtų gerai žinoti kokie tavo plaukai: riebūs, normalūs, sausi, dažyti... Tada ir galinčių patarti, manau, atsiras daugiau smile.gif

o tai tuomet kokį patartumėt dažytiems plaukams? 4u.gif
Atsakyti