QUOTE(Silvy @ 2011 02 14, 17:07)
Neekologiski weledos aliejukai,man viena pardaveja suoke,kad cia mol zenkliuko neuzdejo
,tipo pakuotes,kurios i Lt ir suomija nezenklinamos,bet sudetys tos pacios kaip ir visam sviete ir bla bla bla.
Parveze man vyras lauktuviu kastonu sampuna ir aliejuka is vokieciu,tai sampunas su SLS,jokio zenklo nei kvapo,aliejukas irgi kaip cia parduodamas-nesertifikuotas.
MAn nepatinka tokie dalykai labai,ziuriu holos.lt sitas sampunas pavadintas kaip ekologiskas,kazin ar galima sitaip vartotoja klaidinti
Dėl SLS jis ir neturi sertifikato, yra daug gamintojų kurių ne visi produktai sertifikuoti, dėl to sudėtis net sertifikuotų nagrinėti BŪTINA.
QUOTE(čikibari @ 2011 02 14, 18:39)
nežinau kur paklausti
ar
TEA- lauryl sulfate blogis?
Visi DEA, TEA blogis.
QUOTE(Atskridus @ 2011 02 14, 18:44)
na padekit man..galvoju pirkt margarita krema veidui ekologiska...nes mano piniginei suplonejusiai kaina butu nuostabi..bet veidui noriu gero ekologisko...nzn ar galima margarita pasitiket...pakomentuokit sudeti ar tikrai ekologiskas ??
SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Tapioca Starch**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Sodium Benzoate*, Citric Acid, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.
*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **100% augalinių komponentų organinės kilmės.
Daug kartų buvo aptarinėta, kad Margaritos kremų sudėtys labai skurdžios, pagrinde, tirštikliai, emulsikliai ir t.t. Šiaip blogiukų nėra.
QUOTE(Ašva @ 2011 02 14, 19:58)
Aš turiu Weledos levandu masažinį aliejų, tai jis su ženkliuku NaTrue. Nežinau ar tai reiškia, kad jis Ekologiškas (reikia paskaitinėt, bet tikiuosi natūralus...)
NaTrue yra su *, ** ir ***.
Natrue su viena * zymima naturali kosmetika
su dviem ** naturali kosmetika su ekologiskomis sudetinemis dalimis (bent 70% sudetiniu daliu sertifikuotos kaip ekologiskos)
su *** ekologiska kosmetika (95% sudetiniu daliu sertifikuotos ekologiskos)