Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Tikrė @ 2011 02 14, 11:44)
atėjau su atsiliepimiais apie Cattier šampūną su jogurtu smile.gif man jis siaubingai greitina plaukų augimą doh.gif

cia tai bent bigsmile.gif biggrin.gif gaila, kad as nepastebejau tokio efekto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 02 14, 11:44)
atėjau su atsiliepimiais apie Cattier šampūną su jogurtu smile.gif man jis siaubingai greitina plaukų augimą doh.gif toks veidukas todėl, kad plaukus kerpu trumpai, ankščiau kirpdavau maždaug kas 2-3 mėnesius, bet dabar jau po 3 savaičių plaukai gerokai paaugę.. šiaip kaip šampūnas jis man idealus, tikrai nesu geresnio atradus (nors jau senokai naudoju eko šampūnus), plaukai purūs ir gražūs bigsmile.gif

Kokie tavo plaukai? ax.gif
Atsakyti
turiu klausima. o veledos aliejukai kunui ekologiski? jokio zenklo nera... visad maniau kad ekologiski, bet dabar susimasciau. ir kaip su kita ju produkcija? as maziukui masazam pirkau. siaip lyg ir nieko. nei beria nei rausta odyte tai gan nebloga kosmetika, tik kad be zenklu. ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 14, 10:54)
cia tai bent  bigsmile.gif  biggrin.gif  gaila, kad as nepastebejau tokio efekto  unsure.gif

na matyt visoms skirtingai ax.gif aš kuomet auginau plaukus tai su vienu siaubingu sintetiniu šampūnu irgi labai greitai plaukus užsiauginau (per 2 metus žemiau liemenėlės sagtelės), dabar vėl tokį patį rezultatą matau smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 02 14, 11:04)
Kokie tavo plaukai? ax.gif

mano plaukai natūraliai šviesūs, nedažyti, linkę riebaluotis ties šaknimis, plaunami ir džiovinami kas rytą (taip pat kiekvieną rytą tiesinami patys galiukai, nes styro ne į tą pusę..) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milda.25 @ 2011 02 14, 12:09)
turiu klausima. o veledos aliejukai kunui ekologiski? jokio zenklo nera... visad maniau kad ekologiski, bet dabar susimasciau. ir kaip su kita ju produkcija? as maziukui masazam pirkau. siaip lyg ir nieko. nei beria nei rausta odyte tai gan nebloga kosmetika, tik kad be zenklu. ar klystu?

Kas dėl aliejų nežinau, tačiau kažkuriame šampūne man rodos 6 numeriu yra SLS 4u.gif

QUOTE(Tikrė @ 2011 02 14, 12:30)
mano plaukai natūraliai šviesūs, nedažyti, linkę riebaluotis ties šaknimis, plaunami ir džiovinami kas rytą (taip pat kiekvieną rytą tiesinami patys galiukai, nes styro ne į tą pusę..) ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Neekologiski weledos aliejukai,man viena pardaveja suoke,kad cia mol zenkliuko neuzdejo biggrin.gif ,tipo pakuotes,kurios i Lt ir suomija nezenklinamos,bet sudetys tos pacios kaip ir visam sviete ir bla bla bla.
Parveze man vyras lauktuviu kastonu sampuna ir aliejuka is vokieciu,tai sampunas su SLS,jokio zenklo nei kvapo,aliejukas irgi kaip cia parduodamas-nesertifikuotas.
MAn nepatinka tokie dalykai labai,ziuriu holos.lt sitas sampunas pavadintas kaip ekologiskas,kazin ar galima sitaip vartotoja klaidinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 14 vasario 2011 - 17:08
nežinau kur paklausti blush2.gif ar TEA- lauryl sulfate blogis?
Atsakyti
na padekit man..galvoju pirkt margarita krema veidui ekologiska...nes mano piniginei suplonejusiai kaina butu nuostabi..bet veidui noriu gero ekologisko...nzn ar galima margarita pasitiket...pakomentuokit sudeti ar tikrai ekologiskas ??

SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Tapioca Starch**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Sodium Benzoate*, Citric Acid, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.

*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **100% augalinių komponentų organinės kilmės.
Atsakyti
Aš turiu Weledos levandu masažinį aliejų, tai jis su ženkliuku NaTrue. Nežinau ar tai reiškia, kad jis Ekologiškas (reikia paskaitinėt, bet tikiuosi natūralus...)

Pamokykite, kaip jūs valote juodus inkštirus T zonoje ir kaip paskui sutraukiate poras, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2011 02 14, 20:58)
Aš turiu Weledos levandu masažinį aliejų, tai jis su ženkliuku NaTrue. Nežinau ar tai reiškia, kad jis Ekologiškas (reikia paskaitinėt, bet tikiuosi natūralus...)

Pamokykite, kaip jūs valote juodus inkštirus T zonoje ir kaip paskui sutraukiate poras, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Siūlau pabandyti aliejinius masažus. Aprašymas temos „Natūralios kosmetikos gamintojai“ paskutinės temos pirmoje žinutėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 02 14, 17:07)
Neekologiski weledos aliejukai,man viena pardaveja suoke,kad cia mol zenkliuko neuzdejo biggrin.gif ,tipo pakuotes,kurios i Lt ir suomija nezenklinamos,bet sudetys tos pacios kaip ir visam sviete ir bla bla bla.
Parveze man vyras lauktuviu kastonu sampuna ir aliejuka is vokieciu,tai sampunas su SLS,jokio zenklo nei kvapo,aliejukas irgi kaip cia parduodamas-nesertifikuotas.
MAn nepatinka tokie dalykai labai,ziuriu holos.lt sitas sampunas pavadintas kaip ekologiskas,kazin ar galima sitaip vartotoja klaidinti g.gif
Dėl SLS jis ir neturi sertifikato, yra daug gamintojų kurių ne visi produktai sertifikuoti, dėl to sudėtis net sertifikuotų nagrinėti BŪTINA.

QUOTE(čikibari @ 2011 02 14, 18:39)
nežinau kur paklausti  blush2.gif ar TEA- lauryl sulfate blogis?
Visi DEA, TEA blogis.

QUOTE(Atskridus @ 2011 02 14, 18:44)
na padekit man..galvoju pirkt margarita krema veidui ekologiska...nes mano piniginei suplonejusiai kaina butu nuostabi..bet veidui noriu gero ekologisko...nzn ar galima margarita pasitiket...pakomentuokit sudeti ar tikrai ekologiskas ??

SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Tapioca Starch**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Sodium Benzoate*, Citric Acid, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.

*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **100% augalinių komponentų organinės kilmės.

Daug kartų buvo aptarinėta, kad Margaritos kremų sudėtys labai skurdžios, pagrinde, tirštikliai, emulsikliai ir t.t. Šiaip blogiukų nėra.

QUOTE(Ašva @ 2011 02 14, 19:58)

NaTrue yra su *, ** ir ***.
Natrue su viena * zymima naturali kosmetika
su dviem ** naturali kosmetika su ekologiskomis sudetinemis dalimis (bent 70% sudetiniu daliu sertifikuotos kaip ekologiskos)
su *** ekologiska kosmetika (95% sudetiniu daliu sertifikuotos ekologiskos)
Atsakyti
QUOTE(Atskridus @ 2011 02 14, 19:44)

man asmeniskai del siu komponentu negaletu buti tinkami jautriai odai schmoll.gif
Atsakyti