Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Pasakykit, jei kokosų aliejus prarado kvapą, kokosu nebekvepia, vadinasi sugedo? Pirkau prieš 1,5 mėn. iš kvapų namų g.gif
Atsakyti
gal kuri naudojate sita losijona nuo spuogu?kokie atsiliepimai?man jis arba netinka arba nezinau, buvo spuogu, kai pradejau teptis dar daugiau atsirado..tai nebesuprantu
http://www.sveikipro...-essential-care
ir gal sita naudojate,kokie atsiliepimai, gal sitas geresnis, gal kas naudojate?:
http://www.sveikipro...aubrey-organics
Atsakyti
QUOTE(agniren_& @ 2011 02 09, 13:14)
Pasakykit, jei kokosų aliejus prarado kvapą, kokosu nebekvepia, vadinasi sugedo? Pirkau prieš 1,5 mėn. iš kvapų namų g.gif

neitiketina, kad kokosu aliejus prarado kvapa.. ir dar is Kvapu namu.. Matyt jusu nosis siuo metu neuzuodzia ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti

tai koks dabar jo kvapas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 09, 13:57)
neitiketina, kad kokosu aliejus prarado kvapa.. ir dar is Kvapu namu.. Matyt jusu nosis siuo metu neuzuodzia ir tiek  mirksiukas.gif

nieko sau lotuliukas.gif lyg su uosle ir viskas gerai ax.gif prieš tai, kai buvau nusipirkus, tai bebaigiant irgi pakito kvapas pasidarė lyg aitraus, net sunku ir aprašyt, žodžiu, kvepia tai nebeskaniai. Bet pagalvojau, kad dėl karštos vasaros ir į pabaigą sugedo - gal ir normalu. Bet dabar nė pusės neišnaudojau ir vėl nebekvepia, todėl ir kilo klausimas ar galima toliau naudot? dėl kvapo pakentėčiau, kažkaip gaila ir išmest...
Atsakyti
QUOTE(agniren_& @ 2011 02 10, 09:01)
nieko sau lotuliukas.gif lyg su uosle ir viskas gerai ax.gif ...

nieko cia juokingo nera.. uosle yra toks dalykas, kad negali prognozuoti kartais kaip jai kas pasirodys biggrin.gif pvz man pirmus kartus uostant morku hidrolato kvapas buvo wub.gif o veliau atrodo, kad kazkas pasikeite.. na as tiesiog prie to kvapo pripratau ir nebejauciau kai kuriu 'momentu'.. galvojau gal ir pagedo, bet po to vel nusipirkau ir vistiek taip pat kvepejo, bet ne taip kaip pauoscius pirmus kartus.. nebuvo sugedes tikrai..
pvz su rozem.. is pradziu ju nemegau.. po to svaigau nuo ju.. o dabar vel neturiu noro ju uostyti..
daznai kai pripranti prie kvapo, tai kvapa jauti labai silpnai arba buna netgi visai atrodo nebekvepia.. Cia gi panasiai kaip ir su kvepalais.. pats jau nebeuzuodi, o kiti sako, kad prisikvepinus ir dar nemazai biggrin.gif
o jei kyla abejoniu del to kokoso aliejaus, tai neskit i Kvapu namus ir ziurekit, lyginkit, aiskinkites.. gi neseniai pirktas kaip supratau..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ieškau gerai drėkinančio kremo kūnui. Gal patartumėte iš savo praktikos? Anksčiau naudojau nilinio taukmedžio aliejų, tačiau jis man labai greitai susinaudoja ir gaunasi labai brangu, jeigu tepti visą kūną. probleminėms išsausėjusioms vietoms jis idealus, bet kai reikia naudoti dideliems plotams, tai nelabai skalsu.
Atsakyti
QUOTE(laperik @ 2011 02 04, 15:41)
pasakykit ar šis nieko pikto neturi
SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Glycerin*, Glyceryl Stearate SE*, Tapioca Starch**, Cetearyl Alcohol*, Gluconolactone*, Sodium Benzoate*, Citric Acid, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.

Didelis ačiū už pagalbą

Ar tik čia nebus Rasos ekologiškas kremas. g.gif
Skurdi sudėtis labai.
Atsakyti

Tikrai keista, kad dingo kvapas. Kiek teko bandyti kokosų aliejų, tai kvapą visada jausdavau iki pat naudojimo pabaigos, nors naudodavau tikrai ilgiau nei pusantro mėnesio. Šiaip bekvapiai aliejai būna rafinuoti, bet čia jei iš pradžių kvepėjo, o dar iš kvapų namų pirktas tai turėtų būti geras. g.gif Nedavėte pauostyti kitiems žmonėms? Ar jie irgi neužuodžia jokio kvapo? smile.gif
Atsakyti
Gal esate bandžiusios kokį nors ekologišką akių makiažo valiklį, bet ne pienelį? Parduotuvėje minėjo, kad paprasčiausias abrikosų kauliukų aliejus arba migdolų aliejus gerai valo makiažą, bet nesu bandžiusi. Ar galėtumėte rekomenduoti ką nors tinkamo akių makiažui nuvalyti?
Atsakyti
QUOTE(Fortūna @ 2011 02 11, 15:42)
Gal esate bandžiusios kokį nors ekologišką akių makiažo valiklį, bet ne pienelį? Parduotuvėje minėjo, kad paprasčiausias abrikosų kauliukų aliejus arba migdolų aliejus gerai valo makiažą, bet nesu bandžiusi. Ar galėtumėte rekomenduoti ką nors tinkamo akių makiažui nuvalyti?

Ir aš esu skaičiusi, kad vietoj akių makiažo valiklio tinka abrikosų kauliukų aliejus arba lazdyno riešutų aliejus. Vakar nusipirkau kaip tik antrojo. Tikrai nuvalo akių tušą, žiūrėsiu kaip bus toliau, nes rašo, kad jis labai tinka odai. Paskaičius makiažo vailklū sudetis, praėjo noras juos pirkt...
Atsakyti
atėjau su atsiliepimiais apie Cattier šampūną su jogurtu smile.gif man jis siaubingai greitina plaukų augimą doh.gif toks veidukas todėl, kad plaukus kerpu trumpai, ankščiau kirpdavau maždaug kas 2-3 mėnesius, bet dabar jau po 3 savaičių plaukai gerokai paaugę.. šiaip kaip šampūnas jis man idealus, tikrai nesu geresnio atradus (nors jau senokai naudoju eko šampūnus), plaukai purūs ir gražūs bigsmile.gif
Atsakyti