QUOTE(blueberry_nights @ 2011 01 05, 14:20)
BDIH sertifikatas žymi natūralią kosmetiką, tačiau jos ingredientų dalis būna dažnai sertifikuoti ekologiški produktai.
Oficialiai tai BDIH sertifikuota kosmetika turi būti vadinama natūralia, tačiau dažnai liaudyje ji vadinama ekologiška..
Aš labai problemos nematau, nes BDIH sertifikuoti produktai tikrai kokybiški ir ingredientai nekenksmingi, taigi galima ją vadint ir ekologiška, bet kas mėgsta kabinėtis prie žodžių, tai tada reik sakyt tik sertifikuota natūrali.
Oficialiai tai BDIH sertifikuota kosmetika turi būti vadinama natūralia, tačiau dažnai liaudyje ji vadinama ekologiška..
Aš labai problemos nematau, nes BDIH sertifikuoti produktai tikrai kokybiški ir ingredientai nekenksmingi, taigi galima ją vadint ir ekologiška, bet kas mėgsta kabinėtis prie žodžių, tai tada reik sakyt tik sertifikuota natūrali.
ačiū, kad paaiškinote, kažkaip užsikabinau už to posakio... Ne viskas, kas natūralu yra ekologiška, tačiau visa ekologiška - natūralu.
ir dar pagalvojau, kad natūralūs priedai gali būti užauginti neekologiškai, t.y. pvz. siekiant išauginti didesnius kiekius kokių žolyčių panaudoti purškimui ar tręšimui kokie chemikalai .....nu aš čia tik mąstau
ochhh turėsiu dabar kažkaip atsirinkti kokie gaminiai ekologiški, taip per temas viskas sumaišyta kas ekologiška ir kas natūralu gal kas žino kokią nuorodą, kur būtu nurodyti tik ekologiniai gaminiai (aš tik apie kosmetiką) ir su pardavyklomis tas pats daug kur vadina mane dominančią kosmetiką ekologiška nors ji turi natūralios kosmetikos sertifikatus .........nesakau, kad tai blogai, bet man reik ekologiškos.
Dėl tušo, turiu Sante dažo normaliai, kas svarbiausiai neelergizuoja labai jautrių mamos akių (turėjo prieš Benecos tai laabai alergizavo), tai užsakysiu ir jai blakstienų neapkrauna, norint ryškesnio efekto reik patepti porą kartų, Barbės efekto ant mano blakstienų niekaip.... norėčiau gal kad labiau storintu, netepa.....tai tiek