Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 14:47)
BDIH yra ekologiškos produkcijos sertifikato ženklas, nesuprantu kokių užtikrinimų jūs tuomet dar norite, belieka tik pačiai gamintis produktus ir tai jūs netikėsite, kad produktai yra ekologiški, jei nebūsite pati užsiauginusi augalų ir neišsispaudusi aliejų/ ekstraktų ir t.t. iš kurių gaminsite smile.gif

žinant kiek mes su maistu, oru ir tt. gauname chemijos, tai vienas kitas blogiukas geram produkte tikrai nepamaišys smile.gif
Atsakyti
Merginos, siuo metu naudoju Urtekram dilgeliu sampuna ir jis man palyginus su kitu firmu sampunais toks skystesnis ir maziau skalsus. Ar turi Urtekram koki tirstesnes konsistencijos sampuna? Siaip pats dilgeliu sampunas labai patinka, plaukai paklusnus, svelnus, jokiu kondicionieriu ar balzamu nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 02, 14:10)
žinant kiek mes su maistu, oru ir tt. gauname chemijos, tai vienas kitas blogiukas geram produkte tikrai nepamaišys  smile.gif

Tai gal jų ten net ir nėra, tiesiog yra nepatiklių žmonių mirksiukas.gif

QUOTE(Nude @ 2011 02 02, 14:11)
Merginos, siuo metu naudoju Urtekram dilgeliu sampuna ir jis man palyginus su kitu firmu sampunais toks skystesnis ir maziau skalsus. Ar turi Urtekram koki tirstesnes konsistencijos sampuna? Siaip pats dilgeliu sampunas labai patinka, plaukai paklusnus, svelnus, jokiu kondicionieriu ar balzamu nenaudoju.

Visi Urtekram šampūnai tokie skystaliukai.
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2011 02 02, 14:11)

Esu bandžiusi tik dviejų rūšių Urtekram šampūnus - su dilgėlėmis ir su alijošiais, tai abiejų skalsumas ir konsistencija man praktiškai tokia pati - pirmą kartą beveik neputoja, bet kai išskalauju tai antram kartui užtenka labai mažo kiekio kad suputotų. thumbup.gif Nežinau, man tai gan ilgam užtenka buteliuko. Gal pas tave plaukai labai ilgi ir pirmam kartui prieš išskalavimą labai daug sunaudoji?
Atsakyti
O aš ant BDIH ženkliuko matau parašyta Natural, o ne ekologiška. Tai užtai susimėčiau, gali gi būt natūralus, bet kenksmingas? Nes nafta taigi irgi natūrali?? g.gif Nors man pačiai mistinė sąvoka "ekologiškas" ir kaip tai susiję su toksiškumu/žalingumu, nes gamtoj, ekologinėj nišoj, tai pusiausvyra ir net su natūraliais toksinais, ir apsigimimais ir visu kuo..

Bet jei sakot, kad šitą ženklą radus nebeverta gilintis į sudėtį, tai puiku. Ačiū už pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 02, 14:40)
Bet jei sakot, kad šitą ženklą radus nebeverta gilintis į sudėtį, tai puiku. Ačiū už pasisakymus  4u.gif
Į sudėtį gilintis būtina visuomet, bet bent jau aš BDIH priemonių su kenksmingais ingridientais nesu pastebėjusi.
Atsakyti
Aš nupirkau vaikams Urtekram firmos prausiklį.Tik kad jis visai neputoja verysad.gif Norėčiau rast, nors su trupučiu daugiau putų 2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 14:47)
BDIH yra ekologiškos produkcijos sertifikato ženklas, nesuprantu kokių užtikrinimų jūs tuomet dar norite, belieka tik pačiai gamintis produktus ir tai jūs netikėsite, kad produktai yra ekologiški, jei nebūsite pati užsiauginusi augalų ir neišsispaudusi aliejų/ ekstraktų ir t.t. iš kurių gaminsite smile.gif

Na as gi parasiau ne del to, kad pasigincyti mirksiukas.gif Tiesiog zinau kaip sudetinga susigaudyti tarp tu zenklu ypac tada, kai tik pradedi tuo dometis. Gal but cia skaito merginos, kurioms si sritis yra nauja, todel ir patikslinau, kad nesiklaidintu. Tikrai nera taip, kad nepasitikiu jokiais sertifikatais ir pan. Tiesiog BHID zenkliukas zymi ne ekologiska, o naturalia kosmetika. Tai yra skirtingi dalykai. Beje, ir pati kartais perku siuo zenklu pazymetus produktus, kurie man patinka, bet ekologisku ingridientu dalis juose tikrai nera didele. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 02, 12:32)
4u.gif o kuo skiriasi nilinis taukmedis nuo paprasto taukmedzio?

nilinis taukmedis minkštesnis, lengviau tepasi. ir kvapas lygtai malonesnis nilinio... Man tai nilinis fainesnis thumbup.gif , o savybės turbūt abiejų panašios.
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2011 02 01, 23:11)
As  prausiuos  alepo muilu,tai zinokit man jis kazkoks stebuklas smile.gif .Odos visai  visai nesausina,net ir veidui ji naudoju.Dabartinis mano muilas,turi savo sudetyje 24% lauramedziu uogu aliejaus,gal tai ir nulemia jo geruma,nzn lotuliukas.gif .Anksciau alepo muila buvau nusipirkus is naturatos,tai  schmoll.gif  schmoll.gif ,net salia negulejes smile.gif

Jei nera paslaptis,tai is kur perkat savaji stebukla? smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2011 02 02, 14:59)
Tiesiog BHID zenkliukas zymi ne ekologiska, o naturalia kosmetika. Tai yra skirtingi dalykai. Beje, ir pati kartais perku siuo zenklu pazymetus produktus, kurie man patinka, bet ekologisku ingridientu dalis juose tikrai nera didele. 4u.gif

Su tuo pačiu BDIH galima surasti ir turtingos sudėties produktų ir labai paprastos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raskila77 @ 2011 02 02, 16:02)
Jei nera paslaptis,tai is kur perkat savaji stebukla? smile.gif Aciu  4u.gif

"Sveikatos Dovanos" parduotuveje mirksiukas.gif
Atsakyti