Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(darvina @ 2011 02 01, 21:34)
Dar rasulo molio kauke karta per savaite.

O kur galima nusipirkti jei milteliais? 4u.gif
Atsakyti
As prausiuos alepo muilu,tai zinokit man jis kazkoks stebuklas smile.gif .Odos visai visai nesausina,net ir veidui ji naudoju.Dabartinis mano muilas,turi savo sudetyje 24% lauramedziu uogu aliejaus,gal tai ir nulemia jo geruma,nzn lotuliukas.gif .Anksciau alepo muila buvau nusipirkus is naturatos,tai schmoll.gif schmoll.gif ,net salia negulejes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 01, 21:52)
... Tai galiu isskirti du produktus: arbatmedzio eterinis aliejus ir sea line acno repair kremukas...

Arbatmedžio turiu, o kur galima įsigyti Sea line acno repair kremo?
Atsakyti
QUOTE(Loreet @ 2011 02 02, 00:14)
Arbatmedžio turiu, o kur galima įsigyti Sea line acno repair kremo?

va cia kazkurioje temoje jau aptarinejom si kremuka. Merginos sake, kad neblogai dziovina spuogus.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 01, 23:29)
va cia kazkurioje temoje jau aptarinejom si kremuka. Merginos sake, kad neblogai dziovina spuogus.

Čia kaip suprantu kremas su spalva? Koks atspalvis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 00:30)
Čia kaip suprantu kremas su spalva? Koks atspalvis? smile.gif

ne, jis ne kremas. Cia labaiu pavadinciau kauke. Vakare ant spuogo storiau patepi, o ryte spuogas jau apdziuves. Principas toks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 01 vasario 2011 - 23:53
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 00:07)
Jei yra šis ženkliukas, produktas turi būti ekologiškas smile.gif

Na, kiek man zinoma, tai sis zenklas tikrai nereiskia, jog VISAS produktas yra ekologiskas.
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2011 02 02, 00:58)
Na, kiek man zinoma, tai sis zenklas tikrai nereiskia, jog VISAS produktas yra ekologiskas.

tas zenkliukas savotiskas garantas , kad nera kenksmingu cheminiu komponentu. Manau, tai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 02, 00:01)
Krema turiu drekinanti Physiogel , maitinancius gaminuosi pati : nilinis taukmedzio sviestas +sezamu aliejus + medetku fitolis+abrikosu kauliuku aliejus+pelargoniju hidrolatas+pelargonijuEA.  Kol kas tiko viskas.

4u.gif o kuo skiriasi nilinis taukmedis nuo paprasto taukmedzio?as tai pasiskaiciau,kad tamanu aliejus tinka odai su pasipletusiais kapiliarais,tai bandysiu ji deti i savos gamybos kremuka.norejau ir medetku fitoli uzsisakyt,bet kazkaip suabejojau paskutine minute,kad nesualergizuotu netycia g.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 02 01, 23:52)
ne, jis ne kremas. Cia labaiu pavadinciau kauke. Vakare ant spuogo storiau patepi, o ryte spuogas jau apdziuves. Principas toks smile.gif

4u.gif

QUOTE(zieminuke @ 2011 02 01, 23:58)
Nei vienas ženkliukas neduos jums 100% ekologiškumo ax.gif

QUOTE(darvina @ 2011 02 02, 07:01)
tas zenkliukas savotiskas garantas , kad nera kenksmingu cheminiu komponentu. Manau, tai svarbiausia.
Esmė tokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 02 02, 12:49)
Nei vienas ženkliukas neduos jums 100% ekologiškumo ax.gif

Sita as zinau. Bet jus rasete, kad sis zenklas uztikrina, jog produktas yra ekologiskas del to ir pataisiau, nes is esmes tai nera tiesa blush2.gif Kad be kenksmingu priedu taip, bet kad ekologiskas tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2011 02 02, 13:22)
Sita as zinau. Bet jus rasete, kad sis zenklas uztikrina, jog produktas yra ekologiskas del to ir pataisiau, nes is esmes tai nera tiesa blush2.gif Kad be kenksmingu priedu taip, bet kad ekologiskas tikrai ne.

BDIH yra ekologiškos produkcijos sertifikato ženklas, nesuprantu kokių užtikrinimų jūs tuomet dar norite, belieka tik pačiai gamintis produktus ir tai jūs netikėsite, kad produktai yra ekologiški, jei nebūsite pati užsiauginusi augalų ir neišsispaudusi aliejų/ ekstraktų ir t.t. iš kurių gaminsite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 02 vasario 2011 - 13:50