Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Florena @ 2011 01 29, 15:55)
O man kaip tik,labai patiko.Gerai putoja,gerai nuprausia makiaza  thumbup.gif

Aš tiesą sakant čia labai dažnai pasijaučiu kaip kokia nesiprausėlė bigsmile.gif Bet negi jūs muilu veidą prausiate absoliučiai kiekvieną vakarą, ir oda nei kiek nesausėja? nes mano veidui tai būtų savižudybė, aš muilą naudoju apie porą kartų į savaitę, o kasdieną makiažą valau aliejumi ar pieneliu.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 01, 19:59)
Aš tiesą sakant čia labai dažnai pasijaučiu kaip kokia nesiprausėlė bigsmile.gif Bet negi jūs muilu veidą prausiate absoliučiai kiekvieną vakarą, ir oda nei kiek nesausėja? nes mano veidui tai būtų savižudybė, aš muilą naudoju apie porą kartų į savaitę, o kasdieną makiažą valau aliejumi ar pieneliu.

biggrin.gif ne jus viena tokia nesiprausele,as irgi tik karta per sav su duso zele prausiuosi ir savo vaikus su muilu tik karta per sav prausiu,o metu vaika po dusu be muilo visa nuprausiu kas antra-trecia diena doh.gif smile.gif .kam sausinti oda,ypac ziema.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 01, 20:28)
biggrin.gif ne jus viena tokia nesiprausele,as irgi tik karta per sav su duso zele prausiuosi ir savo vaikus su muilu tik karta per sav prausiu,o metu vaika po dusu be muilo visa nuprausiu kas antra-trecia diena doh.gif  smile.gif .kam sausinti oda,ypac ziema.

na as irgi veido su muilu neprausiu, man sakes butu. Muilas pas mane tik rankoms...
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2011 02 01, 21:53)
na as irgi veido su muilu neprausiu, man sakes butu. Muilas pas mane tik rankoms...

as irgi be muilo veida laikau jau daug metu : pienelis, tonikas arba hidrolatas.
Atsakyti
Gal veido spuogeliams esate atradę ką nors efektyvaus?
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 01, 21:57)
as irgi be muilo veida laikau jau daug metu : pienelis, tonikas arba hidrolatas.

gal galite konkreciau koki pieneli ir tonikus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Loreet @ 2011 02 01, 22:42)
Gal veido spuogeliams esate atradę ką nors efektyvaus?

nuo pat vasaros kankinuosi su spuogais. Isbadziau labai daug eteriniu alieju, kurie skirti butent tokioms problemoms ir siaip visokiu priemoniu. Tai galiu isskirti du produktus: arbatmedzio eterinis aliejus ir sea line acno repair kremukas. Bet jei problema rimta, tai sunkiai ir su siom priemonem. Po ilgu kankinimusi su tais spuogais nuejau pas dermatologa. Tai dabar tenka rimtesniais vaistais gydytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 01 vasario 2011 - 21:53
QUOTE(sindirela @ 2011 02 01, 22:51)
gal galite konkreciau koki pieneli ir tonikus naudojate?

Mano oda jautri, kuperozine , atitaikiau sau Lavera aloe vedo pieneli ( valau makiaza) , hidrolatas tinka hamameliu ir pelargonijos, kartais nieko ir lavandos, o tonikas buvo is Laveros irgi, bet dabar hidrolatai ji pakeite. Muilo jau seniai veidui nenaudoju ir labai retai lengva pilinga . Dar rasulo molio kauke karta per savaite.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 02 01, 23:34)
Mano oda jautri, kuperozine , atitaikiau sau Lavera aloe vedo pieneli ( valau makiaza) , hidrolatas tinka hamameliu ir pelargonijos, kartais nieko ir lavandos, o tonikas buvo is Laveros irgi, bet dabar hidrolatai ji pakeite. Muilo jau seniai veidui nenaudoju ir  labai retai lengva pilinga . Dar rasulo molio kauke karta per savaite.

4u.gif mano tokia pati oda-jautri,su pasipletusiais kapiliarais,sakykit,o krama veidui pati gaminates,jei taip,kokius aliejus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 02 01, 23:52)
4u.gif mano tokia pati oda-jautri,su pasipletusiais kapiliarais,sakykit,o krama veidui pati gaminates,jei taip,kokius aliejus naudojate?

Krema turiu drekinanti Physiogel , maitinancius gaminuosi pati : nilinis taukmedzio sviestas +sezamu aliejus + medetku fitolis+abrikosu kauliuku aliejus+pelargoniju hidrolatas+pelargonijuEA. Kol kas tiko viskas.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 01 03, 13:00)
user posted image
bei kiti.

Ne viskas, kas natūralu yra ekologiška, tačiau visa ekologiška - natūralu smile.gif

Noriu paklaust, jei ant šampūno šitas ženkliukas, tačiau sudėty "labai daug" sulfatų, tai kaip vertint? Natūrali, bet ne ekologiška? g.gif O kaip tada vertint, "geras" ar "blogas" tas šampūnas? (konkrečiau tai apie Alverde kalbu)
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 01, 23:06)
Noriu paklaust, jei ant šampūno šitas ženkliukas, tačiau sudėty "labai daug" sulfatų, tai kaip vertint? Natūrali, bet ne ekologiška? g.gif O kaip tada vertint, "geras" ar "blogas" tas šampūnas? (konkrečiau tai apie Alverde kalbu)

Jei yra šis ženkliukas, produktas turi būti ekologiškas smile.gif
Atsakyti