Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(sinuhe @ 2011 01 21, 00:00)
iherb.com neturi pvz. man aktualių gamintojų produkcijos, iš ten siūlomos  tik Weleda aš naudoju  ax.gif o tarkim eccoverde.at dar labai patiko, nes prie produkto nurodo, kokių organizacijų sertifikatus jie turi ir ar turi išvis.

Alep ir yra firma, kuri gamina tuos muiliukus http://www.ecco-verde.at/alepp

Ačiū, supratau : maniau , kad Alep, dar kokia tai rūšis biggrin.gif
Apžiūrėjau, labai faina parduotuvė, tik reikia su google vertėju pasidarbuoti kai rinksiuos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 21 sausio 2011 - 01:14
QUOTE(Fruktė @ 2011 01 20, 19:55)
O kodėl? Kas konkrečiai nepatiko?

Aš esu pirkusi Juodąjį afrikos muilą 2 kartus ir toje pačioje vietoje ir buvo lygiai toks pat įpakavimas- susuktas į banano lapą.
Bet jei juos palyginčiau, tai galėčiau pasakyti, kad tai skirtingi muilai. Tokį, kokį pirkau pirmą kartą man labai patiko 4u.gif Norėčiau dar kartą tokį nusipirkti. Tokį koks buvo antrą kartą, daugiau nepirkčiau schmoll.gif Nepatiko tai, kad jis toks, kaip vaikai sako, glitus, purvo spalvos, ypatingai greitai tįžtantis. Pirmą kartą pirktas buvo šviesiai rudos spalvos, nebuvo labai kietas, bet tikrai neglitus...
Kai baigsime naudoti, bandysiu pirkti trečią kartą, su viltimi, kad bus toks, kaip pakliuvo perkant pirmą kartą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monet @ 2011 01 21, 16:25)
Aš esu pirkusi Juodąjį afrikos muilą 2 kartus ir toje pačioje vietoje ir buvo lygiai toks pat įpakavimas- susuktas į banano lapą.
Bet jei juos palyginčiau, tai galėčiau pasakyti, kad tai skirtingi muilai. Tokį, kokį pirkau pirmą kartą man labai patiko 4u.gif  Norėčiau dar kartą tokį nusipirkti. Tokį koks buvo antrą kartą, daugiau nepirkčiau schmoll.gif  Nepatiko tai, kad jis toks, kaip vaikai sako, glitus, purvo spalvos, ypatingai greitai tįžtantis. Pirmą kartą pirktas buvo šviesiai rudos spalvos, nebuvo labai kietas, bet tikrai neglitus...
Kai baigsime naudoti, bandysiu pirkti trečią kartą, su viltimi, kad bus toks, kaip pakliuvo perkant pirmą kartą blush2.gif

O is kur pirkot? Is tos pacios parduotuves, uz ta pacia kaina?
Ka darot su tuo banano lapu, gal jame reikia muila laikyt ar galima nuimti?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 01 21, 17:51)
O is kur pirkot? Is tos pacios parduotuves, uz ta pacia kaina?
Ka darot su tuo banano lapu, gal jame reikia muila laikyt ar galima nuimti?

Mačiau čia juoduosius afrikos muilus banano lapuose pardavinėja.
Atsakyti
QUOTE(Fruktė @ 2011 01 21, 18:19)
Mačiau čia juoduosius afrikos muilus banano lapuose pardavinėja.

Aš tai pirkau iš Rasakilos, tai lyg ir neblogas, ne glitus..
Atsakyti
Aš su juoduoju muilu prasidėt neturiu jokio noro schmoll.gif Bet užtai Sveikuose produktuose radau nuostabų alyvuogių muilą- jis tik iš alyvuogių aliejaus, turi vos jaučiamą alyvuogių kvapą ir nei kiek nesausina . Kas ieško labai švelnaus muilo, tikrai rekomenduoju. Essential care, va toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 21, 20:28)
Aš su juoduoju muilu prasidėt neturiu jokio noro schmoll.gif Bet užtai Sveikuose produktuose radau nuostabų alyvuogių muilą- jis tik  iš alyvuogių aliejaus, turi vos jaučiamą alyvuogių kvapą ir nei kiek nesausina .

Man juodasis Afrikos muilas irgi ne itin patiko veidui prausti. Turiu skystą iš Akamuti, tai veidą sausina, graužia nežmoniškai, naudojau kūnui, tai kažkaip geriau, patiko netgi, nors labai netaupiai naudojasi kūnui, prausiantis duše man kokių 8-9 paspaudimų reikia net... Bet antrą kartą tikrai nepirksiu
DA_LI, o ilgam to alyvuogių muilo pakanka? Skalsus jis? Ir gal bandei SP kokosų muilus? Dabar naudoju paprasčiausią Sonnet rankoms plauti, pigus jis, rašo, kad brandintas ir skalsus, bet nepasakyčiau, labai jau greit jis man susimuilina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 21, 19:42)

DA_LI, o ilgam to alyvuogių muilo pakanka? Skalsus jis? Ir gal bandei SP kokosų muilus? Dabar naudoju paprasčiausią Sonnet rankoms plauti, pigus jis, rašo, kad brandintas ir skalsus, bet nepasakyčiau, labai jau greit jis man susimuilina g.gif

Aš neseniai dar jį turiu, tai manau, kad bus gana taupus, tuo labiau kad jį naudoju tik veidui, kūnui mėgstu ką nors kvapnesnio. Kokosų muilų nebendžiau, nes muilo virėjai paprastai sako, kad kokoso muilas sausina labiau nei alyvuogių, gryno alyvuogių aliejaus muilai laikomi patys švelniausi . Dar manau, kad kokoso muilas turėtų būti kietesnis, todėl ir naudotųsi lėčiau. Šitas irgi kietokas, bet jis pats iš savęs toks riebus, kas priduoda minkštumo. Riebiai, su akne odai gal ir nebūtų geriausias variantas , jis daugiau sausai, jautriai, vaikų.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 21, 19:28)
Aš su juoduoju muilu prasidėt neturiu jokio noro schmoll.gif Bet užtai Sveikuose produktuose radau nuostabų alyvuogių muilą- jis tik  iš alyvuogių aliejaus, turi vos jaučiamą alyvuogių kvapą ir nei kiek nesausina . Kas ieško labai švelnaus muilo, tikrai rekomenduoju.  Essential care, va toks:
user posted image

4u.gif aciu uz rekomendacijas,kaip tik ieskau muilo sausai odai.
Atsakyti
Sveikos, o mano draugė labai išgyrė juodąjį muilą. Jis labai tamsios spalvos, labai skalsus, nė kiek nesigličiuoja (pati mėginau kartą pasiplaut rankas). Tai tiek ir tegaliu pasakyti. Manau, kad priklauso iš kur perki. Nes Ir man draugė aiškino, kad būna jie ne vienodi - vieni tamsesni, kiti šviesesni, vieni labai kieti, kiti gerokai minkštesni.

O aš pasisakysiu apie savo muiliuką, kurį gavau dovanų - tai Feniqia Violette muiliukas. Šiaip kai plauniesi rankas, tai labai jaučiasi toks drėkinantis poveikis. Nu labai labai labai. Bet nusišluosčius rankas, jos išsausėja.... patikrinau ph, na aš tik indikatorinius lapelius turiu, kiek žinau, jie neėra itin tikslūs, tai mane nustebino rezultatas.... šio muilo ph - 10.... Dėl tos priežąsties jis ir sausina... Nuliūdau, nes buvau prisiskaičiusi, kad šie muiliukai labai geri ir džiaugiausi gavusi dovanų. O va kokia tiesa iš tikrųjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 23 sausio 2011 - 15:41
Aš veido neprausiu su muilu, tačiau kūnui man Juodasis muilas patiko- jis nesausina odos. Geriausiai tai pasimatė ant vaikų kūno odos ax.gif

Na, kas mėgsta kvapius muilus ar dušo aliejus žėlė, tai Juodasis muilas gali nepatikti. Jo kvapas, panašus daugiau į ūkiško muilo, tačiau nusiprausus, kūnas neturi jokio kvapo- labai gerai naikina kvapus. Anksčiau, kai po baseino naudodavau dušo žėlę ar aliejuką, tai chloro kvapas vis vien išlikdavo. Po prausimosi Juoduoju afrikos muilu chloro kvapo nelieka rolleyes.gif

Abu kartus aš už Juodąjį muilą mokėjau vienodai. Dabar jau neprisimenu tiksliai 29 ar 32 Lt ir abu kartus pirkau EkoKomforte. Už tokią pat kainą ir vienodai įpakuotų mačiau ir Aukime kartu ir kitose eko parduotuvėse.
Šis muilas priklauso minkštiems muilams, todėl tikrai nėra skalsus... 1 gabalas standartiškai, kaip rašo, yra 220-280 gr. Mūsų šeimoje yra 4 žmonės ir sunaudojom maždaug per 2,5 - 3 savaites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monet: 23 sausio 2011 - 16:55
QUOTE(Monet @ 2011 01 23, 17:47)
Aš veido neprausiu su muilu, tačiau kūnui man Juodasis muilas patiko- jis nesausina odos. Geriausiai tai pasimatė ant vaikų kūno odos ax.gif

Na, kas mėgsta kvapius muilus ar dušo aliejus žėlė, tai Juodasis muilas gali nepatikti. Jo kvapas, panašus daugiau į ūkiško muilo, tačiau nusiprausus, kūnas neturi jokio kvapo- labai gerai naikina kvapus. Anksčiau, kai po baseino naudodavau dušo žėlę ar aliejuką, tai chloro kvapas vis vien išlikdavo. Po prausimosi Juoduoju afrikos muilu chloro kvapo nelieka  rolleyes.gif 

Abu kartus aš už Juodąjį muilą mokėjau vienodai. Dabar jau neprisimenu tiksliai 29 ar 32 Lt ir abu kartus pirkau EkoKomforte. Už tokią pat kainą ir vienodai įpakuotų mačiau ir Aukime kartu ir kitose eko parduotuvėse.
Šis muilas priklauso minkštiems muilams, todėl tikrai nėra skalsus... 1 gabalas standartiškai, kaip rašo, yra 220-280 gr. Mūsų šeimoje yra 4 žmonės ir sunaudojom maždaug per 2,5 - 3 savaites

4u.gif as cia ir pirkau,bet kaip jau rasiau,man nepatiko jis schmoll.gif
Atsakyti