Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(FoxLady @ 2011 01 19, 16:47)
Kurios kosmetikos geresne sudetis, Natura Sibericos ar Alverde? blush2.gif

Alverde 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 01 19, 21:01)

Labai prieinamos kainos, noresiu daug ka isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 01 19, 21:03)
Labai prieinamos kainos, noresiu daug ka isbandyti bigsmile.gif
Kai ką naudoju, visai esu patenkinta.
Tiesa, yra Alverde tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 18, 13:49)
Norėjau pasiteirauti ar pigiau išeina užsisakinėti iš užsienio el. parduotuvių? smile.gif
Kas tai darėte gal galite pasidalinti? g.gif  Ar yra papildomi mokesčiai ir pan? Lieuvoje jei per kurjerį vienoks mokestis, jei į paštą, būna ir nemokamai... rolleyes.gif

Aš jau įsitikinau, kad ženkliai pigiau, bet tik jei ne per tarpininkus thumbup.gif va nesenai iš Austrijos siunčiausi Benecos dekoratyvinės kosmetikos. Prekes rinkausi tiek Rasakiloj, tiek Austrijos e-pardėj. Galutinis rezultatas gavosi toks, jog tie patys produktai Austrijoje man kainavo kažkur 100Lt pigiau. Siuntimas buvo nemokamas, atsiuntė greitai, neturėjau jokių problemų.
Dabar ten pat žiūrinėju ir kitų firmų produkciją. Tarkim LACOSMEA dieninis naktinis kremas riebiai odai pas mus kainuoja 107Lt, o ten dabar akcijos metu tik 77Lt. Aišku yra užatlantinių firmų kosmetikos, tarkim AUBREY, kuri kainuoja vienodai tiek ten, tiek LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinuhe: 19 sausio 2011 - 21:58
O as galeciau parekomenduoti juodaji Afrikos ir Alepo muilus wub.gif Kai juos isigijau tai nebereikia nei sampuno, nei balzamo, nei duso zele, nei vaikui prausiklio(taip jie ir stovi duse nenaudojami). Tiesa, naudoju dar neseniai, bet labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sinuhe @ 2011 01 19, 22:57)
Aš jau įsitikinau, kad ženkliai pigiau, bet tik jei ne per tarpininkus  thumbup.gif va nesenai iš Austrijos siunčiausi Benecos dekoratyvinės kosmetikos. Prekes rinkausi tiek Rasakiloj, tiek Austrijos e-pardėj. Galutinis rezultatas gavosi toks, jog tie patys produktai Austrijoje man kainavo kažkur 100Lt pigiau. Siuntimas buvo nemokamas, atsiuntė greitai, neturėjau jokių problemų.
Dabar ten pat žiūrinėju ir kitų firmų produkciją. Tarkim LACOSMEA dieninis naktinis kremas riebiai odai pas mus kainuoja 107Lt, o ten dabar akcijos metu tik 77Lt. Aišku yra užatlantinių firmų kosmetikos, tarkim AUBREY, kuri kainuoja vienodai tiek ten, tiek LT.

o kiek siuntimas is sito psl kainuoja? ziuriu lavera pigiai gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinuhe @ 2011 01 19, 22:57)
Aš jau įsitikinau, kad ženkliai pigiau, bet tik jei ne per tarpininkus  thumbup.gif va nesenai iš Austrijos siunčiausi Benecos dekoratyvinės kosmetikos. Prekes rinkausi tiek Rasakiloj, tiek Austrijos e-pardėj. Galutinis rezultatas gavosi toks, jog tie patys produktai Austrijoje man kainavo kažkur 100Lt pigiau. Siuntimas buvo nemokamas, atsiuntė greitai, neturėjau jokių problemų.

Man atrodo , iš iherb.com pigiau gaunasi ši kosmetika g.gif Yra tema, kur merginos siunčiasi iš šio tinklapio, nes siunčia tiesiogiai į LT.

QUOTE(indust @ 2011 01 20, 14:48)
O as galeciau parekomenduoti juodaji Afrikos ir Alepo muilus wub.gif  Kai juos isigijau tai nebereikia nei sampuno, nei balzamo, nei duso zele, nei vaikui prausiklio(taip jie ir stovi duse nenaudojami). Tiesa, naudoju dar neseniai, bet labai patenkinta thumbup.gif

O kokios firmos naudojate?Iš kur pirkote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indust @ 2011 01 20, 14:48)
O as galeciau parekomenduoti juodaji Afrikos ir Alepo muilus wub.gif  Kai juos isigijau tai nebereikia nei sampuno, nei balzamo, nei duso zele, nei vaikui prausiklio(taip jie ir stovi duse nenaudojami). Tiesa, naudoju dar neseniai, bet labai patenkinta thumbup.gif

o as kaip tik nelikau suzaveta Afrikos juoduoju muilu,antrakart nepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 01 20, 19:45)
o as kaip tik nelikau suzaveta Afrikos juoduoju muilu,antrakart nepirksiu smile.gif

O kodėl? Kas konkrečiai nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Fruktė @ 2011 01 20, 20:55)
O kodėl? Kas konkrečiai nepatiko?

4u.gif na,pirmiausiai,tai grauze rankas,na buvau turbut truputi nusalus,bet vis tiek keista,juk neturetu g.gif .be to labai tepus-muiline,kriaukle po jo issiterlioja,o paziurejau,kad ir koju ranksluostis nuo jo nesvarus,nes paskutiniu metu tik kojas juo plaunu ir tikrai gerai nusiplaunu vandeniu,bet ne taip lengvai jis nusiplauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 01 20, 16:45)
o kiek siuntimas is sito psl kainuoja? ziuriu lavera pigiai gaunasi bigsmile.gif

siuntimas už 20 eu yra nemokamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2011 01 20, 19:14)
Man atrodo , iš iherb.com pigiau gaunasi ši kosmetika g.gif Yra tema, kur merginos siunčiasi iš šio tinklapio, nes siunčia tiesiogiai į LT.
O kokios firmos naudojate?Iš kur pirkote? bigsmile.gif

iherb.com neturi pvz. man aktualių gamintojų produkcijos, iš ten siūlomos tik Weleda aš naudoju ax.gif o tarkim eccoverde.at dar labai patiko, nes prie produkto nurodo, kokių organizacijų sertifikatus jie turi ir ar turi išvis.

Alep ir yra firma, kuri gamina tuos muiliukus http://www.ecco-verde.at/alepp
Atsakyti