Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(braske24 @ 2011 01 18, 13:03)
Sveiki, as tai naudoju ranku darbo naturalu veido prausikli - putas - handmade naturals firmos.man labai tinkantis ir patinkantis - daug nereikia - mano oda riebi, spoduota, tai man kol kas jis super prausiklis 4u.gif

Tokį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 18 sausio 2011 - 13:14
ne
va toki
http://www.handmaden...o...=full&id=97
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 01 18, 15:18)

Norėjau pasiteirauti ar pigiau išeina užsisakinėti iš užsienio el. parduotuvių? smile.gif
Kas tai darėte gal galite pasidalinti? g.gif Ar yra papildomi mokesčiai ir pan? Lieuvoje jei per kurjerį vienoks mokestis, jei į paštą, būna ir nemokamai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 01 18, 01:03)
Mergaites, o kodel atidarete sia tema, jei yra "Naturalios kosmetikos gamintojai"??

Nes ne visos žino, kad tokia tema yra ir ieškodamos temos, apie ekologišką kosmetiką jos ieško ekologijos skyrelyje (bent aš taip manau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 18, 08:29)

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 01 18, 14:14)
Nes ne visos žino, kad tokia tema yra ir ieškodamos temos, apie ekologišką kosmetiką jos ieško ekologijos skyrelyje (bent aš taip manau) blush2.gif

Kaip tik taip, būtent ieškojau ir prie kosmetikos gamintojų ir čia, ir visai ne į galvą kad gali būti bendrame skyrelyje.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 18, 12:52)
Sveikos, kokią dantų pastą naudojate? smile.gif

urtekram nusipirkau keleta ivairiu kai akcija buvo. Dabar su eukaliptu naudoju, tai svelni, patinka smile.gif.
Sita pasta pirmoji buvo isigyta ekologiska, tai keista, kad tokia kietoka, sunkoka is tuteles isspausti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolirta: 18 sausio 2011 - 17:28
QUOTE(Jolirta @ 2011 01 18, 19:25)
urtekram nusipirkau keleta ivairiu kai akcija buvo. Dabar su eukaliptu naudoju, tai svelni, patinka smile.gif.
Sita pasta pirmoji buvo isigyta ekologiska, tai keista, kad tokia kietoka, sunkoka is tuteles isspausti  blush2.gif

Man viena vaistininkė sakė, kad pasta su fluoru netinka Šiaulių apskrityje gyvenantiems, nes šio mineralo gausu vandenyje. Vilniuje gyvenantiems reikia naudot pastą su fluoru, nes vandenyje jo mažai. smile.gif Kiek tos tiesos, nežinau, papildomai šiuo klausimu inf. neieškojau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 18, 14:49)
Norėjau pasiteirauti ar pigiau išeina užsisakinėti iš užsienio el. parduotuvių? smile.gif
Kas tai darėte gal galite pasidalinti? g.gif  Ar yra papildomi mokesčiai ir pan? Lieuvoje jei per kurjerį vienoks mokestis, jei į paštą, būna ir nemokamai... rolleyes.gif

na kiek ziurejau - tai neapsimoka sau siustis, nes iseina ta pati kaina kaip ir parduotuveje Lietuvoje - nes ten Anglijoje didelis mokestis uz siuntima- nebent turite giminiu gyvenanciu Anglijoje - tada gali nupirkti ir atsiusti - gal taip ir pigiau - nezinau - nesidomejau.
Papildyta:
Klaipedoje kiek girdejau taip pat reikia vengti pastos su fluoru - mes naudojam toothpaste - is sveiku produktu - su greifruktu eteriniu aliejumi - tai labai skani pasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 18, 21:42)
Man viena vaistininkė sakė, kad pasta su fluoru netinka Šiaulių apskrityje gyvenantiems, nes šio mineralo gausu vandenyje. Vilniuje gyvenantiems reikia naudot pastą su fluoru, nes vandenyje jo mažai. smile.gif Kiek tos tiesos, nežinau, papildomai šiuo klausimu inf. neieškojau... g.gif

piknaudziauti pasta su fluoru nereiketu, ypac jei turite protezus ar implantus. Jei dantys pazeisti eduonies.
Fluoras patekes i organizma veikia kaip toksinas. Bet tik reikia daug suvalgyti smile.gif.
Atsakyti
Kur Klaipedoj galima nusipirkti GLICEROLI, ALIEJUKUS(migdolo, sezamo, snapucio ...)
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 01 18, 23:15)
Kur Klaipedoj galima nusipirkti GLICEROLI, ALIEJUKUS(migdolo, sezamo, snapucio ...)

GALLL:

KLAIPĖDOJE:
"eko 123" Paryžiaus Komunos 25a; tel. 865547220
BIOECO, Tel. 8 46 214222, Šaltkalvių g. 3

Info iš čia
Atsakyti
Kurios kosmetikos geresne sudetis, Natura Sibericos ar Alverde? blush2.gif
Atsakyti