Galbūt kas gali parekomenduoti labai švelnų muilą sausai ir jautriai veido odai
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 17, 21:47)
Galbūt kas gali parekomenduoti labai švelnų muilą sausai ir jautriai veido odai
man patiko Druide muilas su ozkos pienu ir migdolais.. odos nesausino, tinka jautriai odai..
Mergaites, o kodel atidarete sia tema, jei yra "Naturalios kosmetikos gamintojai"??
patarkite prasau: man reikia besarmio kuno prausiklio, gal zinote tokiu is naturaliu priemoniu??
patarkite prasau: man reikia besarmio kuno prausiklio, gal zinote tokiu is naturaliu priemoniu??
QUOTE(Nidulia @ 2011 01 18, 01:03)
Mergaites, o kodel atidarete sia tema, jei yra "Naturalios kosmetikos gamintojai"??
natūralus dar nereiškia ekologiškas ..todėl ir dvi temos
Aš naudoju Natura Siberica prausiklį, jo tik kai kurios sudedamosios dalys sertifikuotos kaip ekologiškos..bet man jis nelabai, prastai nuprausia, oda mano riebi , plius dar sportuoju..Todėl prausiuosi su merginų pagamintais natūraliais muilais
QUOTE(Nidulia @ 2011 01 18, 00:03)
O kur tokia tema yra? Aš nerandu
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 18, 11:52)
Sveikos, kokią dantų pastą naudojate?
Dabar naudoju Druide su anyziais
QUOTE(Palomina @ 2011 01 18, 13:25)
Dabar naudoju Druide su anyziais
O aš Logodent, tai irgi nieko
Gal galėtumėte parekomenduoti veido prausiklį mišriai (jautriai) odai? Iš natūralių be chemijos nesu atradusi sau tinkamo. Iš blogųjų su chemija ir parabenais patiko "Pupa". Bet tokio nenoriu naudot, žinant sudėtį.
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 18, 12:30)
Gal galėtumėte parekomenduoti veido prausiklį mišriai (jautriai) odai? Iš natūralių be chemijos nesu atradusi sau tinkamo. Iš blogųjų su chemija ir parabenais patiko "Pupa". Bet tokio nenoriu naudot, žinant sudėtį.
pvz ECO prausiklis.. labai skalsus (dabar naudoju), misriai i riebuma odai pats tas.. arba putos Madara ar Natura Siberika
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 18, 11:30)
Gal galėtumėte parekomenduoti veido prausiklį mišriai (jautriai) odai? Iš natūralių be chemijos nesu atradusi sau tinkamo.
Gal galėtumėte parekomenduoti veido prausiklį mišriai (jautriai) odai? Iš natūralių be chemijos nesu atradusi sau tinkamo.
O kokius iš natūralių naudojote?
Sveiki, as tai naudoju ranku darbo naturalu veido prausikli - putas - handmade naturals firmos.man labai tinkantis ir patinkantis - daug nereikia - mano oda riebi, spoduota, tai man kol kas jis super prausiklis