Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(FoxLady @ 2011 01 16, 21:31)
Kokiu ekologisku/naturalesniu kosmetikos priemoniu galima rasti EUROVAISTINESE? Ypatingai ieskau veido prausiklio:) Veido krema ir makiazo valikli naudoju Margaritos is naujos linijos, nezinau kiek ji ekologiska bet vis manau naturalesne...?smile.gif

Eurovaistinės prekiauja Natura Siberica, Weleda, Dr. Hauchka, Druide produkcija, bet visa tai galima rasti tik didžiosiose vaistinėse Oze, Akropoliuose, ir centrinėse vaistinėse
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 15, 17:59)
ar aliejus rafinuotas, ar nerafinuotas, isduoda jo kvapas.. jei aliejus turi jam budinga (t.y. jei kokosu aliejus, tai kvepia kokosais, jei sviestmedis, tai sviestmedziu ir t.t.) kvapa.. taigi, o taviskis kvapa turi?

Tai vat kad nežinau kaip iš tikrųjų tas arganas kvepėti turi. Tas Goild aliejus tai taip švelniai kvepia. Nutariau pirkti Acamuti argano aliejų (tiksliau mamą įkalbėjau išbandyti ax.gif ), tai tada tikiuosi ir palyginsiu kas yra kas smile.gif

QUOTE(DA_LI @ 2011 01 15, 21:48)
Taigi ten parašyta - nerafinuotas biggrin.gif Aš pati nei tokio aliejaus, nei tokios firmos tiesa sakant nei mačius, nei girdėjus, bet gal ir ant buteliuko kas nors parašyta? Bet sakyčiau, kaip tokiam dideliam kiekiui aliejaus ta kaina įtartinai maža, nes tikrai žinau, kad arganas yra nykstanti rūšis, saugoma Unesco ir autentiškas aliejus turi savo vertę. Jūsiškis nors ir parašyta, kad kilmės iš Maroko , bet pagamintas Prancūzijoje, o būtent Prancūzija niekada neturėjo gero vardo kaip būtent argano aliejaus gamintoja.Bet bent panašu, kad nerafinuotas, ir taip pat panašu, kad nelabai kokybiškas. Pvz. ta jūsų firma turi sertifikuotą bekvapį kokoso aliejų - su nerafinuotu produktu čia apskritai sveikas protas prasilenkia. Ir kiti aliejai ten įtartinai pigūs.  Aš pati argano ir šaltalankių al. pirkčiau tik išskirtinai  KN ir niekur niekur kitur,  schmoll.gif nes būtent šitų dviejų kokybė nuo kitų parduotuvių ten tikrai skiriasi( beje ir kaina lotuliukas.gif )

Tai taip, rašo, kad nerafinuotas, bet sakau, vieni pardavėjai mane suklaidino, kad žodį "pure" kiti neteisingai išverčia ir rašo, kad nerafinuotas, o esą yra atvirkščiai... dėl to ir pasimečiau.
Dėl tos Goild firmos tai iš tikrųjų, kitus aliejus peržiūrėjus, nepanašu, kad jiems labai rūpėtų nerafinuoto ir gryno produkto pardavimas. Mane suklaidino tas sertifikatas, bet kaip dabar supratau, tai nėra gero produkto garantas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 16, 20:28)
Eurovaistinės prekiauja Natura Siberica, Weleda, Dr. Hauchka, Druide produkcija, bet visa tai galima rasti tik didžiosiose vaistinėse Oze, Akropoliuose, ir centrinėse vaistinėse

Labai aciu! Bandysiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruktė @ 2011 01 16, 21:43)
Tai vat kad nežinau kaip iš tikrųjų tas arganas kvepėti turi. Tas Goild aliejus tai taip švelniai kvepia. Nutariau pirkti Acamuti argano aliejų (tiksliau mamą įkalbėjau išbandyti  ax.gif ), tai tada tikiuosi ir palyginsiu kas yra kas smile.gif
Tai taip, rašo, kad nerafinuotas, bet sakau, vieni pardavėjai mane suklaidino, kad žodį "pure" kiti neteisingai išverčia ir rašo, kad nerafinuotas, o esą yra atvirkščiai... dėl to ir pasimečiau.
Dėl tos Goild firmos tai iš tikrųjų, kitus aliejus peržiūrėjus, nepanašu, kad jiems labai rūpėtų nerafinuoto ir gryno produkto pardavimas. Mane suklaidino tas sertifikatas, bet kaip dabar supratau, tai nėra gero produkto garantas  unsure.gif

Radau straipsni apie alyvuogiu alieju . Ten toki paaiskinima duoda:
exstra virgin -auksciausia klase, nerafinuotas, tik pirmo spaudimo
virgin-nerafinuotas, bet gali buti ir antro spaudimo
pure- rafinuotas, gali dar prideti ir truputi nerafinuoto
light- prasciausias , net nera sertifikuotas
Atsakyti
QUOTE(Fruktė @ 2011 01 16, 22:43)
Nutariau pirkti Acamuti argano aliejų (tiksliau mamą įkalbėjau išbandyti  ax.gif ), tai tada tikiuosi ir palyginsiu kas yra kas smile.gif

Aš turiu Akamuti argano aliejų. Ryškiai geltonas, turi kvapą, kurio net nemoku apibūdinti, tačiau jis malonus. Naudoju plaukams, rankoms, nes veidui nelabai jis man tiko
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 16, 21:10)
Aš turiu Akamuti argano aliejų. Ryškiai geltonas, turi kvapą, kurio net nemoku apibūdinti, tačiau jis malonus. Naudoju plaukams, rankoms, nes veidui nelabai jis man tiko

Mane argano aliejaus kvapas siaubingai erzina, net negaliu naudoti. Pirkau cia Lietuvoje, paziurejau ant buteliuko, tai Aroma Natural "pilstymo". g.gif Tai vis tik koks tas argano aliejaus kvapas turi būti? Kvapų namuose gal galima pauostyti kokį mėginuką?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 01 17, 12:15)
Mane argano aliejaus kvapas siaubingai erzina, net negaliu naudoti. Pirkau cia Lietuvoje, paziurejau ant buteliuko, tai Aroma Natural "pilstymo".  g.gif Tai vis tik koks tas argano aliejaus kvapas turi būti? Kvapų namuose gal galima pauostyti kokį mėginuką?

Kvapų namuose viską galima ir pauostyti, ir pačiupinėti, ir pasitepti smile.gif Man argano kvapas yra labai malonus, toks švelnus ir minkštas. Aplamai kiek bandžiau aliejų, man visi jie kvepia skaniai, gal tik nakvišų aliejaus kvapas toks ne itin, tačiau su laiku priprantama
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 01 17, 10:29)
Kvapų namuose viską galima ir pauostyti, ir pačiupinėti, ir pasitepti smile.gif Man argano kvapas yra labai malonus, toks švelnus ir minkštas. Aplamai kiek bandžiau aliejų, man visi jie kvepia skaniai, gal tik nakvišų aliejaus kvapas toks ne itin, tačiau su laiku priprantama

Na tikrai reikes iki Kvapu namu keliauti, arba skirtingi zmoniu skoniai, ir vienam tas pats kvapas gali patikti, o kita - erzinti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 01 17, 12:34)
Na tikrai reikes iki Kvapu namu keliauti, arba skirtingi zmoniu skoniai, ir vienam tas pats kvapas gali patikti, o kita - erzinti  biggrin.gif  biggrin.gif

Manau skirtingi skoniai smile.gif Nes kai nusipirkau levandų hidrolatą, kankinau visas forumietes klausimais kur galėčiau jį sunaudoti, nes jis man taip baisiai smirdėjo, kad net pykindavo. O po kiek laiko apsipratau su kvapu ir dabar levandų hidrolatas- mano mėgstamiausias wub.gif
Atsakyti
Sveiki
Gal patartumet jums paciausia krem pudra?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 01 17, 14:57)
Sveiki

tai, kad tu krempudru pasirinkimas labai mazas.. kiekvienas kelia pudrai skirtingus reikalavimus..
man patinka ir Hauschka, ir Nvey, ir Lakshmi (tiesa, tik viena karta bandziau, bet paliko ispudi nebloga)..
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 01 17, 14:57)
Sveiki

Mano jautriai odai tiko Nvey , gal tik galetu truputi geriau maskuoti ...., bet po visokiu eksperimentu ( kol atitaikiau doh.gif ) as patenkinta .
Atsakyti