Ekologišką kosmetiką padeda atpažinti šie sertifikatai:
Ecocert
BDIH
bei kiti.
Čia galima atsisiųsti sertifikavimo standartų palyginimą.
Ingredientų patikrinimui cosmetic check puslapis
Pavojingi ingredientai čia, čia ir čia
Taip pat apie ekologišką kosmetiką kalbame ir čia
Paskutinę prikalbėtą temą galima rasti čia
Ne viskas, kas natūralu yra ekologiška, tačiau visa ekologiška - natūralu
Kadangi senojoje temoje mano žinutė buvo paskutinė, tai dar kartelį paklausiu
Merginos, gal teko kuriai nors naudoti Benecos tušą akims? gundausi jį nusipirkti
Merginos, gal teko kuriai nors naudoti Benecos tušą akims? gundausi jį nusipirkti
QUOTE(flixe @ 2011 01 03, 16:40)
Jau trečią naudoju, man tinka ir patinka, ryškiai padažo, gerai nusiplauna, gerai laikosi, gal kiek tepa paakius, kai riebiau kremu būnu pasitepusi(vasarą atbūdavau visą dieną be priekaištų), šepetėlis gal didokas, tai pradžioje reikia priprasti. Bet buvę atsiliepimų kad ir netikęs kažkam, graužė akis, tepė vokus.
Naudoju Benecos Maximum Volume, pirmą ir paskutinį Man jis per skystas, dažo prastokai, tepa paakius.
Naudoju Benecos maximum volume, man labai patinka, ne vienas zmogus klause, ar nemeluoju, kad su eko tusu pasidaziusi. Siaip teko ir kai smarkiai snigo kieme pavaiksciot, nepasakyciau, kad labai blogai buvo. Minusas tik tas, kad sepetelis nelabai patogus, bet reikia priprasti, nes pries tai naudojau guminius mazus visada ir tai, kad akis nusiplaunant kazkiek grauzia, bet cia jau girdejau daugumos, o gal net ir visu, eko tusu problema. Siaip tikrai rekomenduoju.
QUOTE(LoJoo @ 2011 01 03, 21:45)
Naudoju Benecos Maximum Volume, pirmą ir paskutinį Man jis per skystas, dažo prastokai, tepa paakius.
As ir esu bandzius, man sepetelis netiko - per retas, issivozoju besidazant ir nelabai patogu dazytis.. bet gal cia tikrai iprocio reikalas
O kokių dar firmų natūralius akių tušus esate bandžiusios? Norisi išsirinkti geriausią
QUOTE(flixe @ 2011 01 04, 17:56)
O kokių dar firmų natūralius akių tušus esate bandžiusios? Norisi išsirinkti geriausią
as esu naudojusi tokius: Dr.Haushka Volume, Dr.Hauschka paprasta, AnneMarie Borlind, Benecos, Elysambre.. man labiausiai patiko AnneMarie Borlind ir Dr.Haushka Volume tusai - paryskina neblogai blastienas.. Dar visai nieko ir tas paprastas dr.Hauschka tusas, bet cia jau labai kasdieniskas - tik naturaliai paryskina blakstienas..
sveikutes,
ką darot su paakiais? juk moters paakių ir kaklo oda glemba pirmiausiai ...kur rast gerą EKO PAAUKIŲ KREMĄ AR DREKIKLI AR FLUIDĄ...
ką darot su paakiais? juk moters paakių ir kaklo oda glemba pirmiausiai ...kur rast gerą EKO PAAUKIŲ KREMĄ AR DREKIKLI AR FLUIDĄ...
Sveiki, man iškilo klausimas BDIH sertifikatas nurodo, kad gaminys yra natūralus, bet neekologiskas ( pirmame šios temos poste, ten kur atsisiųsti sertifikatų palyginimus, šis ženklas nurodomas tik prie naturalios kosmetikos, prie ekologiškos nėra) kodėl labai daug kur randu, kad šis ženklas įvardinamas kaip žymintis ekologišką kosmetiką nieko nesuprantu, gal ką praleidau?
QUOTE(Romans @ 2011 01 05, 15:05)
Sveiki, man iškilo klausimas BDIH sertifikatas nurodo, kad gaminys yra natūralus, bet neekologiskas ( pirmame šios temos poste, ten kur atsisiųsti sertifikatų palyginimus, šis ženklas nurodomas tik prie naturalios kosmetikos, prie ekologiškos nėra) kodėl labai daug kur randu, kad šis ženklas įvardinamas kaip žymintis ekologišką kosmetiką nieko nesuprantu, gal ką praleidau?
BDIH sertifikatas žymi natūralią kosmetiką, tačiau jos ingredientų dalis būna dažnai sertifikuoti ekologiški produktai.
Oficialiai tai BDIH sertifikuota kosmetika turi būti vadinama natūralia, tačiau dažnai liaudyje ji vadinama ekologiška..
Aš labai problemos nematau, nes BDIH sertifikuoti produktai tikrai kokybiški ir ingredientai nekenksmingi, taigi galima ją vadint ir ekologiška, bet kas mėgsta kabinėtis prie žodžių, tai tada reik sakyt tik sertifikuota natūrali.
QUOTE(flixe @ 2011 01 03, 17:40)
As naudoju, labai graziai padazo, gana ryskus, bet man siek tiek tepa paakius