Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

Man AVON labai patiko, jis buvo toks nu kremukas, o va dabar nusipirkau nivea ir ten iskart jis toks rudas, o AVONo buvo kremo spalvos tik su tokiom rusvom dalelytem kurios ant odos pasiskirstydavo blush2.gif nu jis tikrai fainas buvo:)
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 04 20, 16:43)

O Nivea yra rudos spalvos?ne baltos kaip avon? g.gif Jei nesunku, gal gali paziureti ar nivea yra su SPF? ir koks skaicius? blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2006 04 20, 16:15)
hm hm, perskaicius visus komentarus buvau nusprendus pirkti Lumene kremuka su atspalviu, bet man butinai reikia labai sausai odai, tai dabar ir susimaisiau, ar Nivea ar Lumene vistik geresnis tam reikalui?  g.gif

Man Lumene geriau drėkino ax.gif ir labai natūrali spalvytė jo...
Atsakyti
Gal galit man paaiskinti,cia labiau kaip kremai ar kaip toniniai kremai?
Pavyzdziui einant i soliariuma ji prausti reiketu ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 18, 12:48)
kalbama apie nivea krema su atspalviu, cia ne tas pure energy  ax.gif
man patinka is avon kremas su atspalviu  thumbup.gif ir drekina gerai ir atspalvi suteikia, bet man asmeniskai svarbiausia, kad SPF 20  thumbup.gif nes mano oda su issipletusiais kapiliarais ir dar strazdaneliu turiu, tai saules reikia bijoti  blush2.gif

o kokia tavo oda,mano tai misri-bijau kad tas avon gali riebinti labai-ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(smillė @ 2006 04 21, 12:39)
o kokia tavo oda,mano tai misri-bijau kad tas avon gali riebinti labai-ar klystu?

NA o mano oda tai linkusi i sausuma ax.gif tai man labai tinka biggrin.gif o ar tavo oda riebins labai, tai tikrai nezinau g.gif gal pabandyk uzsisakyti sio kremo meginuka ir isbandysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2006 04 20, 17:03)
Man AVON labai patiko, jis buvo toks nu kremukas, o va dabar nusipirkau nivea ir ten iskart jis toks rudas, o AVONo buvo kremo spalvos tik su tokiom rusvom dalelytem kurios ant odos pasiskirstydavo  blush2.gif  nu jis tikrai fainas buvo:)

pas mane visi kas turejo labai giria sita kremuka thumbup.gif
Atsakyti
Joa NIVEA rudos spalvos ne toks kaip avono, uztai man ir beee.gif aj bet naudoju, mane nervuoja kad AVONO prekes reikia uzsisakyti o ju nera pirkti doh.gif o ziurejau ar yra SPF tai zinok nera ( skaiciau vokiskai gal ka praziurejau)
Atsakyti
Kazhkada buwau nusipirkus krema nuo spuogu. Drauge rekomendawo, bet buwo tik rudos spalwos. Tai labai juokingai atrodzhiau, nes mano naturali weido spalwa labai shwiesi... happy.gif
Atsakyti

Apie šitą kalba eina?
user posted image
Atsakyti
as naudoju Clarins Créme de Soins Multi-Hydratante Teintée (su atspalviu) nr.11..(blond) -super super derkinamasis kremas su spavike (mano oda misri -linkus i sausuma, bei truputi alrgiska) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2006 05 10, 13:03)
Apie šitą kalba eina?
user posted image

as sita turiu, ka zinau gal ir nieko bet nera baisei yspudingas smile.gif
Atsakyti