Man AVON labai patiko, jis buvo toks nu kremukas, o va dabar nusipirkau nivea ir ten iskart jis toks rudas, o AVONo buvo kremo spalvos tik su tokiom rusvom dalelytem kurios ant odos pasiskirstydavo nu jis tikrai fainas buvo:)
QUOTE(Lala @ 2006 04 20, 16:43)
Nivea
O Nivea yra rudos spalvos?ne baltos kaip avon? Jei nesunku, gal gali paziureti ar nivea yra su SPF? ir koks skaicius? aciu
QUOTE(Ledinė @ 2006 04 20, 16:15)
hm hm, perskaicius visus komentarus buvau nusprendus pirkti Lumene kremuka su atspalviu, bet man butinai reikia labai sausai odai, tai dabar ir susimaisiau, ar Nivea ar Lumene vistik geresnis tam reikalui?
Man Lumene geriau drėkino ir labai natūrali spalvytė jo...
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 18, 12:48)
kalbama apie nivea krema su atspalviu, cia ne tas pure energy
man patinka is avon kremas su atspalviu ir drekina gerai ir atspalvi suteikia, bet man asmeniskai svarbiausia, kad SPF 20 nes mano oda su issipletusiais kapiliarais ir dar strazdaneliu turiu, tai saules reikia bijoti
man patinka is avon kremas su atspalviu ir drekina gerai ir atspalvi suteikia, bet man asmeniskai svarbiausia, kad SPF 20 nes mano oda su issipletusiais kapiliarais ir dar strazdaneliu turiu, tai saules reikia bijoti
o kokia tavo oda,mano tai misri-bijau kad tas avon gali riebinti labai-ar klystu?
QUOTE(smillė @ 2006 04 21, 12:39)
o kokia tavo oda,mano tai misri-bijau kad tas avon gali riebinti labai-ar klystu?
NA o mano oda tai linkusi i sausuma tai man labai tinka o ar tavo oda riebins labai, tai tikrai nezinau gal pabandyk uzsisakyti sio kremo meginuka ir isbandysi
QUOTE(Gustina @ 2006 04 20, 17:03)
Man AVON labai patiko, jis buvo toks nu kremukas, o va dabar nusipirkau nivea ir ten iskart jis toks rudas, o AVONo buvo kremo spalvos tik su tokiom rusvom dalelytem kurios ant odos pasiskirstydavo nu jis tikrai fainas buvo:)
pas mane visi kas turejo labai giria sita kremuka
Joa NIVEA rudos spalvos ne toks kaip avono, uztai man ir aj bet naudoju, mane nervuoja kad AVONO prekes reikia uzsisakyti o ju nera pirkti o ziurejau ar yra SPF tai zinok nera ( skaiciau vokiskai gal ka praziurejau)
Kazhkada buwau nusipirkus krema nuo spuogu. Drauge rekomendawo, bet buwo tik rudos spalwos. Tai labai juokingai atrodzhiau, nes mano naturali weido spalwa labai shwiesi...
Apie šitą kalba eina?
as naudoju Clarins Créme de Soins Multi-Hydratante Teintée (su atspalviu) nr.11..(blond) -super super derkinamasis kremas su spavike (mano oda misri -linkus i sausuma, bei truputi alrgiska)
QUOTE(Vitulka @ 2006 05 10, 13:03)
as sita turiu, ka zinau gal ir nieko bet nera baisei yspudingas