Mano oda tikrai sausa...ypač kakta
o kiek Nivea kremukas kainuoja gal zinot?
QUOTE(Gustina @ 2006 04 14, 12:33)
~20lt
Dekui Lala šiandien butinai nusipirksiu išbandysiu tada savo atsiliepmus parasysiu:)
teko naudoti AVON man patiko bet kazkodel aky patrauke NIVEA
teko naudoti AVON man patiko bet kazkodel aky patrauke NIVEA
Turiu ir as Nivea kremuka , bet pasitepusi jauciu grauzima veido. Bandziau dar viena, tik pavadinimo neprisimenu , tai tai pat jausdavau grauzima. Nezinau, gal tokie kremai su atspalviu man visai netinka, nes esu alergiska ir labai sausa veido oda
QUOTE(Lala @ 2006 04 14, 12:31)
Nivea yra skirtas daugiau sausai odai, o Lumene misriai ir riebiai
O man atvirkščiai. Lumene tikrai kur kas labiau drėkinantis bent jau mano odai taip atrodė,,,
Teko naudoti tik vieną drėkinamą kremą su spalva- Avon firmos.
Buvau girdėjusi jog daug kam jis sukelia alergiją, tačiau pabandžiau ir nenusivyliau. Patiko atspalvis, o ir drėkinimo poveikiu esu patenkinta
Buvau girdėjusi jog daug kam jis sukelia alergiją, tačiau pabandžiau ir nenusivyliau. Patiko atspalvis, o ir drėkinimo poveikiu esu patenkinta
Aš kol kas tik Avon naudojau, man visai patiko, tik kakta nuo jo blizgėt pradeda greitai
O Nivea jūs čia apie kokį šnekat? Ar ne apie tą, kur dieninis kremas, Energy ar kaip jis ten, kur toks biškį perlamutrinis? Jei tas, tada Avon geresnis
O Nivea jūs čia apie kokį šnekat? Ar ne apie tą, kur dieninis kremas, Energy ar kaip jis ten, kur toks biškį perlamutrinis? Jei tas, tada Avon geresnis
QUOTE(Frosted @ 2006 04 17, 21:59)
Aš kol kas tik Avon naudojau, man visai patiko, tik kakta nuo jo blizgėt pradeda greitai
kalbama apie nivea krema su atspalviu, cia ne tas pure energy
man patinka is avon kremas su atspalviu ir drekina gerai ir atspalvi suteikia, bet man asmeniskai svarbiausia, kad SPF 20 nes mano oda su issipletusiais kapiliarais ir dar strazdaneliu turiu, tai saules reikia bijoti
Nusipirku Nivea kremuka nu gal ir nieko, pries tai buvau bandzius Avon kremuka, kuris suteikdavo spalva, jis truputy skiriasi nuo Nivea, Avon labai patiko bet ne tas toninis kremas o drekinamas truputy gelsvam buteliuke:)
ojej kaip paaiskinau...nezinau gal supratot
QUOTE(Gustina @ 2006 04 19, 15:10)
Nusipirku Nivea kremuka nu gal ir nieko, pries tai buvau bandzius Avon kremuka, kuris suteikdavo spalva, jis truputy skiriasi nuo Nivea, Avon labai patiko bet ne tas toninis kremas o drekinamas truputy gelsvam buteliuke:)
Nesupratau kuo jie tau skiriasi ir kuris tau labiau patinka
QUOTE(Ledinė @ 2006 04 20, 16:15)
hm hm, perskaicius visus komentarus buvau nusprendus pirkti Lumene kremuka su atspalviu, bet man butinai reikia labai sausai odai, tai dabar ir susimaisiau, ar Nivea ar Lumene vistik geresnis tam reikalui?
Nivea