Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

http://www.lumene.co...3&serieId=14225

mano stai toks ax.gif
o rimel ten tikras blizgutis, su juo i saule niekaip neiseiciau.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 04 08, 07:53)
http://www.lumene.co...3&serieId=14225

mano stai toks ax.gif
o rimel ten tikras blizgutis, su juo i saule niekaip neiseiciau.

Aš irgi tokiį Lumene turiu, man jis superinis thumbup.gif:
Atsakyti
O aš vasara naudoju Avene firmos kremuka su spalvyte, man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 24, 09:50)
Na nežinau, man tikrai šitas Dioro labai patiko ir spalvytė thumbup.gif: tokio įdegio efektą duoda.
user posted image

Aš irgi šitą turėjau. Tikrai galiu pasakyti pagiriamąjį žodį apie Dior kremą. Tepėsi lengvai, skalsus, veido odos spalva liuksiška bigsmile.gif . Paskui sumaniau išbandyti ir kitas firmas blush2.gif , na o vdrug rasiu ką geresnio biggrin.gif ....... Dabar turiu Sothys toninį kremą (kurio visai nenaudoju, nes jis tragiškas) ir Estee Lauder. Pastarasis dar nieko, bet labai sunkiai tepasi. Tarsi būtų toks sausas.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2006 04 12, 16:43)
Aš irgi šitą turėjau. Tikrai galiu pasakyti pagiriamąjį žodį apie Dior kremą. Tepėsi lengvai, skalsus, veido odos spalva liuksiška bigsmile.gif . Paskui sumaniau išbandyti ir kitas firmas blush2.gif , na o vdrug rasiu ką geresnio biggrin.gif ....... Dabar turiu  Sothys toninį kremą (kurio visai nenaudoju, nes jis tragiškas) ir Estee Lauder. Pastarasis dar nieko, bet labai sunkiai tepasi. Tarsi būtų toks sausas.

Aš tik šitą Dioro kremuką maišau su Dioro kremu veidui, ir tada tepu abu kartu. Ploniau pasidengia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 04 13, 00:29)
Aš tik šitą Dioro kremuką maišau su Dioro kremu veidui, ir tada tepu abu kartu. Ploniau pasidengia ax.gif

Kaip suprasti "ploniau"? Tai kad jis ir taip ištirpsta ant veido. Nieko nesimato, tik spalva. Nebent maišant su dieniniu kremu spalva ne tokia ryski smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 10, 23:42)
Sveikutės,
Kokius kremukus su spalvyte naudojat. Man nelabai reikia kreminės pudros, nes nedaug ką maskuot, bet norisi tiesiog sulyginti veiduko spalvytę.
Turiu Dior'o Hydra move Creme Teintee tik gal labiau jis vasarą tinka, nes tamsokas, dabar naudoju Lumene Hydra Luminuos matt. Tinted day creme, bet jau irgi į pabaigą. Ką jūs naudojat? gal galit rekomenduot?

jei naudoji DIOR< nusipirk nauja purskikli veidui, ju spalvos sveisios, pudros sluoksnio praktiskai nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2006 04 13, 14:19)
Kaip suprasti "ploniau"? Tai kad jis ir taip ištirpsta ant veido. Nieko nesimato, tik spalva. Nebent maišant su dieniniu kremu spalva ne tokia ryski smile.gif .

QUOTE(lil @ 2006 04 13, 14:21)
jei naudoji DIOR< nusipirk nauja purskikli veidui, ju spalvos sveisios, pudros sluoksnio praktiskai nesimato.

Taij kad jei mano oda sausesnė pasidaro, tas kremas labai jau storai tepasi. Dar visai nieko - apipukšti veidą mineraliniu purškiamu vandenuku ir tik tada tepti. TAda daug lygiau pasisikirsto.
Atsakyti
Mano oda misri, as skruostus dazniausiai patepu paprastu drekinamuoju kremu, o paskui Lumene su atsplaviu ir viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas bande Nivea kremuka su atspalviu?smile.gif
labai patinka nivea procukcija noreciau nusipirkti tik nezinau ar jis geras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2006 04 14, 10:21)
O gal kas bande Nivea kremuka su atspalviu?smile.gif
labai patinka nivea procukcija noreciau nusipirkti tik nezinau ar jis geras blush2.gif

Zinok thumbup.gif esu bandzius gali drasiai pirkt,man tai labai patiko
Atsakyti
Nivea yra skirtas daugiau sausai odai, o Lumene misriai ir riebiai ax.gif
Atsakyti