Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

O as spalvai suteikti ant veiduko, paimu ant rieso 3/4 drekinamo kremo (siuo metu loreal naudoju) ir 1/3 krempudros (siuo metu oriflame) viska ant to rieso sumakaluoju ir tepu ant veiduko. rezultatas thumbup.gif ir nesimat kad krempudra, ir susilygina veido spalva ir puiki odos savijauta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 03 11, 16:18)
O as spalvai suteikti ant veiduko, paimu ant rieso 3/4 drekinamo kremo (siuo metu loreal naudoju) ir 1/3 krempudros (siuo metu oriflame) viska ant to rieso sumakaluoju ir tepu ant veiduko. rezultatas  thumbup.gif ir nesimat kad krempudra, ir susilygina veido spalva ir puiki odos savijauta  thumbup.gif

as irgi taip darydavau, bet man per riebiai gaudavosi.
Atsakyti
QUOTE(Dyglė @ 2006 03 11, 09:12)
Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas -"Visual Perfections Tint Releasing Moisturizer" iš Avon Solutions serijos. Aš internete taip pat neradau verysad.gif. Turi klausti konsultantės. Patarčiau iš pradžių užsisakyti mėginuką pabandymui smile.gif.

AS JUO NUO VASAROS NAUDOJUOS IR thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif TIK VASARA BUVO KAIP TIK, O DABAR KAI ESU BALTA unsure.gif TAI PUSE SIO KREMO IR PUSE VEIDO KREMO SUMAISAU ANT RANKOS IR VEL thumbup.gif . IR DAR MANO ODA TRUPUTI SAUSA, TAI JIS NEISAUSINA DAR LABIAU. NORS VIENAS TIKRAI GERAS DALYKAS IS AVON.
Atsakyti
Niu sveikos. Viska saziningai perskaiciau 4u.gif as jau kokie treti metai kaip naudoju Acnecolor, jau cia gal is ypratimo vis ta paty nubesu nesiperku. Su spuogais susitvarkiau, tik va su rubais nekas - koky sviesesny jei uzsidedu, kaskart vis reikia skalbt, o ziema dar striuke balta tai is vis kosmaras - kas savaite skalbiu doh.gif absurdas. daba sakau jau sestadieny varysiu ysigyt jauciu Lumene. Kazkaip prie jo linkstu, o kaip jis tiksliai vadinasi gal galit pasakyt? Asiu :bye
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 04 06, 18:28)
Niu sveikos. Viska saziningai perskaiciau  4u.gif as jau kokie treti metai kaip naudoju Acnecolor, jau cia gal is ypratimo vis ta paty nubesu nesiperku. Su spuogais susitvarkiau, tik va su rubais nekas - koky sviesesny jei uzsidedu, kaskart vis reikia skalbt, o ziema dar striuke balta tai is vis kosmaras - kas savaite skalbiu  doh.gif absurdas. daba sakau jau sestadieny varysiu ysigyt jauciu Lumene. Kazkaip prie jo linkstu, o kaip jis tiksliai vadinasi gal galit pasakyt? Asiu :bye

padetas prie lumene veido kremu, prausikliu ir pan, iskart atskirsi, nes bus rusvos spalvos lopinelis sone (tipo susiprask-toninis kremas biggrin.gif ) pirkdama butinai paziurek ar nepraplesta folija ant kremuko. man droge pasitaike praplestas, bet grizau ir pakeite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 04 06, 20:56)
padetas prie lumene veido kremu, prausikliu ir pan, iskart atskirsi, nes bus rusvos spalvos lopinelis sone (tipo susiprask-toninis kremas biggrin.gif ) pirkdama butinai paziurek ar nepraplesta folija ant kremuko. man droge pasitaike praplestas, bet grizau ir pakeite mirksiukas.gif

pas mane nėra jokio rausvo lopinėlio g.gif Mano va toks: user posted image
Atsakyti
Droge dabar akcija Lumene produkcijai, tai nupirksi pigiau mirksiukas.gif
As Lumene naudoju, labai patenkinta ir jis man rubu netepa ax.gif
Atsakyti
na kremas yra melynoj dezutej ir tas lopinelis butent ant jos mirksiukas.gif
o be to pas tave kiek zinau krempudra, ji irgi labai lengva, buna stenduose.o tas toninis kremas yra ne stende, prie kitu lumene priemoniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 07 balandžio 2006 - 07:33
QUOTE(Baltija @ 2006 04 06, 21:05)
pas mane nėra jokio rausvo lopinėlio  g.gif Mano va toks: user posted image

pas tave tikrai krempudra, o ne kremas su atspaviu ax.gif as tokia turejau, tai ji super lengvute thumbup.gif bet as pries tai tepdavau krema, o po to jau sia krempudra.
o kaip suprantu pries tepant tonini krema nebereikia kremuko tepti, ar ne?
as dabar naudoju avon krema su atspalviu, tai nepasakyciau, kad man patinka g.gif
Atsakyti
ieskojau savo kremo internete, nera g.gif
Atsakyti
Atspalvį suteikiantis RIMMEL makiažo pagrindas RECOVER su šviesą atspindinčiomis dalelėmis!

Tai čia skaitosi toninis kremas ar vis tiek kremudra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 07 balandžio 2006 - 20:00
QUOTE(Baltija @ 2006 04 07, 21:00)
Atspalvį suteikiantis RIMMEL makiažo pagrindas RECOVER su šviesą atspindinčiomis dalelėmis!

Tai čia skaitosi toninis kremas ar vis tiek kremudra?  g.gif

manau, kad krempudra, nes kremas buna baltas su tokiom dalelytem rudom blush2.gif
Atsakyti