QUOTE(mergyte83 @ 2010 02 21, 23:47)
As irgi naudoju Actipur kremuka. man odos gydytoja ji rekomendavo, tai esu labai patenkinta
Man irgi Actipuras buvo tikras issigelbejimas ziauriai patenkinta, nes naudoju jau beveik apie menesi, tai per ta laika gal kokie du spuogeliai buvo iskile, veido oda tikrai susitvarke.
QUOTE(la_vita @ 2010 01 04, 20:18)
pritariu- nieko gero, kažkada naudojau avon firmos panašų irgi toks nebrangus, bet tikrai geresnis už nivea buvo...
Jūs apie šį kalbate man jis l., patinka
QUOTE(Jolkuce @ 2010 01 05, 22:33)
Naudoju shita AVON Soliutions Hydra-Radiance , labai graziai veiduka paskaistina, zinoma nepatiks toms kurios privengia blizgesio... Bet perku jau gal 3 pakuote
Laukiau jo l., bet tikėjausi daug geresnio man spalvytė nenaturali tokia žinoma mūsų veido odos skirtingos vienai tinka patinka kitai ne, tai daugiau jo neužsisakinėsiu man nivea geriau ir dar jai vasarai su saulės filtru SPF 15
ilga laika naudojau jonsons and jonsons veido krema suteikianti idegi. dabar neberandu jo parduotuvese. Gal kas uzmatete?
as tai pat naudoju is avon ta kremuka su spalva nuostabus dalykas,nepalyginsi su Nivea kazkoks nesusipratimas ten,tepasi netolygiai,baisu baisu
o va sis Avon tai man labai labai pirksiu antra pakuote
o kur perkat kokia kaina
Papildyta:
:)Guinot drėkiklį su spalva-( gold).Jis suteikia
Papildyta:
:)Guinot drėkiklį su spalva-( gold).Jis suteikia
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 02 27, 02:38)
as tai pat naudoju is avon ta kremuka su spalva nuostabus dalykas,nepalyginsi su Nivea kazkoks nesusipratimas ten,tepasi netolygiai,baisu baisu
Nieko baisesnio už Avon ir Nivea neturėjau Nei dengia gerai, nei maskuoja kaip turėtų maskuot kremukas su spalvyte, nu kažkokia nesamonė už kurią dar susimokėt reikėjo Kas man šovė į galvą pirkt tokias "nesąmones"
Geriausi yra Guinot, Dior, sumoki pinigus ir negaila, nes tikrai daiktas vertas kainos... Na bent jau man tiko ir labai patiko...
Dar išbandžiau ROC, mama naudoja, tai davė išbandyt, tikrai patiko
Lyginant kaina ir kokybe tai Avon kremukas tikrai gan neblogas
dar pataikant nusipirkt su nuolaida
dar pataikant nusipirkt su nuolaida
As cia butent apie Actipur noreciau pasiteirauti Zinau kad kremai su spalva nemaskuoja, bet gal tas actipur kazkoks kitoks? Ar tinka siek tiek sausesnei odai? Spuogeliu taip pat turiu Koki jis efekta duoda, toki matini ar siek tiek turi skaistinanciu, svytinciu daleliu Aciu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.