As irgi nupirkau Lumene, likau labai patenkinta Aciu
QUOTE(addicted @ 2006 02 19, 17:01)
Clarins radiance -plus self tanning cream-gel kainuoja 159 Lt
as anglijoje sumokejau 25 litus na cia visko pilna gali rasti taip pigiai
Papildyta:
QUOTE(Serenity @ 2006 02 27, 02:48)
Gal kas turi koki info apie si kremuka,galvoju nusipirkt, bet noreciau suzinoti jusu atsiliepimus
as turejau ji, bet ten yra dvieju spalvu. turejau light tai man buvo per svelnus, visai nesimate efekto, todel atidaviau draugei
as niekaip "neisikertu", sitoj temoj eina kalba apie tokius kremus , kaip cia pasakius kasdienius kremus, kurie be visu savo privalumu dar ir "dazo" veiduka, kaip svaiminio idegio kremai. tik yra "silpnesi" uz savaiminio idegio, skirti naudoti kasdienai kai savaiminio idegio naudojami 1-2 kartus savaiteje
aktuali man tema
aktuali man tema
QUOTE(manu @ 2006 03 07, 23:29)
as niekaip "neisikertu", sitoj temoj eina kalba apie tokius kremus , kaip cia pasakius kasdienius kremus, kurie be visu savo privalumu dar ir "dazo" veiduka, kaip svaiminio idegio kremai. tik yra "silpnesi" uz savaiminio idegio, skirti naudoti kasdienai kai savaiminio idegio naudojami 1-2 kartus savaiteje
aktuali man tema
aktuali man tema
na sakyciau, ne kaip savaiminio idegio, o kaip krempudros. tik tie kremai svelnesne spalva suteikia ir maloniau tepasi. normalus dieninis kremas, tik dar su atspalviu
kremukas iš Avon labai smagus, skaniai kvepia ir oda sveikai švyti laukiu palankesnių kainų, pirksiu vėl
QUOTE(aglaja @ 2006 03 07, 19:33)
na sakyciau, ne kaip savaiminio idegio, o kaip krempudros. tik tie kremai svelnesne spalva suteikia ir maloniau tepasi. normalus dieninis kremas, tik dar su atspalviu
aciu, dabar aiskiau reiks isbandyti. o si krema reikia vakrais nuvalineti kaip krempudra ar ne
QUOTE(manu @ 2006 03 08, 12:22)
aciu, dabar aiskiau reiks isbandyti. o si krema reikia vakrais nuvalineti kaip krempudra ar ne
as vis delto jo kasdien nenaudoju. bet kai naudoju, tai valau veida toniku ir nusivalo. kartais su prausikliu nusiprausiu.
QUOTE(Lala @ 2006 02 23, 21:15)
Kokiai jis odai skirtas ir kokia kaina?
Papildyta:
Mano oda misri, tai vis negaliu apsispresti koki pirkti
Papildyta:
Mano oda misri, tai vis negaliu apsispresti koki pirkti
Atrodo, kad jis tinka visų tipų odai. Mano oda taip pat mišri ir juo pasitepus viskas . Kainuoja jis 29,90 Lt., o akcijos metu būna 19,90 Lt.
QUOTE(Dyglė @ 2006 03 10, 12:39)
Atrodo, kad jis tinka visų tipų odai. Mano oda taip pat mišri ir juo pasitepus viskas . Kainuoja jis 29,90 Lt., o akcijos metu būna 19,90 Lt.
Kaip jis vadinasi? Ziurejau internete, bet kazkaip neradau
naudoju Mary Kay toninį kremą, labai fainas dalykėlis
QUOTE(Apuokas @ 2006 03 10, 13:37)
Kaip jis vadinasi? Ziurejau internete, bet kazkaip neradau
Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas -"Visual Perfections Tint Releasing Moisturizer" iš Avon Solutions serijos. Aš internete taip pat neradau . Turi klausti konsultantės. Patarčiau iš pradžių užsisakyti mėginuką pabandymui .