Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

As irgi nupirkau Lumene, likau labai patenkinta thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 02 19, 17:01)
Clarins radiance -plus self tanning cream-gel kainuoja 159 Lt

as anglijoje sumokejau 25 litus g.gif na cia visko pilna gali rasti taip pigiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Serenity @ 2006 02 27, 02:48)
Gal kas turi koki info apie si kremuka,galvoju  nusipirkt, bet noreciau suzinoti jusu atsiliepimususer posted image

as turejau ji, bet ten yra dvieju spalvu. turejau light tai man buvo per svelnus, visai nesimate efekto, todel atidaviau draugei
Atsakyti
as niekaip "neisikertu", sitoj temoj eina kalba apie tokius kremus g.gif , kaip cia pasakius g.gif kasdienius kremus, kurie be visu savo privalumu dar ir "dazo" veiduka, kaip svaiminio idegio kremai. tik yra "silpnesi" uz savaiminio idegio, skirti naudoti kasdienai g.gif kai savaiminio idegio naudojami 1-2 kartus savaiteje

aktuali man tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2006 03 07, 23:29)
as niekaip "neisikertu", sitoj temoj eina kalba apie tokius kremus  g.gif  , kaip cia pasakius  g.gif  kasdienius kremus, kurie be visu savo privalumu dar ir "dazo" veiduka, kaip svaiminio idegio kremai. tik yra "silpnesi" uz savaiminio idegio, skirti naudoti kasdienai  g.gif kai savaiminio idegio naudojami 1-2 kartus savaiteje 

aktuali man tema  blush2.gif

na sakyciau, ne kaip savaiminio idegio, o kaip krempudros. tik tie kremai svelnesne spalva suteikia ir maloniau tepasi. normalus dieninis kremas, tik dar su atspalviu ax.gif
Atsakyti
kremukas iš Avon labai smagus, skaniai kvepia ir oda sveikai švyti thumbup.gif laukiu palankesnių kainų, pirksiu vėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aglaja @ 2006 03 07, 19:33)
na sakyciau, ne kaip savaiminio idegio, o kaip krempudros. tik tie kremai svelnesne spalva suteikia ir maloniau tepasi. normalus dieninis kremas, tik dar su atspalviu  ax.gif

aciu, dabar aiskiau 4u.gif reiks isbandyti. o si krema reikia vakrais nuvalineti kaip krempudra ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2006 03 08, 12:22)
aciu, dabar aiskiau  4u.gif  reiks isbandyti. o si krema reikia vakrais nuvalineti kaip krempudra ar ne  ax.gif

as vis delto jo kasdien nenaudoju. bet kai naudoju, tai valau veida toniku ir nusivalo. kartais su prausikliu nusiprausiu.
Atsakyti
as naudoju maybiline tai ten toks kaip pienas skystas smile.gif siaip man jis patinka, bet as mielai naudoju ir savaiminio idegio krema. tik veida patepu kelis kart per savaite ir spalva geresne buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 02 23, 21:15)
Kokiai jis odai skirtas ir kokia kaina?  ax.gif
Papildyta:
Mano oda misri, tai vis negaliu apsispresti koki pirkti  blush2.gif

Atrodo, kad jis tinka visų tipų odai. Mano oda taip pat mišri ir juo pasitepus viskas thumbup.gif. Kainuoja jis 29,90 Lt., o akcijos metu būna 19,90 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyglė @ 2006 03 10, 12:39)
Atrodo, kad jis tinka visų tipų odai. Mano oda taip pat mišri ir juo pasitepus viskas thumbup.gif. Kainuoja jis 29,90 Lt., o akcijos metu būna 19,90 Lt. mirksiukas.gif

Kaip jis vadinasi? Ziurejau internete, bet kazkaip neradau unsure.gif
Atsakyti
naudoju Mary Kay toninį kremą, labai fainas dalykėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 03 10, 13:37)
Kaip jis vadinasi? Ziurejau internete, bet kazkaip neradau  unsure.gif

Atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas -"Visual Perfections Tint Releasing Moisturizer" iš Avon Solutions serijos. Aš internete taip pat neradau verysad.gif. Turi klausti konsultantės. Patarčiau iš pradžių užsisakyti mėginuką pabandymui smile.gif.
Atsakyti