Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(Lelina @ 2010 01 03, 22:31)
As taip pat naudoju Actipur, man labai super, nebeisivaizduoju be jo .... Kur jus ji perkate ?As visadada is kosmetologes, bet gal dar yra kur : )

As naudoju sviesesne spalva, esu labai sviesi ir man ji tikrai ne per tamsi... Jau atradimas tai nerealus man Actipur, net Clinique nublanko lotuliukas.gif nors aisku, pastarosios paskirtis tik maskuoti... Oda mano misri, veidas labai gerai tvarkosi, spuogai traukiasi, pats kremas kvepia maloniai, na zodziu 10/10 vertinu thumbup.gif
Pirkau Litfarmos vaistineje smile.gif o cia visas sarasas kur galite rasti...

http://www.balticpha...a...ng=lt&id=18
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 01 03, 18:02)
Nivea drekinantis kremas su spalva -tragiskas  doh.gif

pritariu- nieko gero, kažkada naudojau avon firmos panašų irgi toks nebrangus, bet tikrai geresnis už nivea buvo...
Atsakyti
As naudoju Lancome, tai visai patinka, tik kaina kanda doh.gif
Gerai drekina, neblizga kakta, sulygina veido spalva, bet nemaskuoja. Kasdienai pats tas ax.gif
Atsakyti
Naudoju shita AVON Soliutions Hydra-Radiance , labai graziai veiduka paskaistina, zinoma nepatiks toms kurios privengia blizgesio... Bet perku jau gal 3 pakuote thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
naudoju Elsa Hjeronymus pudra, bet ji tokia labiau ne pudra o kremas, nes suteikia grazia spalva, bet ant odos nieko nesimato, ir labai lengvas, nesijaucia visiskai smile.gif
Atsakyti
Nors čia ne kremas, bet radau tokį patarimą internete 4u.gif

Morkų sultys šaltuoju sezono metu gali atstoti soliariumą ir pakeisti sintetinį natūralaus įdegio kremą (vatos tamponėlį suvilgyti šviežiai išspaustose morkų sultyse ir patepti veidą, po 2–3 min., kai sultys įsigeria, paimti truputį aliejaus ir lengvai įmasažuoti į veido odą). Morkų ir aliejaus kaukės veidą nudažo labai gražia spalva. Procedūrą reikia kartoti bent septynias dienas.

Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2010 01 08, 23:28)
Nors čia ne kremas, bet radau tokį patarimą internete  4u.gif

Morkų sultys šaltuoju sezono metu gali atstoti soliariumą ir pakeisti sintetinį natūralaus įdegio kremą (vatos tamponėlį suvilgyti šviežiai išspaustose morkų sultyse ir patepti veidą, po 2–3 min., kai sultys įsigeria, paimti truputį aliejaus ir lengvai įmasažuoti į veido odą). Morkų ir aliejaus kaukės veidą nudažo labai gražia spalva. Procedūrą reikia kartoti bent septynias dienas.

Šiaip manau, kad čia ne visiems odos atspalviams tinka... jau bandau įsivaizduoti, kaip atrodyčiau su morkų sultimis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 09, 00:28)
Nors čia ne kremas, bet radau tokį patarimą internete  4u.gif

g.gif grazus gal atspalvis tamseodems gaunasi, bet baltaodems itariu gausis sliksti morka. na bet idomu butu pabandyt
Atsakyti
As irgi naudoju Actipur kremuka. man odos gydytoja ji rekomendavo, tai esu labai patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
Nosiukas, aciu uz nuoroda, kur galima isigyti siu puikiu kremu 4u.gif
Atsakyti
laba, o kokia kaina to kremuko Actipur?koks atspalvis tiktu sviesesnei odai? ax.gif
Atsakyti
Actipur kremu buna dvieju spalvu: sviesios ir tamsios. tai tau reiketu sviesios, o kaina apie 60 lt.
Atsakyti
Man labai patinka Collin water radiance tinted cream. thumbup.gif thumbup.gif Tik kaina galėtų būt truputį mažėsnė,bet už kokybę tenka sumokėt
Atsakyti