Aha, sitas Kanebo tikrai fainas dalykas, isbandziau, esu sviesios odos, l.patiko, tokia naturalia, grazia spalva duoda tepiausi berods 2 numeriuka, po to jokiu pudru nebereikia
kaip atrodo tas KANEBO? kokios savybes?
Actipur skaiciau, kad sausina oda. jis 60lt kainuoja. o kiek kanebo?
Actipur skaiciau, kad sausina oda. jis 60lt kainuoja. o kiek kanebo?
O gal kas bande Madara kremukus su spalvyte?
aš naudoju antrą Avon Solutions firmos pakuotę, ir drėkina, ir truputį patamsina odą.
QUOTE(Damutte @ 2009 08 19, 14:05)
as irgi Actypur naudoju:) sviesesne spalva. o jei kur islenda koks raudonis ar spuogiukas, tada ta vieta su krempudra tad ant virsaus pateplioju. seip tas kremas superinis, gyd parekomendavo, pirma karta bandau. bet sakau atgal prie krempudru net negrysciau
o tai gal cia probl.odai?ar tinka ir sausai odai?
QUOTE(Obuolinė @ 2009 10 10, 14:03)
o tai gal cia probl.odai?ar tinka ir sausai odai?
vienu momentu labai bere veiduka. nuejau pas gyd. tai va ta krema israse ir tos pacios firmos prausikli. susitvarke tikrai veidukas. man Actipur siek tiek sausina veida. nes vietom riebi oda, tiksliau misri manyciau.
As tai buvau nusipirkusi pora pakuociu is Avon ten kazkoks kremukas, tai rezultatas man patikdavo, nes pati niekada nenaudoju jokiu krempudru ir t.t., bet paskui pastebejau, kad labai uzsikemsa poros nuo to kremo, tai nebeperku
QUOTE(ginariukas @ 2009 09 23, 12:27)
Aha, sitas Kanebo tikrai fainas dalykas, isbandziau, esu sviesios odos, l.patiko, tokia naturalia, grazia spalva duoda tepiausi berods 2 numeriuka, po to jokiu pudru nebereikia
Gal galėtum parašyti tikslų pavadinimą, nes pagooglinus išaiškėjo, kad labai jau daug tų Kanebo kremukų?
kazkada baissiai uzsimaniau kremo su spalva ir nusipirkau lumene firmos gal jis butu ir nieko kitoms bet as tai neturiu kur jo deti, nei kremas nei pudra be to blizga veidukas patepus, matyt man toks produktas tiesiog nereikalingas ir nelabai galiu vertinti.
QUOTE(emiliuxas @ 2009 11 06, 11:48)
kazkada baissiai uzsimaniau kremo su spalva ir nusipirkau lumene firmos gal jis butu ir nieko kitoms bet as tai neturiu kur jo deti, nei kremas nei pudra be to blizga veidukas patepus, matyt man toks produktas tiesiog nereikalingas ir nelabai galiu vertinti.
hydra drops?
as turiu, tai irg labai girti negaliu..6 balai is 10
va toki turiu , tai gal galvoju cia tada produktas nelabai koks , nu dabar mane suintrigavai pabandyti geresniu