Sveikos
nuosirdziai sakau, perskaiciau sia tema nuo pirmos iki paskutines zinutes ir tikrai susisuko man galva..
Prasau, patarkit kuris kremukas su spalva labiau tinka misriai/riebiai odai: ar Dior, ar Estee Lauder, ar Clinique, ar Lancome... Kaina man nera svarbi, svarbiausia, kad tinktu mano odos tipui
Dekoju visoms uz supratinguma ir patarimus
QUOTE(*rasa* @ 2009 06 28, 22:37)
Sveikos
nuosirdziai sakau, perskaiciau sia tema nuo pirmos iki paskutines zinutes ir tikrai susisuko man galva..
Prasau, patarkit kuris kremukas su spalva labiau tinka misriai/riebiai odai: ar Dior, ar Estee Lauder, ar Clinique, ar Lancome... Kaina man nera svarbi, svarbiausia, kad tinktu mano odos tipui
Jei tavo oda linkusi į spuogelius, manau reikia vaistinėje žiūrėti preparatų. Pavyzdžiui aš naudoju acnecolor. Jis gydo spuogus ir kartu užmaskuoja. Kap krempudrą galima naudoti
QUOTE(Jolitoska @ 2009 06 29, 16:57)
Jei tavo oda linkusi į spuogelius, manau reikia vaistinėje žiūrėti preparatų. Pavyzdžiui aš naudoju acnecolor. Jis gydo spuogus ir kartu užmaskuoja. Kap krempudrą galima naudoti
as kazkada dar mokykloje naudojau acnecolor tai man jis ant veido blizgedavo, atrode sluoksnis tepalo rudo uzteptas, kimso poras ir odai dar blogiau buvo is savo patirties nerekomenduoju
Aš ilgai nenorėjau jo bandyt nes pažinojau "oranžinių" panelių kurios naudojo acnecolor. Nepriimtinai atrodė man.. Bet nusipirkau ir supratau, kad reikia plonytį sluoksnelį užstepti jo ir atrodys puikai. O dėl blizgesio Vai2ulka vis tik esi teisi Jis šiek tiek blizga. Bet man vis tiek patinka nes jaučiu, kad gyja veidelis
QUOTE(Vai2lka @ 2009 06 29, 16:14)
as kazkada dar mokykloje naudojau acnecolor tai man jis ant veido blizgedavo, atrode sluoksnis tepalo rudo uzteptas, kimso poras ir odai dar blogiau buvo is savo patirties nerekomenduoju
Aga, as irgi kazkada ji naudojau, tai man tikrai nelabai tiko... Na mano oda nera linkusi i spuogelius (spuogeliai atsiranda tik pries mmm...), taciau labai greitai blizgeti pradeda...
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 06 27, 22:39)
o kokia kaina to kremuko?
o seip gal kas dar turit nivea natural beuty? ar tinka riebiai odai?
o seip gal kas dar turit nivea natural beuty? ar tinka riebiai odai?
Su akcija mokejau apie 27 su centais
Papildyta:
QUOTE(Jolitoska @ 2009 06 29, 18:21)
Aš ilgai nenorėjau jo bandyt nes pažinojau "oranžinių" panelių kurios naudojo acnecolor. Nepriimtinai atrodė man.. Bet nusipirkau ir supratau, kad reikia plonytį sluoksnelį užstepti jo ir atrodys puikai. O dėl blizgesio Vai2ulka vis tik esi teisi Jis šiek tiek blizga. Bet man vis tiek patinka nes jaučiu, kad gyja veidelis
Pilnai sutinku,kad uztepus plona nei oranzinis nei ka,o ant mano veido atrodo kad net netepta ir kaip bebutu keista neblizga kaip cia daug kam
Aš naudoju Actipur maskuojantį veido kremą (šviesesnio atspalvio), tai esu labai patenkinta. Puikiai maskuoja, reguliuoja veido odos riebumą.
Siuo metu naudoju Madara "Saules geles" kremuka su spalva ir labai dziaugiuosi nes pakankamai drekina, suteikia sveiko svytejimo odelei o ir spalvyte labai naturali
naudoju Lancome visai fainas, bet dar neidegtas veidas jam, nors nr.2 man per tamsus dar
bandziau dar Matis firmos, bet jis kaip skysta pudra labai jau sunkus, kaip kremui su atspalviu
bandziau dar Matis firmos, bet jis kaip skysta pudra labai jau sunkus, kaip kremui su atspalviu
QUOTE(.code. @ 2009 07 15, 21:34)
naudoju Lancome visai fainas, bet dar neidegtas veidas jam, nors nr.2 man per tamsus dar
Koks lancome,gal nuoroda ikelti gali? kainyte?ar nekemsa poru?
Na as irgi jau turiu siek tiek patirties su kremukais su spalvyte tai galiu pasakyti, kad is pradziu naudojau toki:
is kaires pirmas - tai ka zinau, man jis nelabai, oda blizga ir kazkaip ant veido matosi, lyg buciau pudra pasitepusi...
niu o deka .code. isbandziau si kremuka su spalvyte
tai ka galiu pasakyt - jis nerealus labai graziai pasiskirsto ant odos, ji neblizga ir kas svarbiausia - veidukas atrodo labai naturaliai
is kaires pirmas - tai ka zinau, man jis nelabai, oda blizga ir kazkaip ant veido matosi, lyg buciau pudra pasitepusi...
niu o deka .code. isbandziau si kremuka su spalvyte
tai ka galiu pasakyt - jis nerealus labai graziai pasiskirsto ant odos, ji neblizga ir kas svarbiausia - veidukas atrodo labai naturaliai