Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui

QUOTE(ligita8352 @ 2009 05 09, 09:01)
visai neblogas yra AOK is rossman, pirkau T.Philips. man asmeniskai su avonu nera ko lygint, tikrai geresnis. skirtas misriai odai,  veidas neblizga, poru nekemsa. sunku atitaikyt kiek uztept. tik vos vos daugeliau ir per tamsu. visi kiti is bandytu pigiu nesusipratimai  ax.gif

o maskuoja gerai?
Atsakyti
na vam kokią puikią temą radau smile.gif
Kaip tik dabar sprendžiu, kokį kremą įsigyti: buvau beveik apsisprendusi dėl Sothys, bet paskaičiau apie Estee Lauder ir Lancom - irgi puikūs atsiliepimai smile.gif
Mano oda paskutiniu metu streikuoja, nors anksčiau buvo superinė. Dabar pasidarė jautresnė, vietomis išsausėjo, T zonoj vis iškyla smulkučių spuogelių, visos kreminės pudros ėmė sausint, taigi paėmiau Sothys kremo su spalva mėginuką Nr.3. Tamsi spalva (šviesesnės spalvos mėginuko tuomet neturėjo), bet taip lygiai užsitepa, atrodo tokia lyg broniznė, veidas net švyti - žodžiu likau sužavėta. Bet kelias dienas patepliojus pradėjau blizgėt, gal todėl, kad prieš jį dar giliai drėkinantį kremą riebiai užsitepdavau lotuliukas.gif
Tai dabar nebežinau, ar imt tą Sothys, tik nebetepliot prieš tai drėkinamu, ar Estee Lauder arba Dior pabandyt?
Estee Lauder esu naudojus savaiminio įdegimo servetėles kūnui - super dalykėlis mano baltai odai, tai manau, gal ir kremukas nenuvils mirksiukas.gif ?
Gal kas nors galit parašyt apie Sothys, mačiau Janystė123 jį labai giria, o daugiau tai net nebepamenu, ar buvo gerų atsiliepimų...
Vėliau parašysiu, ką isigijau ir kaip patiko smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Žavinga77 @ 2009 05 09, 18:01)
Kaip tik dabar sprendžiu, kokį kremą įsigyti: buvau beveik apsisprendusi dėl Sothys, bet paskaičiau apie Estee Lauder ir Lancom - irgi puikūs atsiliepimai smile.gif
Mano oda paskutiniu metu streikuoja, nors anksčiau buvo superinė. Dabar pasidarė jautresnė, vietomis išsausėjo, T zonoj vis iškyla smulkučių spuogelių, visos kreminės pudros ėmė sausint, taigi paėmiau Sothys kremo su spalva mėginuką Nr.3. Tamsi spalva (šviesesnės spalvos mėginuko tuomet neturėjo), bet taip lygiai užsitepa, atrodo tokia lyg broniznė, veidas net švyti - žodžiu likau sužavėta. Bet kelias dienas patepliojus pradėjau blizgėt, gal todėl, kad prieš jį dar giliai drėkinantį kremą riebiai užsitepdavau lotuliukas.gif
Tai dabar nebežinau, ar imt tą Sothys, tik nebetepliot prieš tai drėkinamu, ar Estee Lauder arba Dior pabandyt?
Estee Lauder esu naudojus savaiminio įdegimo servetėles kūnui - super dalykėlis mano baltai odai, tai manau, gal ir kremukas nenuvils mirksiukas.gif ?
Gal kas nors galit parašyt apie Sothys, mačiau Janystė123 jį labai giria, o daugiau tai net nebepamenu, ar buvo gerų atsiliepimų...

oi, norėjau pasakyt, kad svarstau tarp Dior, Sothys ir Estee Lauder, o ne Lancom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žavinga77 @ 2009 05 09, 18:03)
Papildyta:
oi, norėjau pasakyt, kad svarstau tarp Dior, Sothys ir Estee Lauder, o  ne Lancom doh.gif

Kad jau svarstot, tai dar pasunkinsiu užduotį smile.gif Šiandien po pertraukėlės pasitepiau vėl Vichy Lumineuse ir negaliu atsigrožėti kaip ta odytė gražiai atrodo smile.gif ir kainos atžvilgiu šis kremas pigiau bus nei kitos alternatyvos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzusienos: 09 gegužės 2009 - 20:17
as siandien nusipirkau olay firmos krema , su maxfaktor pudra atseit ten sumaisyta lyg ir, nlb gilinausi, skubejau pasimaise tai pasiemiau, paziuresiu ar patiks ir tiks. ax.gif
Atsakyti
as turiu DIOR tikrai fainas (tik vasarai man nereikalingas daiktas, tai parduodu)
Atsakyti
QUOTE(Uzusienos @ 2009 05 09, 20:16)
Kad jau svarstot, tai dar pasunkinsiu užduotį smile.gif Šiandien po pertraukėlės pasitepiau vėl Vichy Lumineuse ir negaliu atsigrožėti kaip ta odytė gražiai atrodo smile.gif ir kainos atžvilgiu šis kremas pigiau bus nei kitos alternatyvos wink.gif

O kur perkat Vichy Lumineuse ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na prisiskaiciau cia puikiu atsiliepimu apie biodrogos kremuka su spalvyte, susigundziau nusipirkti, nes kosmetologe irgi papasakojo kad geras, pabandymui dave, nu zinokit super. 50ml 50 lt, kiek skaitinejau tai siek tiek permokejau smile.gif bet ne kiek nesigailiu, beje pirkau lazdynuose smile.gif tai tiek
Atsakyti
nu ir as skaitineju ir ieskau kremuko maskuojancio misriai odai.. dabar lumene naudoju tai va apie pietus taip blizga oda kad viska reikia nusvalyti.. mesiu as ji laukan.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
O as buvau nusipirkusi NIVEA NATURAL BEAUTY, bet taip nei karto ir nepanaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 06 26, 13:32)
O as buvau nusipirkusi NIVEA NATURAL BEAUTY, bet taip nei karto ir nepanaudojau smile.gif

o kokia kaina to kremuko?
o seip gal kas dar turit nivea natural beuty? ar tinka riebiai odai?
g.gif
Atsakyti
as turiu nivea visage young, bet nenaudoju, tiesa pasakius net nezinau kodel nusipirkau biggrin.gif g.gif
Atsakyti
O aš tai iš vaistinės nusipirkus esu acnecolor. Toms kurių sasuoka veido oda, sako nelabai tinka, nes dar labiau išsausina odą. O man tai pats tas smile.gif Gal tik spalva per tamsi kiek. Bet vasrą tai tinka !
Atsakyti