Na as Nivea kremą turėjau, tai ir veidą drėkino, ir smagia itepėsi, ir šiaip gražiai žiūrėjosi, bet taaaip užkimšo veido poras, kad net pajuodau visa nuo to kremo atspalvio Nustojau juo teptis ir vėl viskas grįžo į savas vagas. Geriau, kai jau kur nors labai reikia, užsitepu krem-pudros.
QUOTE(ziemuze @ 2006 02 13, 20:22)
As taip pat naudoju AVON kremuka su atspalviu.labai patinka.mano oda yra gan sausoka, tai jis kaip tik.sudrekina, bet nesuriebina
QUOTE(Kerinti @ 2006 02 18, 23:35)
pas mane daug kas perka is Avon "atspalvi suteikiantis drekinamasis veido kremas" tai labai giria nes drekina ir dar atspalvi suteikia sako kad
o sis kremas nesuteikia geltonos spalvos?
nu kaip man nesiseka su tom spalvom,veida butina maskuoti,tai turiu pirkti kremine pudra,buvau radus lorelio spalva,tai iseme is prekybos o dabar jau trys pudros guli spintoj,tose pardese nesimato nieko su ju sviesa,tai viena nusipirkau ruzavas veidas su kitom geltonas,nors prasiau kad spalva nuo veido nesiskirtu tik maskuotu
QUOTE(pandutė @ 2009 03 11, 17:13)
o sis kremas nesuteikia geltonos spalvos?
nu kaip man nesiseka su tom spalvom,veida butina maskuoti,tai turiu pirkti kremine pudra,buvau radus lorelio spalva,tai iseme is prekybos o dabar jau trys pudros guli spintoj,tose pardese nesimato nieko su ju sviesa,tai viena nusipirkau ruzavas veidas su kitom geltonas,nors prasiau kad spalva nuo veido nesiskirtu tik maskuotu
Aš irgi turiu tą iš AVON. Nebūna geltona spalva. Šiaip jis nemaskuoja, tik priduoda spalvą. Bent jau aš pastebėjau,kad oda neatrodo tokia išblyškusi. Ypač jei esi įdegęs, gražiai pasidengia ir veidas rusvesnis tampa toks
Kurį laiką naudojau Vichy Lumineuse Sheer radiance tinted moisturizer (normaliai/mišriai odai). Beje, yra ir sausai odai versija. Man patiko, kad ten su vaisių rūgtimis, vitaminas A ir B, berods, be to su UVA apsauga (tik neaišku, kokio stiprumo). Neapsunkina veido, spalvytė graži, bet turiu pripažinti, kad po kelių vanadų, ypač per karščius, ima blizgėti kakta, smakras... Mano oda jautri, riebi, tai gal ne visai tinka, bet neturi jie grynai riebiai odai šito kremuko, tai ką dabar?.. Aš šitą kremuką stengiuosi pirkti užsienyje, nes ten pigiau. Pvz. Ispanijoje kainuoja 14 eurų su trupučiu...
Prieš metus pabandžiau Estee Lauder Daywear plus multi-protection anti-oxidant moisturizer SPF 15 sheer tint release formula - baigiasi jau Irgi patiko, įdomu tai,kad spalvą įgauna užteptas ant veido, skalsus, daug nereikia ir ne per tamsus.
Nežinau ką pirksiu dabar, greičiausiai grįšiu prie Vichy Lumineuse, nes taip sakant krizėėėė
Prieš metus pabandžiau Estee Lauder Daywear plus multi-protection anti-oxidant moisturizer SPF 15 sheer tint release formula - baigiasi jau Irgi patiko, įdomu tai,kad spalvą įgauna užteptas ant veido, skalsus, daug nereikia ir ne per tamsus.
Nežinau ką pirksiu dabar, greičiausiai grįšiu prie Vichy Lumineuse, nes taip sakant krizėėėė
Turiu du kremukus su spalva, abu Estee Lauder firmos. Estee Lauder Sis su iskart matoma spalvyte, toks svelnus, labai maloniai tepasi. Estee lauder2 o sis toks pilksvas, o tepant ant odos paruduoja, duoda siek tiek intensyvesne spalvyte, naudoju ji kai bunu idegusi. Kvepia agurkais, tuo paciu gaivina oda.
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 04, 23:30)
Turiu du kremukus su spalva, abu Estee Lauder firmos. Estee Lauder Sis su iskart matoma spalvyte, toks svelnus, labai maloniai tepasi. Estee lauder2 o sis toks pilksvas, o tepant ant odos paruduoja, duoda siek tiek intensyvesne spalvyte, naudoju ji kai bunu idegusi. Kvepia agurkais, tuo paciu gaivina oda.
riebiai odai, sausai? kaip ilgiau pabuvus, jei riebi oda? kaip maskuoja? tik spalvą sulygina, ar ir paraudimus, ar ir nelygumus?
QUOTE(Alinva @ 2009 05 04, 22:43)
riebiai odai, sausai? kaip ilgiau pabuvus, jei riebi oda? kaip maskuoja? tik spalvą sulygina, ar ir paraudimus, ar ir nelygumus?
Ant abieju raso for all skintypes. As sausiaode, man puikiai tinka. Maskuot nemaskuoja, islygina spalva ir tiek, padrekina. Man patinka. o kas su riebesne oda, tai manau dienos begyje reiketu sugeriamojo lapelio T zonai. Nes idealaus matiskumo kremukai sie nelabai suteikia.
QUOTE(Alinva @ 2009 05 04, 23:43)
Drėkinamieji kremai su spalva (tinted moisturizer) nėra skirti defektų maskavimui, nes padengia odą labai lengvu sluoksniu, tik suteikia sveiką spindesį ir rusvą atspavį, jei oda natūraliai blyškoka, pasitepus atrodo tarsi būtum truputį įdegus.
Visų pirma tokie kremai - drėkina, nes tai odai svarbiausia, paprastai prieš jį tepant nereikia naudoti jokio kito drėkiklio. Tai puiki išeitis vasarą, kai karšta ir kreminės pudros tampa "per sunkios".
Mano ir Puikiosios minėtas Estee Lauder kremas, kuris įgauna atspavį patepus ant odos (Daywear plus multi protection anti-oxidant moisturizer sheer tint release formula SPF 15), yra skirtas visiems odos tipams. Mano riebiai odai jis tiko, bet ilgiau pabuvus - blizga kakta, žandukai, taip kad tenka nusausinti sugertukais
QUOTE(Uzusienos @ 2009 05 05, 10:37)
Drėkinamieji kremai su spalva (tinted moisturizer) nėra skirti defektų maskavimui, nes padengia odą labai lengvu sluoksniu, tik suteikia sveiką spindesį ir rusvą atspavį, jei oda natūraliai blyškoka, pasitepus atrodo tarsi būtum truputį įdegus.
Visų pirma tokie kremai - drėkina, nes tai odai svarbiausia, paprastai prieš jį tepant nereikia naudoti jokio kito drėkiklio. Tai puiki išeitis vasarą, kai karšta ir kreminės pudros tampa "per sunkios".
Mano ir Puikiosios minėtas Estee Lauder kremas, kuris įgauna atspavį patepus ant odos (Daywear plus multi protection anti-oxidant moisturizer sheer tint release formula SPF 15), yra skirtas visiems odos tipams. Mano riebiai odai jis tiko, bet ilgiau pabuvus - blizga kakta, žandukai, taip kad tenka nusausinti sugertukais
Yra ne tik "tinted moisturized", bet ir "tinted day creme" - tai jau ne tik drėkikliai. Tikrai yra kremukų, kurie išlygina spalvą normaliai ir net šiek tiek maskuoja nelygumus (labai nedaug, bet stambiausioms poroms ar pan užtenka), o ne šiaip "užtepa plėvelę"... tas ir aktualiausia yra. Pvz, pirkau pabandymui latvišką hit kremuką - na jis man net spalvos nesugeba išlygint, neužsitepa tolygiai....
O siaip gal yra nebrangiu pabandymui, apie 20lt? Avon bandziau bet nelabai patiko
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 08, 21:10)
O siaip gal yra nebrangiu pabandymui, apie 20lt? Avon bandziau bet nelabai patiko
visai neblogas yra AOK is rossman, pirkau T.Philips. man asmeniskai su avonu nera ko lygint, tikrai geresnis. skirtas misriai odai, veidas neblizga, poru nekemsa. sunku atitaikyt kiek uztept. tik vos vos daugeliau ir per tamsu. visi kiti is bandytu pigiu nesusipratimai